Update cookies preferences

Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Biomos

Filters

  • Biomos groene aanslag verwijderaar

  Biomos groene aanslag verwijderaar

  Biomos verwijdert groene aanslag van algen zonder te hoeven schrobben of een hogedrukspuit te gebruiken en kan worden toegepast op bijna elke ondergrond. Biomos laat een onzichtbaar impregneer laagje achter zodat de aanslag voorlopig niet terug komt.

  Biomos verwijdert groene aanslag van algen zonder te hoeven schrobben of een hog...

  € 31,95

  Vergelijk
  • Sanosept Profi groene aanslagreiniger

  Sanosept Profi groene aanslagreiniger

  Sanosept Profi verwijdert snel groene aanslag van algen zonder te schrobben of het gebruik van een hogedrukreiniger. Het kan toegepast worden op vrijwel iedere ondergrond. Daarnaast zorgt het product ervoor dat de groene aanslag niet snel terugkomt.

  Sanosept Profi verwijdert snel groene aanslag van algen zonder te schrobben of h...

  € 24,95

  Vergelijk
  • Biomos - 2x 1 liter + Rugspuit Prof. 12 ltr. VOORDEELSET

  Biomos - 2x 1 liter + Rugspuit Prof. 12 ltr. VOORDEELSET

  Voordeelset van 2x 1 liter fles Biomos en Rugspuit Prof. (inh. 12 liter). Biomos verwijdert groene aanslag van algen zonder te hoeven borstelen of te schrobben. Biomos werkt zeer arbeidsbesparend en impregneert. Nu extra voordelig i.c.m. Rugspuit Prof.

  Voordeelset van 2x 1 liter fles Biomos en Rugspuit Prof. (inh. 12 liter). Biomos...

  -9% Sale

  106,95 € 96,95

  Vergelijk
  • Sanosept Profi 2x1L + Rugspuit Profi 12L VOORDEELSET groene aanslag

  Sanosept Profi 2x1L + Rugspuit Profi 12L VOORDEELSET groene aanslag

  Sanosept Profi verwijdert snel groene aanslag van algen zonder te schrobben of het gebruik van een hogedrukreiniger. Het kan toegepast worden op vrijwel iedere ondergrond. Daarnaast zorgt het product ervoor dat de groene aanslag niet snel terugkomt.

  Sanosept Profi verwijdert snel groene aanslag van algen zonder te schrobben of h...

  -13% Sale

  102,90 € 89,99

  Vergelijk

Biomos is een professioneel product dat al vele jaren gebruikt wordt voor het verwijderen van groene aanslag en mossen. Het wordt zowel door de professionele hovenier als door de particulier ingezet. Thuisschoonmaken.nl heeft dit merk al jaren in het assortiment en we staan dan ook volledig achter dit product. Het is veilig in gebruik, PH-neutraal en kan worden toegepast op verschillende ondergronden. Bovendien zorgt dit merk voor een langdurige bescherming tegen groene aanslag.

Biomos is milieuvriendelijk

Bij het verwijderen van algen en mossen wordt er vaak gebruik gemaakt van agressieve middelen of zeepproducten. Biomos is niet alleen doeltreffend, maar werkt ook mild voor verschillende ondergronden. Bij verdund gebruik is dit middel mild voor tegels, hout of dakpannen. Daarom wordt het product ingezet door hovenier, schilders en schoonmaakbedrijven.

Voorkomen van groene aanslag

Overal in de tuin kan deze aanslag ontstaan. Dit is niet altijd te voorkomen, op vochtige plaatsen waar weinig zonlicht komt zal groene aanslag sneller verschijnen. Groene aanslag bestaat uit algen en mossen. Algen veroorzaken gladheid op terrassen en looppaden. Mossen voelen wat zachter aan en zijn ook wat dikker. Algen en mossen zijn hardnekkig en keren vooral in de natte herfstmaanden snel terug, maar gelukkig kunt u deze aanslag met Biomos gemakkelijk verwijderen.

Het weren van groene aanslag kan door voldoende zonlicht en daglicht te zorgen. Daarnaast is het belangrijk om een vochtige omgeving te voorkomen. Wanneer er water op het terras blijft staan, is het belangrijk om voor een afwatering te zorgen. Dit kan door het terras te verhogen of af te laten lopen. Biomos is een effectieve manier om niet alleen groene aanslag te verwijderen, maar ook langdurig te weren.

Geschikt voor verschillende ondergronden

Groene aanslag komt het vaakst voor op het terras, looppaden, op kozijnen, rondom zwembaden en op het dak. Algen en mossen verschijnen vaak al binnen een jaar en wordt met het verstrijken van de jaren steeds erger. Biomos is PH-neutraal, waardoor het veilig is voor alle voorkomende ondergronden zoals hout, tegels en steen. Dit product is dan ook niet alleen geschikt voor het terras of balkon, maar ook voor houten schuttingen, tuinmeubilair, houten kozijnen en dierenverblijven.

Het gebruik

We raden het gebruik van een hogedrukspuit of schrobber sterk af. Veel mensen maken hier het terras of het dak mee schoon. Het nadeel van deze werkwijze is het snel terugkeren van groene aanslag, omdat de ondergrond ruwer wordt bij gebruik van een schrobber en hogedrukspuit. Biomos wordt verdund in een verhouding van 1 op 40, maar kan ook geconcentreerder of meer verdund worden. Het is hierbij belangrijk om te kijken naar de hoeveelheid aanslag en hier de concentratie op af te stemmen.

Breng het middel verdund in een nevelspuit aan. Het is belangrijk dat het middel minimaal 15 minuten kan inwerken. Om voortijdig indrogen te voorkomen, spuit u voldoende verdunde Biomos op de ondergrond. Let op met warm en zonnig weer, omdat het product dan sneller verdampt. Na gebruik zult u merken dat groene aanslag binnen enkele dagen verdwijnt. Dit wordt veroorzaakt door de werkzame stof didecyldimethyl. Dit ammoniumzout verstikt mossen en algen, waardoor deze afsterven. Blijft er een restlaag van mossen en algen achter, dan is dit eenvoudig te verwijderen door middel van het afspuiten van de ondergrond. In de meeste gevallen zal de regen alle groene aanslag wegspoelen. Het is belangrijk om bij gebruik van deze reiniger op daken de dakgoot na gebruik te controleren. Vaak komt er veel organisch afval in de goot terecht, waardoor de afwatering kan verstoppen.

De beste keus bij groene aanslag

Dit middel reinigt alle ondergronden, waardoor groene aanslag snel verdwijnt, maar bovendien laat het een impregneer laag achter. Hierdoor ontstaat er een langdurige bescherming tegen het ontstaan van nieuwe groene aanslag. Biomos werkt arbeidsbesparend dankzij de krachtige werking. Zonder schrobben of het gebruik van een hogedrukspuit verdwijnt aanslag als sneeuw voor de zon.

Het product is verkrijgbaar in flessen van 1 liter. Bij Thuisschoonmaken.nl vindt u voordeelpakketten als set van twee flessen, eventueel voorzien met drukspuit op wielen of een rugspuit. Dankzij dit voordeelparket verwijdert u groene aanslag op een voordelige en effectieve manier. Bestel nu uw Biomos producten via onze webshop.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 8.8 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 8.8 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 12:00 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh