Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 14 dagen retourrecht

Zwembad schoonmaakset

Voor het professioneel reinigen van uw zwembad maakt u gebruik van een zwembad schoonmaakset uit ons assortiment. Bestel de set bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

Als u een zwembad heeft dan is het belangrijk deze regelmatig schoon te maken. Het is hierbij niet belangrijk of dit een ingebouwd zwembad met tegels is of een afbreekbare met zeil. Het is voor de hygiëne bij beide belangrijk ze goed schoon te maken. Hierbij kunt u gebruik maken van een zwembad schoonmaakset. Hierin zitten alle schoonmaakmaterialen u nodig heeft voor het grondig reinigen van de wanden en trap van het zwembad. Uiteraard kunt u de producten ook los aanschaffen alleen kan dit soms minder voordelig zijn.

Regelmatig het zwembad schoonmaken

Het is niet nodig om elke paar dage uw zwembad leeg te pompen en deze grondig te reinigen. Vaak door filters in het bad wordt er al gezorgd dat het redelijk schoon blijft. Toch is het door bacteriën af en toe echt nodig, u kunt de bacteriën bijvoorbeeld meten met een strip in het water. Wanneer u het zwembad gaat reinigen met een zwembad schoonmaakset kunt u dit erg grondig doen waardoor het voorlopig niet nodig zal zijn. Hierdoor gaan deze sets erg lang mee, ondanks dat u met enige regelmaat het zwembad moet reinigen.

Welke zwembad schoonmaakset kiezen?

Binnen ons assortiment vindt u een complete zwembad schoonmaakset met werkelijk alles wat u nodig heeft van sponzen en doeken tot aan de benodigde middelen. Ook bieden wij diverse schoonmaaksets aan met bijvoorbeeld meerdere doeken erin waarnaast u dus nog wel de middelen los kunt aanschaffen. Als u al eens de complete zwembad schoonmaakset heeft aangeschaft en er is een fles middel leeg of er is een doek kapot dan hoeft u niet direct een heel nieuwe set aan te schaffen. Slechts vervangen van wat op of kapot is, is dan al voldoende. Bekijk dus goed voor het aanschaffen wat voor set u werkelijk nodig heeft.

Gebruik maken van microvezeldoeken

Microvezeldoeken werden voorheen alleen gebruikt voor schoonmaken binnenshuis. Toch kunnen ze zo veelzijdiger worden ingezet en ze zijn dan ook perfect voor het schoonmaken van een zwembad. Met deze doeken kunt u vuil verwijderen van elk soort oppervlak zonder gebruik te maken van schoonmaakmiddelen. Als u bijvoorbeeld bij uw zwembad een trap heeft gemaakt van staal krijgt u deze ook weer stralend en vlekkeloos schoon met een microvezeldoek. Deze doeken vindt u uiteraard ook in onze complete zwembad schoonmaakset.

Schoonmaakmiddelen in het zwembad

Wanneer wij het hebben over middelen voor het zwembad bedoelen wij geen chloor voor het water. Wij hebben het over middelen die gebruikt kunnen worden voor het reinigen van het zwembad zelf. Deze middelen zitten in de complete zwembad schoonmaakset maar u kunt ze ook los aanschaffen. Zo hebben wij een optie welke geschikt is voor het grondig reinigen van tegels en vinyl zodat u hiermee elk zwembad kunt reinigen. Als u een zwembad heeft met onderdelen van metaal zoals een trap dan hebben wij hiervoor een speciale reiniger in onze zwembad schoonmaakset.

Een zwembad schoonmaakset bestellen

Het is belangrijk om een zwembad goed te onderhouden en ook om hem af en toe leeg te pompen en de binnenkant te poetsen. Als u hierin zwemt krijgt u wel eens water binnen of er komt water in uw ogen. Om te voorkomen dat u hier ziek van wordt is het belangrijk om het zwembad goed schoon te maken. Hiervoor maakt u gebruik van een zwembad schoonmaakset welke alles bevat wat u nodig heeft. Als u de set vandaag besteld voor15:30 uur kunt u deze de volgende dag al in huis hebben. Bestel alle producten voor een professionele reiniging van uw zwembad bij ThuisSchoonmaken.nl en geniet van een schoon bad.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box