• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Professioneel schoonmaakgemak voor thuis.

Tijdens onze 20 jaar ervaring in de professionele schoonmaakbranche hebben we vele schoonmaakmaterialen en schoonmaakmiddelen getest op gebruikersgemak en duurzaamheid. Al jaren krijgen wij de vraag of er passende, gebruiksvriendelijke, professionele materialen en middelen zijn voor thuisgebruik.

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. 

Ruim Assortiment

U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen met onder meer de populaire kwaliteits microvezelproducten van Greenspeed. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Unger, Wiro, Sop, Toolflex en Tana.

Schoonmaaksets

Naast alle losse artikelen bieden we u speciaal samengestelde schoonmaaksets voor het schoonmaken van uw interieur, sanitair, vloeren, ramen, zwembaden en zelfs het verwijderen van groene aanslag, algen, spinnen en onkruid aan. De samengestelde schoonmaaksets zijn ideaal voor thuis: eenvoudig in gebruik, hebben een lange levensduur, leveren het allerbeste resultaat en dat met scherpe prijzen en snelle levering!

Machines

Bent u opzoek naar een reinigingsmachine? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres; ThuisSchoonmaken.nl levert schoonmaakmachines van de merken Cleanfix en Eurom tegen groothandelsprijzen.

Vragen?

Heeft u vragen? Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Wij wensen u alvast veel schoonmaakplezier.
Het team van ThuisSchoonmaken.nl