Terug

Tijdens de vakantieperiode (= tot medio september) zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Ragebol

Maak uw plafonds en muren vrij van spinrag met een professionele ragebol. Bestel deze hoge kwaliteit ragebol bij ThuisSchoonmaken.nl en ga snel aan de slag.

Filters

  • Unger Starduster Stofborstel

  Unger Starduster Stofborstel

  Unger Starduster Stofborstel (ragebol) voor het ontstoffen, ragen van allerlei muren, oppervlakken, hoeken en gaten. Eenvoudig te bevestigen aan de Unger Veiligheidsconus.

  Unger Starduster Stofborstel (ragebol) voor het ontstoffen, ragen van allerlei m...

  € 9,95

  Vergelijk
  • Ragebol inclusief telescoopsteel 150 cm

  Ragebol inclusief telescoopsteel 150 cm

  Sterke kunststofvezel raagbol met telescoopsteel. De telescoopsteel is uitschuifbaar tot 150 cm.

  Sterke kunststofvezel raagbol met telescoopsteel. De telescoopsteel is uitschuif...

  -23% Sale

  12,95 € 9,95

  Vergelijk
  • Greenspeed Mini Duster

  Greenspeed Mini Duster

  Met de Greenspeed Mini Duster verwijdert u effectief stof. De stof wordt aangetrokken en vastgehouden door de met speciale olie geïmpregneerde katoenen vezels.

  Met de Greenspeed Mini Duster verwijdert u effectief stof. De stof wordt aangetr...

  € 12,91

  Vergelijk
  • Set FoxDusters

  Set FoxDusters

  De uitwasbare Greenspeed Foxdusters (set; small & medium) maken de ouderwetse plumeau overbodig! Deze flexibele microvezel stoffer is bedoelt om stof op te nemen en vast te houden.

  De uitwasbare Greenspeed Foxdusters (set; small & medium) maken de ouderwetse pl...

  -7% Sale

  36,63 € 33,95

  Vergelijk
  • Greenspeed FoxDuster flexibele stofreiniger (exclusief hoes)

  Greenspeed FoxDuster flexibele stofreiniger (exclusief hoes)

  De Greenspeed Foxduster maakt de ouderwetse plumeau overbodig! Deze flexibele microvezel stoffer (uitwasbaar) is bedoelt om stof op te nemen en vast te houden. Let op: exclusief hoes.

  De Greenspeed Foxduster maakt de ouderwetse plumeau overbodig! Deze flexibele mi...

  € 10,01

  Vergelijk
  • Greenspeed FoxDuster Hoes

  Greenspeed FoxDuster Hoes

  Vervangbare, wasbare Greenspeed FoxDuster Hoes (Small en Medium). Met de Greenspeed FoxDuster verwijderd u effectief stof zonder het oppervlak aan te tasten.

  Vervangbare, wasbare Greenspeed FoxDuster Hoes (Small en Medium). Met de Greensp...

  € 7,44

  Vergelijk

Het plafond schoonmaken is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar het is wel iets wat af en toe moet gebeuren met de juiste schoonmaakmaterialen. Ook op een plafond hoopt zich veel stof op. Om maar niet te spreken over alle spinrag die eraan kan hangen. Een vuil plafond geeft een muffe uitstraling en zeker als er spinrag aanhangt ziet een huis er al snel vuil uit. Maak daarom gebruik van een ragebol, zodat ook uw plafonds er schoon uitzien. Niets is vervelender als het idee dat er elk moment een spinrag naar beneden kan vallen of dat er een spin naar beneden komt. Lees verder en ontdek meer over het gebruik van dit product.

Mooie en schone plafonds

Het plafond is misschien niet het eerste waar u op let in een huis, maar het is zeker een belangrijk deel. Een schoon plafond valt niet op maar een plafond met spinrag en verkleuringen door stof en vuil wordt zeker wel gezien. Houdt daarom uw plafond mooi schoon met een ragebol vanuit ons assortiment. Deze vangen stof en spinrag op, zodat uw plafond er weer smetteloos schoon uitziet. Uiteraard scheelt dit ook in het schoonmaakwerk wat u vervolgens heeft aan uw kastjes en dergelijke. Als uw plafond zo stofvrij mogelijk is zal er dus ook minder naar beneden komen dwarrelen.

Zachte haren voor een net resultaat

Het materiaal van uw plafond kan makkelijk beschadigd raken als er te ruw mee wordt omgegaan. Dat is dan ook de reden dat een ragebol gemaakt is een bolvorm van zachte haren. Door de vorm kunt u uw plafond, muren en alle hoekjes goed schoonmaken zonder bang zijn voor beschadigingen door een uitstekend stuk plastic. De zachte synthetische haren van dit product zorgen voor een schoon plafond waarop geen krassen ontstaan.

Modellen met telescoopsteel

U heeft aan een losse ragebol niet heel veel gemak. Met alleen de bol kunt u niet goed bij het plafond waardoor u elke keer gebruik zal moeten maken van een stoel of trap die u steeds weer verzet. Om het werk voor uzelf wat makkelijker te maken is het gebruik van een telescoopsteel aan te raden. U plaatst het product hierop en kunt de steel uitschuiven tot de gewenste lengte zodat u gemakkelijk bij het plafond kunt. Doordat de steel een universeel aansluitpunt heeft kunt u deze waarschijnlijk ook gebruiken op andere schoonmaakproducten die u heeft.

Een ragebol bestellen bij Thuisschoonmaken.nl

Binnen ons assortiment vind u allerlei producten die gebruikt zijn voor professionele schoonmaak, Uiteraard zijn deze dan ook geschikt voor u om uw huis mee te poetsen. Een artikel uit ons assortiment is van goede kwaliteit en zal dus lang goed zijn werk doen zoals u mag verwachten. Door de goede kwaliteit zal uw plafond perfect schoon zijn zonder beschadigd te raken. Bestel daarom uw ragebol en alle andere producten bij Thuisschoonmaken.nl. Wanneer u een ragebol voor 15:30 uur besteld dan heeft u uw bestelling waarschijnlijk al de volgende dag in huis.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8,9 / 10 - 2639 Reviews @ KiyOh