• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Toolflex (5)

Een Toolflex ophangsysteem maakt het mogelijk om overzichtelijk uw bezems en andere producten op te bergen. Bestel uw Toolflex systeem bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toolflex steelklem ø 30/40 mm
€3,75
Toolflex haak 25 mm (set à 5 stuks, zwart)
€6,95
Toolflex steelklem ø 20/30 mm
€3,75
Sale
 Toolflex ophangsysteem 90 cm incl. 5 steelklemmen
Toolflex ophangsysteem 90 cm incl. 5 steelklemmen
€29,50 €23,95
Sale
 Toolflex ophangsysteem 50 cm incl. 3 steelklemmen
Toolflex ophangsysteem 50 cm incl. 3 steelklemmen
€24,50 €18,95
Toon 1 - 5 van 5

Toolflex

De bezem, de dweil, een stoffer en blik moeten toch ergens bewaard worden in huis. Hiervoor kunt u veel ruimte kwijt zijn en alles maar gewoon neerzetten. Daarentegen kunt u ook kiezen voor een Toolflex systeem. Hier kunt u namelijk van alles ophangen op een erg praktische manier. Het is een eenvoudig systeem waarvan de kwaliteit erg goed is. Door het grote gemak bij zowel bevestigen als gebruik is het erg populair geworden. Wilt u ook weten waarom Toolflex niet mag missen in uw huis> Lees dan verder en kom erachter wat dit het ideale hulpmiddel maakt.

De Toolflex wandstrip

Dit ophangsysteem bestaat uit meerdere delen waarvan een de wandstrip is. Hiervan zijn 2 varianten verkrijgbaar van. De 50cm en de 90cm variant. Hieraan kunt u haken of klemmen bevestigen door deze erin te schuiven. De Toolflex wandstrip bevestigd u aan de muur met schroeven welke door de gaten heen geboord worden. Zo is het ook erg eenvoudig om meerdere strips naast elkaar te bevestigen en een lange wandstrip te maken. Zo kunt u nog meer aan de muur bevestigen. Door uw schoonmaakproducten op te hangen bespaart u een hoop ruimte en houdt u alles overzichtelijk.

Haken en steelklemmen

In de wandstrip zitten al een aantal klemmen bevestigd die standaard worden meegeleverd. Daarnaast kunt u nog meer klemmen in de wandstrip bevestigen. Dit doet u heel eenvoudig door aan de zijkant het zwarte kapje te verwijderen. Vervolgens schuift u de extra klemmen er makkelijk in. Naast deze klemmen biedt Toolflex ook haken aan. Deze kunnen handig zijn voor het ophangen van een schoonmaakdoek of veger en blik. U kunt volledig zelf kiezen hoeveel haken en steelklemmen u wilt gebruiken voor het ophangen van uw spullen. Tijdens gebruik kunt u deze ten alle tijden nog verschuiven om de ruimte beter in te delen.

Bestel het Toolflex ophangsysteem bij ThuisSchoonmaken.nl

Gebruik maken van een Toolflex wandstrip met haken en klemmen zorgt ervoor dat u altijd kunt een nette kast heeft. Uw spullen worden overzichtelijk opgeborgen zodat u ze altijd snel kunt pakken. Binnen ons assortiment vindt u de wandstrip met een aantal steelklemmen maar ook losse klemmen en haken. U kunt het geheel zo uitgebreid maken als u zelf maar wilt. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf €75,- worden gratis thuis bezorgd. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al aan de slag met uw Toolflex ophangsysteem van ThuisSchoonmaken.nl.