Terug

Tijdens de vakantieperiode (= tot medio september) zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Toolflex

Een Toolflex ophangsysteem maakt het mogelijk om overzichtelijk uw bezems en andere producten op te bergen. Bestel uw Toolflex systeem bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • Toolflex ophangsysteem 90 cm incl. 5 steelklemmen

  Toolflex ophangsysteem 90 cm incl. 5 steelklemmen

  Compleet Toolflex ophangsysteem voorzien van 5 steelklemmen. (ø 20/30 mm) Klem voortaan uw (schoonmaak)gereedschap gemakkelijk vast en geordend naast elkaar. Opgeruimd staat netjes!

  Compleet Toolflex ophangsysteem voorzien van 5 steelklemmen. (ø 20/30 mm) Klem ...

  -22% Sale

  29,50 € 22,95

  Vergelijk
  • Toolflex steelklem ø 20/30 mm

  Toolflex steelklem ø 20/30 mm

  De Toolflex steelklem is een steelophanger van topkwaliteit en eenvoudig aan de bijhorende Toolflex wandstrip te schuiven. Deze steelklem is bedoeld voor stelen met een doorsnede tussen 20 en 30 mm.

  De Toolflex steelklem is een steelophanger van topkwaliteit en eenvoudig aan de ...

  € 3,75

  Vergelijk
  • Toolflex ophangsysteem 50 cm incl. 3 steelklemmen

  Toolflex ophangsysteem 50 cm incl. 3 steelklemmen

  Compleet Toolflex ophangsysteem met 3 steelklemmen (ø 20/30 mm) houden voortaan uw schoonmaak en tuingereedschap stevig vast en keurig overzichtelijk geordend.

  Compleet Toolflex ophangsysteem met 3 steelklemmen (ø 20/30 mm) houden voortaan...

  -27% Sale

  24,50 € 17,95

  Vergelijk
  • Toolflex steelklem ø 30/40 mm

  Toolflex steelklem ø 30/40 mm

  De Toolflex steelklem is een steelophanger van topkwaliteit en eenvoudig aan de bijhorende Toolflex wandstrip te schuiven. Deze steelklem is bedoeld voor (dikke) stelen met een doorsnede tussen 30 en 40 mm.

  De Toolflex steelklem is een steelophanger van topkwaliteit en eenvoudig aan de ...

  € 3,75

  Vergelijk
  • Toolflex haak 25 mm (set à 5 stuks, zwart)

  Toolflex haak 25 mm (set à 5 stuks, zwart)

  De Toolflex haak is een steelophanger van topkwaliteit en eenvoudig aan de bijhorende Toolflex wandstrip te schuiven. De haak is zwart, 25 mm breed en verkrijgbaar in sets van 5 stuks.

  De Toolflex haak is een steelophanger van topkwaliteit en eenvoudig aan de bijho...

  € 6,95

  Vergelijk

De bezem, de dweil, een stoffer en blik moeten toch ergens bewaard worden in huis. Hiervoor kunt u veel ruimte kwijt zijn en alles maar gewoon neerzetten. Daarentegen kunt u ook kiezen voor een Toolflex systeem. Hier kunt u namelijk van alles ophangen op een erg praktische manier. Het is een eenvoudig systeem waarvan de kwaliteit erg goed is. Door het grote gemak bij zowel bevestigen als gebruik is het erg populair geworden. Wilt u ook weten waarom dit merk niet mag missen in uw huis. Lees dan verder en kom erachter wat dit het ideale hulpmiddel maakt.

De wandstrip

Dit ophangsysteem bestaat uit meerdere delen waarvan een de wandstrip is. Hiervan zijn 2 varianten verkrijgbaar van. De 50cm en de 90cm variant. Hieraan kunt u haken of klemmen bevestigen door deze erin te schuiven. De Toolflex wandstrip bevestigd u aan de muur met schroeven welke door de gaten heen geboord worden. Zo is het ook erg eenvoudig om meerdere strips naast elkaar te bevestigen en een lange wandstrip te maken. Zo kunt u nog meer aan de muur bevestigen. Door uw schoonmaakproducten op te hangen bespaart u een hoop ruimte en houdt u alles overzichtelijk.

Haken en steelklemmen

In de wandstrip zitten al een aantal klemmen bevestigd die standaard worden meegeleverd. Daarnaast kunt u nog meer klemmen in de wandstrip bevestigen. Dit doet u heel eenvoudig door aan de zijkant het zwarte kapje te verwijderen. Vervolgens schuift u de extra klemmen er makkelijk in. Naast deze klemmen biedt Toolflex ook haken aan. Deze kunnen handig zijn voor het ophangen van een schoonmaakdoek of veger en blik. U kunt volledig zelf kiezen hoeveel haken en steelklemmen u wilt gebruiken voor het ophangen van uw spullen. Tijdens gebruik kunt u deze ten alle tijden nog verschuiven om de ruimte beter in te delen.

Bestel het ophangsysteem bij ThuisSchoonmaken.nl

Gebruik maken van een wandstrip met haken en klemmen zorgt ervoor dat u altijd kunt een nette kast heeft. Uw spullen worden overzichtelijk opgeborgen zodat u ze altijd snel kunt pakken. Binnen ons assortiment vindt u de wandstrip met een aantal steelklemmen maar ook losse klemmen en haken. U kunt het geheel zo uitgebreid maken als u zelf maar wilt. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf € 75,- worden gratis thuis bezorgd. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al aan de slag met uw Toolflex ophangsysteem van ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8,9 / 10 - 2639 Reviews @ KiyOh