• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eurom hogedrukreiniger (7)

Maak gebruik van een professionele Eurom hogedrukreiniger voor een snelle reiniging van alle oppervlakken buiten. Bestel uw machine bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
Eurom Force rubberen verlengslang (8 mtr)
€32,50
Eurom Force 2500 IND Handgreep \ Pistool
€42,95
Eurom Force 2000 Plus Hogedrukreiniger (150 Bar)
€149,95
Sale
 Eurom Force 2500 IND Hogedrukreiniger (170 Bar)
Eurom Force 2500 IND Hogedrukreiniger (170 Bar)
€276,00 €229,00
Eurom Force 1400 Hogedrukreiniger (100 Bar)
€74,95
Sale
 Eurom Force 1800 Hogedrukreiniger (140 Bar)
Eurom Force 1800 Hogedrukreiniger (140 Bar)
€119,95 €105,95
Sale
 Eurom Force 2200 IND Hogedrukreiniger (160 Bar)
Eurom Force 2200 IND Hogedrukreiniger (160 Bar)
€239,00 €199,00
Toon 1 - 7 van 7

Eurom hogedrukreiniger

Rondom uw huis schoonmaken kan best veel werk zijn en vaak krijgt u niet eens het gewenste resultaat. Voor veel mensen blijft het bij vegen en eventueel met een emmer water en een borstel wat schrobben. Hiermee krijgt u oppervlakken redelijk goed schoon. Toch zal u nergens een soortgelijk resultaat mee behalen als wat mogelijk is met een Eurom hogedrukreiniger. Hier wordt water dusdanig krachtig uitgespoten dat werkelijk al het vuil verdwijnt. De vloer rondom uw woning, de muren, schuttingen en meubels zullen weer hun originele kleur terugkrijgen dankzij de Eurom hogedrukreiniger.

De kwaliteit van een Eurom hogedrukreiniger

Bij een schoonmaakmachine als dit is de kwaliteit erg belangrijk. Als u niet kiest voor professioneel zal het resultaat dat laten zien. Het water moet zeer krachtig naar buiten gespoten worden om een goed schoon resultaat te krijgen. Een Eurom hogedrukreiniger is op elk gebied de beste optie. Het water wordt krachtig naar buiten gespoten en ook de diverse onderdelen zijn erg krachtig. Wanneer een machine is gemaakt voor professioneel gebruik dan kunt u er rondom uw woning op rekenen dat de machine goed werk verricht. Het is even een investering maar hier krijgt u een hoop gemak voor terug.

Oppervlakken rondom uw huis snel schoon

Zoals eerder benoemd is het schoonmaken rondom het huis niet altijd makkelijk. Het wordt vaak ook wel een beetje verwaarloosd. Dat is erg zonde omdat de buitenkant van uw woning het eerst gezien wordt. Met een Eurom hogedrukreiniger zorgt u voor een goede eerste indruk. Door de druk van het water spuit al het vuil snel weg. In sommige machines is er ook nog de optie om een schoonmaakmiddel toe te voegen waardoor het reinigen extra grondig kan gebeuren. Door de verschillende opzetstukken kunt u kiezen welke het best past bij het oppervlak. Een Eurom hogedrukreiniger zal altijd zijn werk goed doen.

Losse onderdelen voor de Eurom hogedrukreiniger

Het kan per product enigszins verschillen welke stukken u meegeleverd krijgt en wat de eigenschappen hiervan zijn. Deze onderdelen zijn bedoeld om het schoonmaken van bepaalde ondergronden makkelijker te maken. Een terrasreiniger is bijvoorbeeld ideaal voor allerlei ondergronden zolang deze vlak zijn. Een roterende vuilvrees heeft een meer schrobbend effect waardoor u oppervlakken nog sneller en grondiger schoon krijgt. Wanneer u gebruik gaan maken van een Eurom hogedrukreiniger zitten hier uiteraard ook instructies bij met uitleg over alle onderdelen.

Bestel uw Eurom hogedrukreiniger bij ThuisSchoonmaken.nl

Gebruik maken van een drukspuit Eurom hogedrukreiniger maakt het mogelijk om grote oppervlakken snel te reinigen. Door de druk komt de inhoud hard naar buiten en u kunt moeiteloos allerlei ondergronden reinigen. Binnen ons assortiment vindt u de professionele machines die ook geschikt zijn voor het grote werk. Bij het bestellen van een Eurom hogedrukreiniger is vooral de inhoud en de kracht belangrijk. Voor advies bij het kiezen van een machine kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan wordt u zo snel mogelijk geholpen. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf €75,- worden gratis thuis bezorgd. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al aan de slag met uw Eurom hogedrukreiniger van ThuisSchoonmaken.nl.