Update cookies preferences

Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Schoonmaakset interieur

Het interieur en sanitair op grondige wijze schoonmaken dankzij onze professionele producten voor thuisgebruik. We hebben de beste merken voor u geselecteerd.

Filters

  • ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset

  ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset

  Gebruik geen 'dure' reinigingsmiddelen meer! Met deze microvezeldoeken (set à 3 stuks) reinigt u voortaan alle oppervlakken in uw huis met alleen water. Deze set is voorzien van 2 'nat' microvezeldoeken en een extra grote microvezel droogdoek.

  Gebruik geen 'dure' reinigingsmiddelen meer! Met deze microvezeldoeken (set à 3...

  -15% Sale

  19,95 € 16,95

  Vergelijk
  • 3 stuks Greenspeed Original microvezeldoek

  3 stuks Greenspeed Original microvezeldoek

  3 stuks Greenspeed Original (hoge kwaliteit) microvezeldoek. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Reinig zowel droog als licht vochtig alle materialen in huis en dat met toevoeging van alleen water. Deze doeken zijn honderden malen wasbaar. Afm. 40x40 cm

  3 stuks Greenspeed Original (hoge kwaliteit) microvezeldoek. Verkrijgbaar in div...

  -7% Sale

  13,95 € 12,95

  Vergelijk
  • 3 stuks Greenspeed Glasdoek

  3 stuks Greenspeed Glasdoek

  De Greenspeed Glasdoek is bedoelt voor het streeploos met de toevoeging van alleen water schoonmaken van glas, spiegels en overige gladde oppervlakken.

  De Greenspeed Glasdoek is bedoelt voor het streeploos met de toevoeging van alle...

  € 16,95

  Vergelijk
  • Set Microvezeldoeken

  Set Microvezeldoeken

  Greenspeed microvezeldoeken set inclusief Greenspeed Glasdoek. Voor het verwijderen van stof, vingertasten, kalk, vet of overig vuil van interieur, sanitair, glas en spiegels.

  Greenspeed microvezeldoeken set inclusief Greenspeed Glasdoek. Voor het verwijde...

  € 43,95

  Vergelijk
  • Set Microvezeldoeken Original

  Set Microvezeldoeken Original

  Greenspeed Original Microvezeldoekenset. Topkwaliteit microvezeldoekjes van Greenspeed voor zowel klamvochtig als droog allerlei interieur en sanitair oppervlakken schoon te maken. Inclusief Greenspeed Sprayflacon double action.

  Greenspeed Original Microvezeldoekenset. Topkwaliteit microvezeldoekjes van Gree...

  € 36,95

  Vergelijk
  • Set Microvezeldoeken (uitgebreid)

  Set Microvezeldoeken (uitgebreid)

  Uitgebreide set Greenspeed microvezeldoeken. Set van 12 stuks Greenspeed Original microvezeldoeken in diverse kleuren incl. 2 stuks Greenspeed Glasdoek en 2 sprayflacons.

  Uitgebreide set Greenspeed microvezeldoeken. Set van 12 stuks Greenspeed Origina...

  -15% Sale

  76,20 € 64,95

  Vergelijk
  • Set FoxDusters

  Set FoxDusters

  De uitwasbare Greenspeed Foxdusters (set; small & medium) maken de ouderwetse plumeau overbodig! Deze flexibele microvezel stoffer is bedoelt om stof op te nemen en vast te houden.

  De uitwasbare Greenspeed Foxdusters (set; small & medium) maken de ouderwetse pl...

  € 39,95

  Vergelijk
  • Set Smartphone - Tablet Schoonmaken

  Set Smartphone - Tablet Schoonmaken

  Reinig uw smartphone of tablet met dit setje glasdoeken. Door enkel de glasdoek klamvochtig met water te sprayen verwijdert u vette vingertasten, vegen en andere dagelijkse vervuiling van uw smartphone, tablet, laptop en (zonne)brillen.

  Reinig uw smartphone of tablet met dit setje glasdoeken. Door enkel de glasdoek ...

  4% Sale

  11,50 € 11,95

  Vergelijk
  • ThuisSchoonmaken Prostar Microvezeldoek - Blauw/Rood

  ThuisSchoonmaken Prostar Microvezeldoek - Blauw/Rood

  Professionele kwaliteit microvezeldoek uit de budgetlijn. Reinig eenvoudig, snel en grondig uw hele woning zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen met toch een schoon en streeploos eindresultaat! Verkrijgbaar in de kleuren blauw en rood.

  Professionele kwaliteit microvezeldoek uit de budgetlijn. Reinig eenvoudig, snel...

  € 3,95

  Vergelijk
  • 3 stuks Greenspeed Original Microvezeldoek - Grijs

  3 stuks Greenspeed Original Microvezeldoek - Grijs

  3 stuks Greenspeed Original (hoge kwaliteit) microvezeldoek in moderne grijze kleur. Reinig zowel droog als licht vochtig vrijwel alle materialen in uw huis en dat met de toevoeging van alleen water. Deze doeken zijn honderden malen wasbaar. Afm. 40x40 cm

  3 stuks Greenspeed Original (hoge kwaliteit) microvezeldoek in moderne grijze kl...

  € 12,95

  Vergelijk
  • Set Greenspeed Probio Tab Multi

  Set Greenspeed Probio Tab Multi

  Handige set om op de probiotische manier uw interieur schoon te maken. Deze set bevat 6 Greenspeed Probio Multi reinigingstabletten, de bijhorende sprayflacon en 3 stuks Greenspeed Original Microvezeldoeken. Ideaal voor thuis maar ook voor op de camping.

  Handige set om op de probiotische manier uw interieur schoon te maken. Deze set ...

  -5% Sale

  34,85 € 32,95

  Vergelijk
  • Set Greenspeed Probio Tab San

  Set Greenspeed Probio Tab San

  Handige set om op de probiotische manier uw sanitair schoon te maken. Deze set bevat 6 Greenspeed Probio Multi reinigingstabletten, de bijhorende sprayflacon en 3 stuks Greenspeed Original Microvezeldoeken. Ideaal voor thuis maar ook voor op de camping.

  Handige set om op de probiotische manier uw sanitair schoon te maken. Deze set b...

  -5% Sale

  34,85 € 32,95

  Vergelijk

Het interieur schoonmaken wordt vereenvoudigd met de juiste hulpmiddelen. De microvezeldoek helpt u bij kleine en grote schoonmaakklussen. Kent u de werking van de microvezeldoek al? Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u alleen professionele schoonmaakproducten. We zijn fan van het merk Greenspeed, maar hebben ook de voordelige ThuisSchoonmaken microvezeldoek in ons assortiment. Zowel het interieur als het sanitair schoonmaken gaat zeer eenvoudig dankzij onze hulpmiddelen. Deze producten worden binnen de professionele schoonmaak gebruikt. Wij maken deze toegankelijk voor iedereen. Zo wordt uw huis of kantoor aan huis stralend schoon.

Werking van de microvezeldoek

Microvezel is een stof die eigenlijk is ontwikkeld voor kleding. Al snel bleek deze kunstvezel niet geschikt voor het beoogde doel. Het trok teveel stof en vuil aan. Een Zweedse fabrikant besloot in de jaren ‘90 hier een schoonmaakdoek mee te ontwikkelen. In het begin werd er sceptisch op gereageerd. Logisch, wie geloofde er nu in het zoveelste schoonmakenwonder? Al snel bleek de microvezeldoek zijn kracht te bewijzen. Niet alleen neemt het veel vocht op, ook trekt het stof en vuil als de beste aan. Het vuil gaat tussen de vezels zitten, waardoor u oppervlakken niet opnieuw bevuilt. Het interieur én sanitair schoonmaken is sindsdien een eenvoudige klus geworden. Dit geldt ook voor het sanitair schoonmaken.

Hoe het interieur schoonmaken

Het interieur schoonmaken doet u met een van onze losse microvezeldoeken. Daarnaast hebben we zeer handige sets samengesteld. Wat dacht u bijvoorbeeld van de ThuisSchoonmaken microvezeldoekenset? Alles wat u nodig heeft voor een aantrekkelijke prijs: de schoonmaak van het interieur kan iedereen. In deze set vindt u 3 doeken waaronder 1 droogdoek. U hoeft geen gebruik te maken van dure reinigingsmiddelen. Met wat vocht doet de microvezeldoek de rest. Bovendien laat u hiermee geen strepen achter. Ideaal voor het schoonmaken van gladde oppervlakken, tegelwanden en glazen wanden.

De microvezeldoek neemt veel stof op. Bevochtig de doek licht en maak hier uw kasten, tafels en ander meubilair mee schoon. U zult merken dat niet alleen stof maar ook vingertasten verdwijnt.

Ook voor het sanitair schoonmaken

Niet iedereen kent de veelzijdigheid van microvezeldoeken. Het sanitair schoonmaken gaat hier zeer goed mee. Hiervoor maakt u gebruik van een van onze zoeken, los verkrijgbaar of alles compleet set. Voor de glazen wand en spiegels maakt u gebruik van de speciale glasdoek. De set microvezeldoeken is een complete startset met 8 doeken en een sprayflacon. Vul de sprayflacon met water en bevochtig hier het oppervlak of de doek mee. Zorg dat de doek niet te vochtig wordt. Zo maakt u alles streeploos schoon. Het sanitair schoonmaken is op deze manier een snelle klus.

Voor het sanitair schoonmaken heeft u niets anders dan een microvezeldoek en wat vocht nodig. Voeg geen schoonmaakmiddel toe, hierdoor werkt de microvezeldoek niet zo goed. U mag de doeken op 60 graden uitwassen. Gebruik geen wasverzachter tijdens het wassen, hierdoor gaat de kracht verloren.

Loopt u bij het sanitair schoonmaken tegen ernstig vervuilde oppervlakken aan? Kalkaanslag verwijdert u met een van onze schoonmaakmiddelen. Gelukkig hoeft u dit niet dagelijks tot wekelijks te doen. Gebruik na de grondige schoonmaak gewoon weer een van onze krachtige microvezeldoeken.

Interieur schoonmaken met Greenspeed

Greenspeed is een merk dat al jarenlang bekend staat om zijn microvezeldoeken. Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u een aantal handige sets van Greenspeed. Het interieur schoonmaken wordt vereenvoudigd met de set van 3 stuks Greenspeed original microvezeldoekjes. Deze hebben een afmeting van 40 x 40 centimeter en nemen tot 4 keer het eigen gewicht aan vocht op. Uit onderzoek blijkt dat het schoonmaken van uw huis met deze doeken veel sneller en effectiever gaat.

Het sanitair schoonmaken, maar ook het interieur gaat uitstekend dankzij de uitgebreide set microvezeldoeken. Maar liefst 14 doeken en twee sprayflacons zijn voldoende voor het schoonmaken van uw gehele woning. U kunt direct starten met het interieur schoonmaken waaronder de woonkamer, keuken en slaapkamer. Dankzij de uitgebreide set kunt u ook het sanitair schoonmaken, u wisselt gewoon de doeken af. Maak gebruik van de verschillende kleuren, zo raakt u nooit meer in de war. Dit verhoogt de hygiëne in uw woning. U vindt al deze sets bij ThuisSchoonmaken.nl, waar schoonmaken makkelijker wordt gemaakt.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 8.8 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 8.8 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 12:00 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh