Update cookies preferences

Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Veelgestelde schoonmaakvragen

Filters

  • ThuisSchoonmaken Dweilset (2x mop)

  ThuisSchoonmaken Dweilset (2x mop)

  Een uitermate geschikt dweilsysteem voor het dagelijks snel, streeploos en grondig schoonmaken van zowat alle soorten vloeren zonder emmers water te hoeven vullen of moppen uit te wringen! Complete set incl. twee microvezel vlakmoppen en vulfles.

  Een uitermate geschikt dweilsysteem voor het dagelijks snel, streeploos en grond...

  € 62,95

  Vergelijk
  • ThuisSchoonmaken Microvezel Droogdoek 61x46cm

  ThuisSchoonmaken Microvezel Droogdoek 61x46cm

  Verwijder zonder strepen of pluisjes achter te laten stof, vette vingers etc. van glas, chroom, kunststof, hoogglans meubilair, RVS, spiegels en tegels met deze extra grote microvezel droogdoek / glasdoek.

  Verwijder zonder strepen of pluisjes achter te laten stof, vette vingers etc. va...

  € 9,95

  Vergelijk
 1. Hoe kan het dat ik geen schoonmaakmiddelen meer nodig heb als ik met microvezeldoeken werk?

 2. Wat zijn de microvezel wasvoorschriften?

 3. Waarom mag ik geen wasverzachter gebruiken bij het wassen van mijn microvezeldoeken?

 4. Op de markt zijn microvezeldoeken veel goedkoper!

 5. Waarom heb ik altijd strepen bij het ramen wassen terwijl de glazenwasser de ramen altijd in een oogwenk streeploos schoon heeft?

 6. Zijn alle schoonmaakmiddelen van ThuisSchoonmaken.nl milieuvriendelijk?

 7. Waarom bespaar ik als ik met microvezeldoeken en microvezelmoppen werk?

 8. Verwijderd microvezel ook bacteriën?

 9. Ik mis de geur van schoonmaak!

 

Uw vraag of antwoord niet gevonden? Raadpleeg dan onze klantenservice.

 

 1. Hoe kan het dat ik geen schoonmaakmiddelen nodig heb als ik met microvezeldoeken werk?

  Microvezel bezit een bijzonder ontvettende werking. Je zou het gemakkelijk kunnen uitleggen als vele weerhaakjes die door het vuil heen prikken en het vasthouden. Wanneer je schoonmaakmiddelen toevoegt zullen deze weerhaakjes aan elkaar gaan plakken en stomp worden. De haakjes prikken dan niet meer door het vuil heen en je zult vervuiling gaan verplaatsen en niet opnemen. Microvezels breken de waterspanning zonder dat daarvoor schoonmaakmiddelen nodig zijn. Hierdoor kan bijna alles alleen met water gereinigd worden en heb je bovendien minder snel last van strepen. Wanneer je de doeken of moppen uitwast, laat het vuil weer los.

  In de dagelijkse schoonmaak blijven echter altijd onderdelen waar wel een schoonmaakmiddel voor nodig is, namelijk het ontkalken van bijvoorbeeld wasbakken, kranen en de douche. Door hard water blijft er vaak kalk achter. Deze dient wel opgelost te worden met behulp van een ontkalker. Het product Inhibithor Sanitair is hiervoor uitermate geschikt. Inhibithor Sanitair is erg krachtig van werking en tast geen chroom of RVS aan. 


  LET OP:

  Pas altijd op met verwerkte kalkhoudende onderdelen, zoals marmer, travetin, hardsteen etc. Ook kunnen er onderdelen zijn welke een soort van “voeding” nodig hebben (o.a. bepaalde natuursteen of houten vloeren). Bij twijfel of een ”voedingsproduct” nodig is, kunt u altijd uw vraag per e-mail aan ons team van specialisten voorleggen. Probeer hierin wel exact aan te geven wat voor soort materiaal het betreft. Er zijn namelijk vele soorten natuursteen die allemaal een andere manier van aanpak nodig hebben. Voeg, wanneer mogelijk, een foto toe bij uw e-mail. 2. Wat zijn de microvezelwasvoorschriften

  Alle microvezeldoeken en moppen kunnen worden uitgewassen tot maximaal 90° C. Echter adviseren wij u een wastemperatuur van 60° C te hanteren. Een minimale hoeveelheid wasmiddel is voldoende.

  Gebruik geen wasverzachter. Wasverzachter verandert de structuur van de microvezel waardoor deze zijn werking verliest!

  De microvezeldoeken en moppen kunnen gewoon samen met de bonte was gewassen worden. Er hoeft dus geen aparte was voor worden aangezet. Wij raden u aan om de (donkere) doeken de eerste paar keer wel separaat te wassen i.v.m. de kleuroverdracht. Ook is het verstandig om bij de eerste wasbeurten de verschillende doek kleuren gescheiden te houden.

  Alle doeken en moppen mogen in de droger. Dit is overigens niet nodig. Het aan de lucht laten drogen verlengt de levensduur. De doeken kunnen ook rechtstreeks uit de wasmachine gebruikt worden; ze zijn dan vaak al op de juiste vochtigheid. 3. Waarom mag ik geen wasverzachter gebruiken?

  Wasverzachter verandert de structuur van de microvezeldoek. Wasverzachter maakt de microvezeldoek zacht waardoor deze verandert in een normale doek. Heeft u per ongeluk de doeken toch met een wasverzachter gewassen? Was uw doeken dan enkele malen opnieuw op een hoge temperatuur met een normaal wasmiddel. 

  LET OP:
  Gebruik nooit teveel wasmiddel. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er wasmiddel in de doeken achterblijft wat bij het schoonmaken voor strepen zal zorgen. 4. Op de markt zijn microvezeldoeken veel goedkoper!

  De reden daarvan is eenvoudig. Het zit hem in de kwaliteit. Vaak hebben deze doeken na enkele malen wassen niet meer de gewenste werking. Daarnaast behouden deze doeken vaak hun vorm niet, bestaat de kans dat de doeken gaan rafelen en hun structuur verliezen.

  De microvezeldoeken van ThuisSchoonmaken.nl kunnen meer dan 400 keer gewassen worden zonder hun kracht en vorm te verliezen. Let hierbij wel op dat de doeken niet met te veel wasmiddel of met wasverzachter gewassen worden. Daarnaast is het verstandig om de doeken niet in de wasdroger te drogen. Een wasdroger zorgt namelijk net zoals bij kleding voor vervroegde slijtage. Het bewijs hiervan ziet u ook op de deurfilter van uw wasdroger.
 5. Waarom heb ik altijd strepen bij het ramen wassen terwijl de glazenwasser de ramen altijd in een oogwenk streeploos heeft?

  Vaak komen de strepen door het materiaal wat u gebruikt. Een goede trekker / raamwisser waarmee u de ramen droog trekt voorkomt strepen. Bij een goede raamwisser kunt u het rubber vervangen wanneer deze uitgedroogd, gebobbeld of versleten is. 

  Daarnaast word er in vele gevallen teveel afwasmiddel gebruikt. Achterblijfselen van afwasmiddel dienen altijd te worden verwijderd met een spons of glasdoek. Wanneer u deze achterblijfselen namelijk laat opdrogen zullen er strepen en opgedroogde witte druppels ontstaan. 6. Zijn alle schoonmaakmiddelen van ThuisSchoonmaken.nl milieuvriendelijk?

  Helaas is dit niet mogelijk. Inmiddels zijn er voor allerlei schoonmaakklussen (milieu vriendelijke)producten te verkrijgen. Echter zullen wij deze niet allemaal in de webshop aanbieden. Dit omdat er voor enkele schoonmaakklussen geen goede milieuvriendelijke alternatieve producten te verkrijgen zijn.

  De goede ontvetters en ontkalkers bevatten helaas nog teveel milieubelastende bestanddelen. Gebruik deze alleen wanneer het echt nodig is en let op de juiste dosering. 

  Chemieproducenten zijn dagelijks bezig om milieubelastende producten te vervangen voor milieuvriendelijke producten. Wij volgen deze markt op de voet en testen alle producten uitvoerig voordat wij u deze aanbieden.

  Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. 7. Waarom bespaar ik als ik met microvezeldoeken en microvezelmoppen werk?

  U gebruikt, als u het op de juiste manier toepast, (bijna) geen schoonmaakmiddelen meer. Daarnaast gaan de door ons geselecteerde doeken en moppen, wanneer u deze op de goede manier gebruikt, in de professionele markt gemiddeld 3 jaar mee. Thuis heeft u er zelfs nog langer plezier van. Doordat u geen emmers water meer vult en doeken of dweilen niet hoeft uit te wringen, bespaart u veel tijd en water. Voor de droge stofverwijdering hoeft u geen wegwerp wisdoekjes of hoezen meer te gebruiken; onze producten zijn namelijk veelvuldig uit te wassen. En voor een paar doeken en moppen is er in de wasmachine altijd wel plaats! 8. Verwijderd microvezel ook bacteriën?

  Wanneer u op de juiste manier werkt met microvezel worden bacteriën verwijderd. Dit betekent niet dat u ook aan het desinfecteren bent. Door de doeken op een juiste temperatuur te wassen, doodt u wel de bacteriën die in de doek verzameld zijn.

  Chloorproducten worden vaak als bacterie dodend gezien. Hier zit een kern van waarheid in. Echter zijn deze producten zo milieubelastend dat het verstandiger is om het gebruik hiervan te minimaliseren. In een normale omgeving is bij een regelmatige schoonmaak desinfecteren onnodig. U kunt er beter voor zorgen dat bacteriën zich niet aan de onderdelen kunnen hechten. Zorg er dan ook altijd voor dat kalk en vet verwijderd is. 9. Ik mis de geur van schoonmaak!

  Geur is een beleving. Wanneer u net alles heeft gepoetst en alles ruikt weer lekker, dan heeft u het gevoel dat alles ook echt schoon is. Met de materialen van Thuisschoonmaken.nl gebruikt u weinig tot geen schoonmaakmiddel waardoor u de `frisse geur van schoonmaken` misschien mist.

  Wij zijn druk in overleg met producenten om een product te ontwikkelen welke lekker fris ruikt maar niet milieubelastend is én die de kracht van microvezel in de originele staat houdt.

  Door u aan te melden voor de nieuwsbrief zullen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.

< terug

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 8.8 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 8.8 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 12:00 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh