Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Eurom hogedrukreiniger

Maak gebruik van een professionele Eurom hogedrukreiniger voor een snelle reiniging van alle oppervlakken buiten. Bestel uw machine bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • Eurom Force 2500 IND Handgreep \ Pistool

  Eurom Force 2500 IND Handgreep \ Pistool

  Vervangbare Handgreep \ Pistool voor de Eurom Force 2500 IND hogedrukreiniger.

  Vervangbare Handgreep \ Pistool voor de Eurom Force 2500 IND hogedrukreiniger.

  € 42,95

  Vergelijk
  • Eurom Force 2000 Plus Hogedrukreiniger (150 Bar)

  Eurom Force 2000 Plus Hogedrukreiniger (150 Bar)

  Krachtige, voordelige hogedrukreiniger van Eurom. Met 150 bar en een verbruik van 400 liter per uur spuit u zwaar vervuilde oppervlakken eenvoudig schoon.

  Krachtige, voordelige hogedrukreiniger van Eurom. Met 150 bar en een verbruik va...

  € 149,95

  Vergelijk
  • Eurom Force 2200 IND Hogedrukreiniger (160 Bar)

  Eurom Force 2200 IND Hogedrukreiniger (160 Bar)

  De Eurom Force 2200 IND hogedrukreiniger is een elektrische krachtige (160 bar) machine voor dagelijks en semi-professioneel gebruik. Hij is perfect voor diverse schoonmaakklussen rond het huis zoals het schoonmaken van tegels, muren etc.

  De Eurom Force 2200 IND hogedrukreiniger is een elektrische krachtige (160 bar) ...

  -8% Sale

  239,- € 219,95

  Vergelijk
  • Eurom Force rubberen verlengslang (8 mtr)

  Eurom Force rubberen verlengslang (8 mtr)

  Rubberen verlengslang voor het verlengen van de Force hogedrukreiniger 1200, 1400, 1800, 2000 en 2500IND slang. Lengte: 8 meter

  Rubberen verlengslang voor het verlengen van de Force hogedrukreiniger 1200, 140...

  € 32,50

  Vergelijk
  • Eurom Force 2500 IND Hogedrukreiniger (170 Bar)

  Eurom Force 2500 IND Hogedrukreiniger (170 Bar)

  De Eurom Force 2500 IND hogedrukreiniger is een elektrische zeer krachtige (170 bar) machine voor intensief dagelijks en semi-professioneel gebruik. Heeft een waterverbruik van 440 liter per uur, weegt 13 kilo en is zeer eenvoudig in gebruik.

  De Eurom Force 2500 IND hogedrukreiniger is een elektrische zeer krachtige (170 ...

  -17% Sale

  276,- € 229,-

  Vergelijk
  • Eurom Force 1800 Hogedrukreiniger (140 Bar)

  Eurom Force 1800 Hogedrukreiniger (140 Bar)

  De Eurom Force 1800 hogedrukreiniger is de hogedrukspuit voor diverse dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden en is nu extra aantrekkelijk geprijsd!

  De Eurom Force 1800 hogedrukreiniger is de hogedrukspuit voor diverse dagelijkse...

  -12% Sale

  119,95 € 105,95

  Vergelijk

Een Eurom hogedrukreiniger bestelt u bij Thuisschoonmaken.nl. Rondom uw huis schoonmaken kan best veel werk zijn en vaak krijgt u niet eens het gewenste resultaat. Voor veel mensen blijft het bij vegen en eventueel met een emmer water en een borstel wat schrobben. Hiermee krijgt u oppervlakken redelijk goed schoon. Toch zal u nergens een soortgelijk resultaat mee behalen als wat mogelijk is met een Eurom hogedrukreiniger. Hier wordt water dusdanig krachtig uitgespoten dat werkelijk al het vuil verdwijnt. De vloer rondom uw woning, de muren, schuttingen en meubels zullen weer hun originele kleur terugkrijgen dankzij een hogedrukreiniger van dit merk.

De kwaliteit van dit merk

Bij een schoonmaakmachine als dit is de kwaliteit erg belangrijk. Als u niet kiest voor professioneel zal het resultaat dat laten zien. Het water moet zeer krachtig naar buiten gespoten worden om een goed schoon resultaat te krijgen. Een Eurom hogedrukreiniger is op elk gebied de beste optie. Het water wordt krachtig naar buiten gespoten en ook de diverse onderdelen zijn erg krachtig. Wanneer een machine is gemaakt voor professioneel gebruik dan kunt u er rondom uw woning op rekenen dat de machine goed werk verricht. Het is even een investering maar hier krijgt u een hoop gemak voor terug.

Oppervlakken rondom uw huis snel schoon

Zoals eerder benoemd is het schoonmaken rondom het huis niet altijd makkelijk. Het wordt vaak ook wel een beetje verwaarloosd. Dat is erg zonde omdat de buitenkant van uw woning het eerst gezien wordt. Met een Eurom hogedrukreiniger zorgt u voor een goede eerste indruk. Door de druk van het water spuit u al het vuil snel weg. In sommige machines is er ook nog de optie om een schoonmaakmiddel toe te voegen waardoor het reinigen extra grondig kan gebeuren. Door de verschillende opzetstukken kunt u kiezen welke het best past bij het oppervlak. Een hogedrukreiniger zal altijd zijn werk goed doen.

Losse onderdelen voor de hogedrukreiniger

Het kan per product enigszins verschillen welke stukken u meegeleverd krijgt en wat de eigenschappen hiervan zijn. Deze onderdelen zijn bedoeld om het schoonmaken van bepaalde ondergronden makkelijker te maken. Een terrasreiniger is bijvoorbeeld ideaal voor allerlei ondergronden zolang deze vlak zijn. Een roterende vuilvrees heeft een meer schrobbend effect, waardoor u oppervlakken nog sneller en grondiger schoon krijgt. Wanneer u gebruik gaat maken van een Eurom hogedrukreiniger zitten hier uiteraard ook instructies bij met uitleg over alle onderdelen.

Bestel uw Eurom hogedrukreiniger bij ThuisSchoonmaken.nl

Gebruik maken van een drukspuit maakt het mogelijk om grote oppervlakken snel te reinigen. Door de druk komt de inhoud hard naar buiten en u kunt moeiteloos allerlei ondergronden reinigen. Binnen ons assortiment vindt u de professionele machines die ook geschikt zijn voor het grote werk. Bij het bestellen van een hogedrukreiniger is vooral de inhoud en de kracht belangrijk. Voor advies bij het kiezen van een machine kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan wordt u zo snel mogelijk geholpen. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf € 75,- worden gratis thuisbezorgd. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al aan de slag met uw Eurom hogedrukreiniger van ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9,1 / 10 - 2759 Reviews @ KiyOh