Update cookies preferences

Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Disclaimer & klachten

De informatie die wordt aangeboden op de site is met grote zorg samengesteld. Elke vorm van reproductie - in de ruimste zin van het woord -, ieder gebruik van een kopie, of het vermenigvuldigen of verspreiden van (een gedeelte van) de inhoud van de site is niet toegestaan. 

We verrichten bijzonder veel inspanningen om de site actueel te houden. Desondanks is het mogelijk dat vermelde informatie achterhaald of tijdelijk niet beschikbaar is. Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen hiervan.

Wij staan niet in voor de veiligheid van de site en sluiten iedere aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van de site uit. Hierbij moet gedacht worden aan zaken als computervirussen, computerfraude of schade aan hard- en software. Het gebruik van de site is geheel voor eigen rekening en risico.

Tenslotte zijn wij niet aansprakelijk voor (de inhoud van) de site die u via eventuele hyperlinks via de site kunt bezoeken.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en / of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt uw klacht mailen naar: [email protected]. Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh