Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

AlgaVelan

Filters

  • AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (fles à 1 liter)

  AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (fles à 1 liter)

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk product voor het effectief reinigen van groene aanslag van algen en mos. Het dekt algen en mossen af waardoor zij stikken en verdwijnen.

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk product voor het effectief reini...

  € 22,95

  Vergelijk
  • AlgaVelan Dekzeilreiniger

  AlgaVelan Dekzeilreiniger

  De milieuvriendelijke dekzeilreiniger van Algavelan is de oplossing om zonder moeite het dekzeil van uw boot, zonneschermen, luifels, parasols, partytenten etc. schoon te krijgen.

  De milieuvriendelijke dekzeilreiniger van Algavelan is de oplossing om zonder mo...

  € 22,95

  Vergelijk
  • AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (set à twee flessen + rugspuit)

  AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (set à twee flessen + rugspuit)

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk en veilig product voor het effectief reinigen van groene aanslag zoals algen en mossen. Met AlgaVelan dekt u algen en mossen af waardoor zij stikken en zullen verdwijnen.

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk en veilig product voor het effec...

  -10% Sale

  85,85 € 76,95

  Vergelijk

AlgaVelan is een nieuw, milieuvriendelijk en plantaardig middel om groene aanslag zoals algen en mossen te verwijderen. AlgaVelan zorgt voor een zeer dunnen coating waardoor ondergelegen algen en mossen geen zuurstof meer krijgen waardoor zij zullen stikken en zullen verdwijnen. Door de natuurlijke ingrediënten is AlgaVelan niet schadelijk voor dieren, planten en waterorganismen. (in normale doseringen) Resultaten zullen na enkele weken zichtbaar zijn.

Hoe werkt Algavelan

AlgaVelan vormt een zeer dunne coating op het oppervlak waarop het is aangebracht. De coating werkt verstikkend voor algen en mossen waardoor zij zullen verdwijnen. AlgaVelan kan en mag daarom gebruikt worden in de buurt van open water. Algavelan is niet schadelijk voor dieren, planten en waterorganismen. (zoals geschreven, in normale doseringen).

Waar te gebruiken

Algavelan is ideaal toepasbaar rondom vijvers etc. maar met Algavelan reinigt u ook materialen en objecten zoals steigers, bruggen, monumenten, kunstgras, buiten meubilair, vlonders, daken, muren enz.

Algevelan bestelt u snel en gemakkelijk bij Thuis Schoonmaken.nl

Wilt u groene aanslag rondom uw vijver verwijderen? Kortom Algavelan zo snel mogelijk kunnen gebruiken? Begrijpelijk en daarom verzenden wij Algevelan groene aanslag verwijderaar bestelt op werkdagen voor 15:00 uur nog dezelfde dag, mits deze op voorraad zijn. U betaalt geen verzendkosten als uw bestelling hoger is dan € 99,00. Bij een bestelling onder de € 99,00 rekenen wij € 4,95 verzendkosten. Is het product Algevelan niet naar wens of heeft u het verkeerde product bestelt? Dat is geen probleem! U kunt de de flessen Algevelan binnen veertien dagen terugsturen.

Meer informatie over Algevelan

Heeft u vragen over Algevelan? Of wilt u meer informatie over Thuis Schoonmaken.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 9:00 - 17:00 uur op telefoonnummer 073-888 60 89. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9,1 / 10 - 2759 Reviews @ KiyOh