Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 14 dagen retourrecht

Schoonmaakset interieur

Het interieur en sanitair op grondige wijze schoonmaken dankzij onze professionele producten voor thuisgebruik. We hebben de beste merken voor u geselecteerd.

Filters

Het interieur schoonmaken wordt vereenvoudigd met de juiste hulpmiddelen. De microvezeldoek helpt u bij kleine en grote schoonmaakklussen. Kent u de werking van de microvezeldoek al? Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u alleen professionele schoonmaakproducten. We zijn fan van het merk Greenspeed, maar hebben ook de voordelige ThuisSchoonmaken microvezeldoek in ons assortiment. Zowel het interieur schoonmaken als het sanitair schoonmaken gaat zeer eenvoudig dankzij onze hulpmiddelen. Deze producten worden binnen de professionele schoonmaak gebruikt. Wij maken deze toegankelijk voor iedereen. Zo wordt uw huis of kantoor aan huis stralend schoon.

Werking van de microvezeldoek

Microvezel is een stof die eigenlijk is ontwikkeld voor kleding. Al snel bleek deze kunstvezel niet geschikt voor het beoogde doel. Het trok teveel stof en vuil aan. Een Zweedse fabrikant besloot in de jaren ‘90 hier een schoonmaakdoek mee te ontwikkelen. In het begin werd er sceptisch op gereageerd. Logisch, wie geloofde er nu in het zoveelste schoonmakenwonder? Al snel bleek de microvezeldoek zijn kracht te bewijzen. Niet alleen neemt het veel vocht op, ook trekt het stof en vuil als de beste aan. Het vuil gaat tussen de vezels zitten, waardoor u oppervlakken niet opnieuw bevuilt. Het interieur én sanitair schoonmaken is sindsdien een eenvoudige klus geworden. Dit geldt ook voor het sanitair schoonmaken.

Hoe het interieur schoonmaken

Het interieur schoonmaken doet u met een van onze losse microvezeldoeken. Daarnaast hebben we zeer handige sets samengesteld. Wat dacht u bijvoorbeeld van de ThuisSchoonmaken microvezeldoekenset? Alles wat u nodig heeft voor een aantrekkelijke prijs: het interieur schoonmaken kan iedereen. In deze set vindt u 3 doeken waaronder 1 droogdoek. U hoeft geen gebruik te maken van dure reinigingsmiddelen. Met wat vocht doet de microvezeldoek de rest. Bovendien laat u hiermee geen strepen achter. Ideaal voor het schoonmaken van gladde oppervlakken, tegelwanden en glazen wanden.

De microvezeldoek neemt veel stof op. Bevochtig de doek licht en maak hier uw kasten, tafels en ander meubilair mee schoon. U zult merken dat niet alleen stof maar ook vingertasten verdwijnt.

Ook voor het sanitair schoonmaken

Niet iedereen kent de veelzijdigheid van microvezeldoeken. Het sanitair schoonmaken gaat hier zeer goed mee. Hiervoor maakt u gebruik van een van onze zoeken, los verkrijgbaar of alles compleet set. Voor de glazen wand en spiegels maakt u gebruik van de speciale glasdoek. De set microvezeldoeken is een complete startset met 8 doeken en een sprayflacon. Vul de sprayflacon met water en bevochtig hier het oppervlak of de doek mee. Zorg dat de doek niet te vochtig wordt. Zo maakt u alles streeploos schoon. Het sanitair schoonmaken is op deze manier een snelle klus.

Voor het sanitair schoonmaken heeft u niets anders dan een microvezeldoek en wat vocht nodig. Voeg geen schoonmaakmiddel toe, hierdoor werkt de microvezeldoek niet zo goed. U mag de doeken op 60 graden uitwassen. Gebruik geen wasverzachter tijdens het wassen, hierdoor gaat de kracht verloren.

Loopt u bij het sanitair schoonmaken tegen ernstig vervuilde oppervlakken aan? Kalkaanslag verwijdert u met een van onze schoonmaakmiddelen. Gelukkig hoeft u dit niet dagelijks tot wekelijks te doen. Gebruik na de grondige schoonmaak gewoon weer een van onze krachtige microvezeldoeken.

Interieur schoonmaken met Greenspeed

Greenspeed is een merk dat al jarenlang bekend staat om zijn microvezeldoeken. Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u een aantal handige sets van Greenspeed. Het interieur schoonmaken wordt vereenvoudigd met de set van 3 stuks Greenspeed original microvezeldoekjes. Deze hebben een afmeting van 40 x 40 centimeter en nemen tot 4 keer het eigen gewicht aan vocht op. Uit onderzoek blijkt dat het interieur schoonmaken met deze doeken veel sneller en effectiever gaat.

Het sanitair schoonmaken, maar ook het interieur gaat uitstekend dankzij de uitgebreide set microvezeldoeken. Maar liefst 14 doeken en twee sprayflacons zijn voldoende voor het schoonmaken van uw gehele woning. U kunt direct starten met het interieur schoonmaken waaronder de woonkamer, keuken en slaapkamer. Dankzij de uitgebreide set kunt u ook het sanitair schoonmaken, u wisselt gewoon de doeken af. Maak gebruik van de verschillende kleuren, zo raakt u nooit meer in de war. Dit verhoogt de hygiëne in uw woning. U vindt al deze sets bij ThuisSchoonmaken.nl, waar schoonmaken makkelijker wordt gemaakt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box