• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tapijtreinigingsmachine (11)

Geniet altijd van een vlekkeloos schoon tapijt in uw woning door gebruik te maken van een machine. Bestel uw tapijtreinigingsmachine bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
Cleanfix Tapijtreiniger TW 411
€689,00
Sale
 Cleanfix Tapijtreiniger TW 600
Cleanfix Tapijtreiniger TW 600
€2.406,69 €2.199,00
Cleanfix Meubelreinigingshulpstuk PVC
€132,80
Sale
 Cleanfix Waterzuiger SW 21 Aqua
Cleanfix Waterzuiger SW 21 Aqua
€549,34 €489,00
Eurom Force 1240 Stof- / Waterzuiger
€132,95
Eurom Force 1420S stof- / waterzuiger
€99,95
James Water
€17,95
James Vlekkenwonder
€15,95
James Vlekkenspray
€14,95
Wilnelco Tapijtreiniger
€24,95
Sale
 James Vlekverwijderaar Starterset
James Vlekverwijderaar Starterset
€30,95 €27,95
Toon 1 - 11 van 11

Tapijtreinigingsmachine

Tapijt in een huis ziet er mooi uit en zorgt voor veel sfeer. Toch durven veel mensen het niet aan. Wanneer er iets op tapijt valt is dit niet zo makkelijk schoon te maken. Het zal de vezels ingezogen worden en het reinigen is dan maar lastig. Als u de juiste schoonmaakmachine in huis heeft hoeft dit echter geen probleem te zijn. Een tapijtreinigingsmachine maakt het erg eenvoudig om uw gehele tapijt weer perfect schoon te krijgen en u hoeft er niet eens uren mee bezig te zijn. Lees verder en bekijk ons assortiment om te zien wat bij u past.

Grote stukken reinigen met een tapijtreinigingsmachine

Als u in uw hele woning tapijt heeft liggen heeft u echt een machine nodig om dit te kunnen reinigen. Een klein stukje zou met de hand nog wel te doen zijn maar grote stukken zou te veel tijd kosten. Als u met een tapijtreinigingsmachine werkt kunt u wel makkelijk grote stukken tapijt schoon krijgen. Ze sproeien en zuigen vuil op tegelijk waardoor u de kleur van een bevuild tapijt weer terug ziet gaan naar origineel. Veel mensen laten zo nu en dan hun tapijt reinigen maar omdat dat best prijzig is gebeurd dat niet vaak genoeg. Als u een eigen professionele machine heeft kunt u dit zelf doen wanneer u dat nodig vindt.

Losse vlekken behandelen

Het is niet altijd nodig om direct gebruik te maken van een tapijtreinigingsmachine. Als u slechts één vlek heeft op uw tapijt kunt u hier ook schoonmaakmiddelen voor gebruiken. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor tapijt. Dit kunt u ook gebruiken om voor te werken voordat u aan de slag gaat met een machine. U brengt deze tapijtreiniger dan aan op de vlek en laat het middel vast het meeste werk doen. Daarna hoeft u het alleen uit te wrijven en de vlek zal een stuk minder of zelfs helemaal weg zijn.

Een tapijtreinigingsmachine bestellen bij ThuisSchoonmaken.nl

Gebruik maken van een tapijtreinigingsmachine zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van fris tapijt. Vlekken en verkleuringen zien er niet mooi uit en u hoeft er niet meer naar te blijven kijken. Binnen ons assortiment vindt u de professionele machines die uw tapijt perfect reinigen en passen bij wat u nodig heeft. De ruimte die u heeft in huis is erg belangrijk bij het maken van een passende keuze. Voor advies bij het kiezen van een machine kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan wordt u zo snel mogelijk geholpen. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf €75,- worden gratis thuis bezorgd. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al aan de slag met uw tapijtreinigingsmachine van ThuisSchoonmaken.nl.