Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 14 dagen retourrecht

Schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen voor thuisgebruik. Professionele schoonmaakproducten die echt glanzend schoonmaken. Voor sanitair, keuken, woonkamer en andere ruimtes.

Schoonmaakmiddelen

Met de professionele schoonmaakmiddelen van ThuisSchoonmaken.nl maakt u uw woning, hobbyruimte of kantoor in een handomdraai schoon. Van sanitair reiniger tot ontvetter voor de keuken, we hebben de beste producten voor u geselecteerd. Onze krachtige schoonmaakmiddelen zijn uw hulp tijdens alle schoonmaak klussen. Welk schoonmaak probleem u ook heeft, wij zorgen voor de oplossing. We hebben diverse schoonmaakmiddelen in ons assortiment, geschikt voor klein en groot verbruik.

De juiste schoonmaakmiddelen voorradig

In een huis wordt geleefd, en dat mag ook. Het is wel belangrijk om de woning regelmatig schoon te maken. Dit kunt u zelf doen, maar ook vertrouwen op een hulp in de huishouding. Wie de schoonmaak ook voor zijn rekening neemt, de basis ligt bij goede schoonmaakmiddelen: alleen dan kunnen de beste resultaten bereikt worden. We hebben diverse schoonmaakmiddelen van verschillende merken in ons assortiment. Zo is er een groot verschil tussen standaard reinigingsmiddelen en schoonmaakmiddelen voor vloeren. Dit laatste product kunt u niet gebruiken voor het poetsen van sanitair of de keuken: de ingrediënten van schoonmaakmiddelen zijn altijd afgestemd voor het beoogde doel.

Thuisschoonmaken.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste reinigingsmiddelen in huis heeft. U heeft een ruime keus in diverse schoonmaakmiddelen voor keukens, vloeren, sanitair of woon- en slaapkamers. Daarnaast bieden we producten tegen groene aanslag, onkruid of insecten. Deze schoonmaakmiddelen kunnen alleen gebruikt worden voor datgene waar ze voor ontwikkeld zijn.

Schoonmaakmiddelen, onze reinigingsmiddelen

Onze professionele reinigingsmiddelen zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Deze groep schoonmaakmiddelen bevat alles voor het grondig schoonmaken van sanitair, keuken en andere ruimtes binnen de woning. Uiteraard zijn deze producten ook te gebruiken voor uw kantoor aan huis, hobbyruimte of andere ruimtes. De schoonmaakmiddelen worden normaal gebruikt door professionele schoonmaakbedrijven, scholen en instellingen. Dankzij ThuisSchoonmaken.nl is het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van deze professionele schoonmaakmiddelen.

Sanitaire schoonmaakmiddelen

De sanitair ontkalker met schuine hals gebruikt u om periodiek kalk en urinesteen aanslag te verwijderen. Deze aanslag komt u tegen in de toiletpot, wasbak, bad of douche en badkamertegels. In leidingwater bevindt zich kalk, dat zich afzet op sanitair en tegels wanneer het water opdroogt. Hierdoor wordt het sanitair dof en voelt na enige tijd zelfs ruw aan. De speciale schoonmaakmiddelen voor sanitair verwijderen kalk en zeepresten van douchewanden, kranen en wastafels. Ook verwijdert het urinesteen aanslag van toiletpotten. Deze schoonmaakmiddelen reinigen doeltreffend en zorgen voor een verhoogde hygiëne in badkamer en toilet.

Onder de schoonmaakmiddelen hebben we ook de iets mildere sanitairreiniger die kalkaanslag, zeepresten en watersporen verwijdert. Beide schoonmaakmiddelen verspreiden een aangename geur, zodat uw badkamer en toilet weer fris ruiken. Deze producten zijn geschikt voor gebruik op zuurbestendige oppervlakken. Gebruik deze schoonmaakmiddelen niet op natuursteen of andere kalkhoudende ondergronden.

We hebben ook schoonmaakmiddelen voor sanitair met Europees ecolabel. Dit product heeft een hoge concentratie en gaat zeer lang mee. Het verwijdert huidvetten en voorkomt vervuiling door zeepafzetting en kalkaanslag.

Schoonmaakmiddelen voor het interieur

Maak uw woning glanzend schoon met een van onze schoonmaakmiddelen voor het interieur. De interieurreiniger is geschikt voor kasten, tafels, vensterbanken en al het andere meubilair. Het verwijdert stof, lichte vervuiling, vingervlekken en lichte aanslag. Deze schoonmaakmiddelen reinigen doeltreffend en verhogen de hygiëne binnen de woning. Uitstekende producten van topkwaliteit, schoonmaakmiddelen die doen wat ze beloven.

Naast de standaard interieurreiniger hebben we de interieur- en vloerreiniger in ons assortiment. Deze krachtige schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor zowel het interieur als wanden, muren en vloeren. Met een goed vuil-absorptievermogen en een heerlijke geur is uw woning snel weer stralend schoon. Net als bij de sanitair reiniger zijn ook de interieurreinigers verkrijgbaar met Europees ecolabel.

Heeft u last van vervelende vlekken in tapijt, dekens of andere stoffen? De vlekverwijderaar is een waar vlekkenwonder. Deze schoonmaakmiddelen zijn verkrijgbaar als spray of in een fles.

Onze overige schoonmaakmiddelen

Naast bovenstaande schoonmaakmiddelen hebben we veel producten voor vloeronderhoud waaronder natuurstenen vloeren, marmer of graniet. Groene aanslagreiniger, Insect Clean of onkruidverdelger is bij ons ook verkrijgbaar. Uw huis straalt weer dankzij de professionele schoonmaakmiddelen van Thuisschoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9 / 10 - 2085 Reviews @ KiyOh