• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onkruidverdelger (9)

Maak gebruik van onkruidverdelger en een drukspuit om met het grootste gemak uw tuin vrij te maken van onkruid. Bestel het middel bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
Imex Glyfosaat 3 Onkruidverdelger
€25,95
Sale
 IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Rugspuit
IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Rugspuit
€59,95 €54,95
Sale
 IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Drukspuit op wielen (Trolleysprayer)
IMEX Glyfosaat 3 Onkruidverdelger + Drukspuit op wielen (Trolleysprayer)
€69,95 €64,95
Primstar Gazon Onkruidverdelger
€20,57
IMEX Glyfosaat 2 Onkruidverdelger
€19,95
Toolland Drukspuit / Druksproeier 5 liter
€11,95
Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter
€12,95
Sale
 Eurom Trolleysprayer - Drukspuit op wielen (16 liter)
Eurom Trolleysprayer - Drukspuit op wielen (16 liter)
€47,95 €43,95
Eurom Backpack - Rugspuit (18 liter) 1809
€31,95
Toon 1 - 9 van 9

Onkruidverdelger

Als u een tuin heeft wilt u hier uiteraard optimaal van kunnen genieten. Uiteraard komt hier wel wat werk bij kijken. De planten moeten onderhouden worden, gras moet gemaaid worden en onkruid moet u verwijderen. Al met al kunt u best wel wat tijd in uw tuin steken. Voor veel mensen is het verwijderen van onkruid niet het favoriete werk omdat dit erg veel tijd in beslag neemt. Voordat u klaar bent met verwijderen lijkt het alweer ergens anders terug te groeien. Om uzelf deze frustratie niet aan te doen kunt u het best gebruik maken van onkruidverdelger. Hiermee doodt u onkruid inclusief de wortel zodat het niet een dag later weer aan het groeien is. Lees verder om meer te ontdekken over ons assortiment onkruidverdelger en het gemak hiervan.

Onkruidverdelger verdelen met een drukspuit

Uiteraard gebruikt u geen gewone schoonmaakmiddelen in de tuin tussen de tegels. Toch kan een onkruidverdelger gezien worden als een middel om de tuin mee schoon te maken. Onkruid is best een hardnekkig vuil wat op gepaste manier bestreden moet worden. Dit kunt u met groot gemak doen. U hoeft dit namelijk niet handmatig overal aan te brengen. Hiervoor hebben wij in ons assortiment 2 verschillende drukspuiten. Hier doet u het middel in wat vervolgens door de druk naar buiten komt. Dit maakt het makkelijk om het middel gelijkmatig te verdelen over het onkruid zonder te verspillen omdat u moet werken met een emmer of iets dergelijks. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een onkruidverdelger aan te schaffen in een set met een drukspuit. U kunt hierbij kiezen uit een trolley drukspuit met wielen of een rugspuit welke u meedraagt als een rugzak. Buiten deze sets hebben wij ook spuiten welke u in de hand draagt en die u tijdens gebruik naast u neerzet.

Onkruid bestrijden in uw grasveld

Een mooi stukje gras in de tuin kan heerlijk zijn. Hier kunt u lekker in liggen als het lekker weer is of u kunt hier lekker met uw blote voeten op lopen. Het is dan erg onprettig als er onkruid tussen groeit. Binnen ons assortiment hebben wij een onkruidverdelger welke werkt tegen bepaalde soorten onkruid. Omdat het speciaal hiervoor is ontwikkeld zal uw gras gewoon gezond blijven. Het onkruid ertussen zal verdelgd worden en niet snel meer terug groeien. U kunt zorgeloos genieten van een heerlijk zacht stukje gras in uw tuin.

Imex glysofaat

Dit is een merk onkruidverdelger wat zeer veilig te gebruiken is als u kinderen of huisdieren heeft. Zowel kinderen als huisdieren willen graag buiten spelen. Beide gaan ook wel eens in de aarde zitten wroeten en raken planten aan. Het is daarom belangrijk te werken met een veilig middel. Imex glysofaat doodt onkruid inclusief de wortel maar het middel wordt inactief zodra het de grond raakt. Daardoor is het weer veilig om in de buurt te komen zodra het is opgedroogd. Het middel gaat vanzelf werken waardoor het onkruid zal afsterven en ook niet snel meer zal terug groeien. Imex glysofaat heeft werkelijk alleen maar voordelen.

Waarom kiezen voor onkruidverdelger

Er zijn meerdere voordelen te noemen aan het gebruiken van een onkruidverdelger. Het is in de eerste plaats al vele malen sneller als handmatig werken. U hoeft namelijk niet elke keer op uw knieën te gaan zitten of stukje bij beetje te werken. U kunt met een goede verdelger de hele tuin makkelijk inspuiten in slecht minuten. Zo kunt u snel gaan genieten van het leuke werk in de tuin zoals het planten van nieuwe bloemen. Het inspuiten van uw tuin is lichamelijk ook een stuk minder belastend. U bent wel in beweging maar belast niet zozeer de schouders en rug. Zo bent u niet langer uitgeput door het verwijderen van onkruid uit uw hele tuin.

Bestel onkruidverdelger bui ThuisSchoonmaken.nl

Werken met een onkruidverdelger moet werken in uw tuin makkelijker maken. Dat is zeker het geval met de professionele opties die wij in ons assortiment hebben. U spuit het middel op het onkruid en dit zal al snel gaan werken waardoor u veel werk bespaard blijft. Het zijn veilige middelen die niet schadelijk zijn voor u tijdens gebruik. Door te bestellen vanuit ons assortiment weet u dat u het product altijd zo snel mogelijk in huis heeft en dus snel aan het werk kunt. Besteld u bij ons voor 15:30 uur dan geven wij het pakket dezelfde dag nog af bij PostNL, zo kunt u de bestelling vaak de volgende dag al verwachten. Vanaf € 75,- wordt uw bestelling gratis door ons verzonden en wij bieden altijd en voor iedereen deskundig advies. Alle vragen kunt u ons dus gerust stellen. Bestel voor de beste service uw onkruidverdelger bij ThuisSchoonmaken.nl.