Update cookies preferences

Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Imex Glyfosaat

Gebruik Imex Glyfosaat onkruidverdelger voor het grondig verwijderen van onkruid op een snelle en veilige manier. Bestel het middel bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • Imex Glyfosaat 3 - Onkruidverdelger

  Imex Glyfosaat 3 - Onkruidverdelger

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat 3! Deze krachtige opvolger van Imex Glyfosaat 2 en bekende tegenhanger van Roundup verdelgt onkruid tot in de wortel. Met ingang van 2019 verpakt in flesjes van 200 ml met het minimale bestelaantal van 2 stuks.

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat 3! Deze krachtige opvolger van Imex Glyfosaa...

  € 11,95

  Vergelijk
  • BSI Herbex Onkruidbestrijding + Rugspuit

  BSI Herbex Onkruidbestrijding + Rugspuit

  Weg met onkruid tussen tegels op uw terras met onkruidverdelger Herbex i.c.m. deze handige professionele 12 liter rugspuit. BSI Herbex is een totale onkruidbestrijder voor alle onkruiden, grassen en mos en heeft al zichtbare werking na 3 uur.

  Weg met onkruid tussen tegels op uw terras met onkruidverdelger Herbex i.c.m. de...

  -11% Sale

  110,90 € 98,95

  Vergelijk
  • IMEX Glyfosaat 2 Onkruidverdelger

  IMEX Glyfosaat 2 Onkruidverdelger

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat. Deze bekende tegenhanger van Roundup verdelgt ook onkruid tot in de wortel maar is nu 50% goedkoper.

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat. Deze bekende tegenhanger van Roundup verdel...

  € 19,95

  Vergelijk
  • Primstar Gazon Onkruidverdelger

  Primstar Gazon Onkruidverdelger

  Onkruidverdelger Primstar bestrijd onkruid in uw gazon. Deze onkruidbestrijder werkt tegen kleefkruid, vogelmuur, etc. bij pas ingezaaide maar ook in bestaande gazons en grasvelden. Bestrijd tot wel 500 m² met 50 ml Primstar.

  Onkruidverdelger Primstar bestrijd onkruid in uw gazon. Deze onkruidbestrijder w...

  € 17,95

  Vergelijk

Imex Glyfosaat onkruidverdelger is te gebruiken voor het grondig verwijderen van onkruid op een veilige en snelle manier. Het is erg vervelend om onkruid in uw tuin te hebben. U heeft het nog niet weggehaald of het lijkt alweer terug te groeien. Vaak bij het weghalen blijven er nog stukken wortel achter in de grond waardoor het snel terug groeit. Het ontsiert niet alleen, maar het is ook schadelijk voor uw planten. Deze hebben ruimte nodig om goed te kunnen groeien, ook de wortels. Door veel onkruid hebben ze deze ruimte niet en zullen ze ook het zonlicht van uw planten ontnemen. Door gebruik te maken van Imex Glyfosaat verdwijnt onkruid en ziet uw tuin er weer uit zoals u graag wilt hebben.

Onkruid weg met Imex Glyfosaat

Als u handmatig onkruid gaat verwijderen kan dit een urenlange klus zijn. Zeker als u veel tegels heeft liggen waar het ook tussen groeit. U moet voorzichtig het onkruid verwijderen tussen uw planten als deze nog leven. Ook groeit het erg goed in de voegen tussen uw tegels. Gelukkig is dit probleem erg eenvoudig op te lossen. Zo bent u geen uren bezig. De oplossing is simpelweg het aanbrengen van dit Imex Glyfosaat, een schoonmaakmiddel voor de tuin. Dit middel verdeelt u met een drukspuit over de oppervlakken met onkruid waar het dan zal gaan werken. Onkruid wordt verdelgd inclusief de wortel zodat het niet snel meer zal terug groeien.

Veilig voor dieren en kinderen

Een groot voordeel aan het gebruik van Imex Glyfosaat is de veilige werking. Zodra dit middel in contact komt met de vloer of is opgedroogd is het veilig. Het middel wordt inactief waardoor kinderen en dieren gewoon het behandelde gebied in kunnen. Dit is niet schadelijk voor hun gezondheid, alleen het onkruid zal er last van hebben. Een week na het gebruik van dit middel kunt u nieuwe zaadjes zaaien zonder het risico dat deze last hebben van de opgespoten Glyfosaat. Voor een kind- en diervriendelijke optie kiest u voor deze onkruidverdelger.

Bestellen in een set

De middelen van dit merk zijn het makkelijkst aan te brengen met een drukspuit. Hier schenkt u het in zodat het evenredig verdeeld kan worden. Om dit zo makkelijk en voordelig mogelijk voor u te maken bieden wij dit aan in een set. Zo heeft u direct alles in huis wat u nodig heeft om met Imex Glyfosaat onkruid te verdelgen. Hierbij heeft u momenteel de keuze uit een middel gecombineerd met een Trolleyspuit of een rugspuit. De ene trekt u achter u aan met wieltjes en de ander draagt u mee. Wat voor u handiger is ligt aan het te behandelen oppervlak en hoeveel gewicht u op uw rug kunt dragen.

Bestel dit Glyfosaat bij ThuisSchoonmaken.nl

Imex Glyfosaat is een krachtige onkruidverdelger waarmee u makkelijk en veilig onkruid verwijderd uit uw tuin. U spuit het middel op het onkruid en dit zal al snel gaan werken waardoor u veel werk bespaard blijft. Door te bestellen vanuit ons assortiment weet u dat u het product altijd zo snel mogelijk in huis heeft. Dit is een groot voordeel als u snel aan de slag wilt gaan. Besteld u voor 15:30 uur dan geven wij het dezelfde dag nog af bij PostNL, zo kunt u de bestelling vaak de volgende dag al verwachten. Vanaf € 75,- wordt uw bestelling gratis verzonden en wij bieden altijd en voor iedereen deskundig advies. Bestel voor de beste service uw Imex Glyfosaat bij ThuisSchoonmaken.nl.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 8.8 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 8.8 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 12:00 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh