Terug

Tijdens de vakantieperiode (= tot medio september) zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Onkruidverdelger

Maak gebruik van onkruidverdelger en een drukspuit om met het grootste gemak uw tuin vrij te maken van onkruid. Bestel het middel bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • Imex Glyfosaat 3 Onkruidverdelger

  Imex Glyfosaat 3 Onkruidverdelger

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat 3! Deze krachtige opvolger van Imex Glyfosaat 2 en bekende tegenhanger van Roundup verdelgt onkruid tot in de wortel. Met ingang van 2019 verpakt in flesjes van 200 ml met het minimale bestelaantal van 2 stuks.

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat 3! Deze krachtige opvolger van Imex Glyfosaa...

  € 11,95

  Vergelijk
  • IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Rugspuit

  IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Rugspuit

  Weg met onkruid tussen tegels op uw terras met onkruidverdelger Imex-Glyfosaat i.c.m. deze handige rugspuit. Imex-Glyfosaat 3 is vergelijkbaar met Roundup maar dan 50% goedkoper!

  Weg met onkruid tussen tegels op uw terras met onkruidverdelger Imex-Glyfosaat i...

  -11% Sale

  63,85 € 56,95

  Vergelijk
  • IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Drukspuit op wielen (Trolleysprayer)

  IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Drukspuit op wielen (Trolleysprayer)

  Weg met onkruid met onkruidverdelger IMEX Glyfosaat. Het werkt zeer efficiënt en even goed als Roundup maar is 50% goedkoper en nu extra voordelig i.c.m. drukspuit op wielen.

  Weg met onkruid met onkruidverdelger IMEX Glyfosaat. Het werkt zeer efficiënt e...

  -12% Sale

  83,85 € 73,95

  Vergelijk
  • Primstar Gazon Onkruidverdelger

  Primstar Gazon Onkruidverdelger

  Onkruidverdelger Primstar bestrijd onkruid in uw gazon. Deze onkruidbestrijder werkt tegen kleefkruid, vogelmuur, etc. bij pas ingezaaide maar ook in bestaande gazons en grasvelden. Bestrijd tot wel 500 m² met 50 ml Primstar.

  Onkruidverdelger Primstar bestrijd onkruid in uw gazon. Deze onkruidbestrijder w...

  € 16,95

  Vergelijk
  • IMEX Glyfosaat 2 Onkruidverdelger

  IMEX Glyfosaat 2 Onkruidverdelger

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat. Deze bekende tegenhanger van Roundup verdelgt ook onkruid tot in de wortel maar is nu 50% goedkoper.

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat. Deze bekende tegenhanger van Roundup verdel...

  € 19,95

  Vergelijk
  • Toolland Drukspuit / Druksproeier 5 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier 5 liter

  Perel Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 5 liter om te gebruiken voor het nevelen van bijv. groene aanslag reiniger, onkruidverdelger of AntiSpin.

  Perel Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 5 liter om te gebruiken voor h...

  € 14,95

  Vergelijk
  • Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 8 liter om te gebruiken voor het vernevelen van diverse bestrijdingsmiddelen.

  Toolland Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 8 liter om te gebruiken voo...

  € 13,95

  Vergelijk
  • Eurom Trolleysprayer - Drukspuit op wielen (16 liter)

  Eurom Trolleysprayer - Drukspuit op wielen (16 liter)

  De Eurom Trolleysprayer is een veilige en efficiënte drukspuit op wielen. Heeft een tankinhoud van 16 ltr en is ontworpen voor het sproeien van diverse bestrijdingsmiddelen.

  De Eurom Trolleysprayer is een veilige en efficiënte drukspuit op wielen. Heeft...

  -13% Sale

  59,95 € 51,95

  Vergelijk
  • Eurom Backpack - Rugspuit (18 liter) 1809

  Eurom Backpack - Rugspuit (18 liter) 1809

  De Eurom Rugspuit (Backpack) is een veilige en efficiënte sprayer / rugspuit die ontworpen is voor het vernevelen van diverse bestrijdingsmiddelen.

  De Eurom Rugspuit (Backpack) is een veilige en efficiënte sprayer / rugspuit di...

  -18% Sale

  39,95 € 32,95

  Vergelijk

Een onkruidverdelger is onmisbaar als u een tuin heeft waar u optimaal van wilt genieten. Uiteraard komt hier wel wat werk bij kijken. De planten moeten onderhouden worden, gras moet gemaaid worden en onkruid dient verwijderd te worden. Al met al kunt u best wel wat tijd in uw tuin steken. Voor veel mensen is het verwijderen van onkruid niet het favoriete werk, omdat dit erg veel tijd in beslag neemt. Voordat u klaar bent met verwijderen lijkt het ergens anders alweer terug te groeien. Om uzelf deze frustratie te besparen kunt u het beste gebruik maken van een onkruidverdelger. Hiermee doodt u onkruid inclusief de wortel, zodat het een dag later niet weer aan het groeien is. Lees verder om meer te ontdekken over ons assortiment en het gemak hiervan.

Verdelen met een drukspuit

Uiteraard gebruikt u geen gewone schoonmaakmiddelen in de tuin en tussen de tegels. Toch kan een onkruidverdelger gezien worden als een middel om de tuin mee schoon te maken. Onkruid is best een hardnekkig vuil wat op gepaste manier bestreden moet worden. Dit kunt u met groot gemak doen. U hoeft dit namelijk niet handmatig overal aan te brengen. Hiervoor hebben wij in ons assortiment twee verschillende drukspuiten. Hier doet u het middel in wat vervolgens door de druk naar buiten komt. Dit maakt het makkelijk om het middel gelijkmatig te verdelen over het onkruid zonder het te verspillen. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een onkruidverdelger aan te schaffen in een set met een drukspuit. U kunt hierbij kiezen uit een trolley drukspuit met wielen of een rugspuit welke u meedraagt als een rugzak. Buiten deze sets hebben wij ook spuiten welke u in de hand draagt en die u tijdens gebruik naast u neer kunt zetten.

Onkruid bestrijden in uw grasveld

Een mooi stukje gras in de tuin kan heerlijk zijn. Hier kunt u lekker op liggen als het lekker weer is of u kunt hier lekker met uw blote voeten op lopen. Het is dan erg onprettig als er onkruid tussen groeit. Binnen ons assortiment hebben wij een onkruidverdelger welke werkt tegen bepaalde soorten onkruid. Omdat het speciaal hiervoor is ontwikkeld zal uw gras gezond blijven. Het onkruid ertussen zal verdelgd worden en niet snel terug groeien. U kunt zorgeloos genieten van een heerlijk zacht stukje gras in uw tuin.

Imex Glyfosaat 3

Dit is een merk onkruidverdelger wat zeer veilig te gebruiken is als u kinderen of huisdieren heeft. Zowel kinderen als huisdieren willen graag buiten spelen. Beide gaan ook wel eens in de aarde zitten wroeten en raken planten aan. Het is daarom belangrijk te werken met een veilig middel. Imex Glyfosaat 3 doodt onkruid inclusief de wortel, maar het middel wordt inactief zodra het de grond raakt. Daardoor is het weer veilig om in de buurt te komen zodra het is opgedroogd. Het middel gaat vanzelf werken waardoor het onkruid zal afsterven en ook niet snel meer zal terug groeien. Imex glyfosaat 3 heeft werkelijk alleen maar voordelen.

Waarom kiezen voor een onkruidverdelger

Er zijn meerdere voordelen te noemen aan het gebruiken van een onkruidverdelger. Het is in de eerste plaats al vele malen sneller als handmatig werken. U hoeft namelijk niet elke keer op uw knieën te gaan zitten of stukje bij beetje te werken. U kunt met een goede onkruidverdelger de hele tuin makkelijk inspuiten in slecht minuten. Zo kunt u snel gaan genieten van het leuke werk in de tuin zoals het planten van nieuwe bloemen. Het inspuiten van uw tuin is lichamelijk ook een stuk minder belastend. U bent wel in beweging, maar belast niet zozeer de schouders en rug. Zo bent u niet langer uitgeput door het verwijderen van onkruid uit uw hele tuin.

Bestel middelen tegen onkruid bij ThuisSchoonmaken.nl

Werken met een onkruidverdelger maakt werken in uw tuin makkelijker. Dat is zeker het geval met de professionele opties die wij in ons assortiment hebben. U spuit het middel op het onkruid en dit zal al snel gaan werken waardoor u veel werk bespaard blijft. Het zijn veilige middelen die niet schadelijk zijn voor u tijdens het gebruik. Wij leveren onze producten altijd zo snel mogelijk bij u thuis af. Besteld u bij ons voor 15:30 uur dan zal PostNL het dezelfde dag kunnen meenemen en kunt u de bestelling vaak de volgende dag al verwachten. Vanaf € 75,- wordt uw bestelling gratis door ons verzonden en wij bieden altijd en voor iedereen deskundig advies. Alle vragen kunt u ons dus gerust stellen. Bestel voor de beste service uw onkruidverdelger bij ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8,9 / 10 - 2639 Reviews @ KiyOh