• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Numatic (8)

Numatic is een merk met een geweldig aanbod aan professionele stofzuigers en bijbehorende producten. Bestel alles van Numatic bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Gratis Verzending
 Numatic PPR-240 Stofzuiger (Blauw)
Numatic PPR-240 Stofzuiger (Blauw)
€179,95
gratis verzending
 Numatic NVH-180 Stofzuiger (Blauw)
Numatic NVH-180 Stofzuiger (Blauw)
€159,00
Sale
 Numatic Hepa-Flo Stofzuigerzakken 1CH
Numatic Hepa-Flo Stofzuigerzakken 1CH
€14,95 €12,95
Numatic Hepa-Flo Stofzuigerzakken 2BH
€19,95
Numatic parketzuigmond ø 32mm
€14,95
Numatic Combi Zuigmond ø 32mm
€33,88
Numatic Stofzuigerslang eindmof ø 32mm
€10,41
Numatic Slangwartel ø 32 mm
€15,31
Toon 1 - 8 van 8

Numatic

Numatic is een bekend merk wat stofzuigers en bijbehorende accessoires aanbiedt voor professioneel gebruik. Deze schoonmaakmachines zijn gemaakt om groot werk mee te verrichten. Daardoor zijn ze uiteraard ook geschikt voor gebruik in uw huis. Door te kiezen voor professionele kwaliteit weet u dat u op uw stofzuiger kan rekenen. De zuigkracht is beter, de snoeren zijn langer en ze rollen een stuk makkelijker mee. Wij bieden stofzuigers, stofzuigerzakken, zuigmonden en meer aan van dit merk. Lees meer over Numatic voordat u overgaat tot het plaatsen van een bestelling.

Een Numatic professionele stofzuiger

Het merk Numatic biedt professionele stofzuigers aan welke u uiteraard ook thuis kunt gebruiken. Kiezen voor professionele producten biedt erg veel voordelen. Waar een reguliere stofzuiger al kapot gaat kunt u hiermee nog lang schoonmaken. Naast de kwaliteit zijn ook de eigenschappen en het ontwerp een stuk beter. De snoeren hiervan zijn vanaf 10 meter lang, dit biedt u veel bewegingsruimte in huis. Zo kunt u grote stukken stofzuigen zonder van stopcontact te hoeven wisselen. Ook is de zuigkracht erg goed waardoor u veel sneller kunt werken. Naast al deze geweldige eigenschappen is het ook nog een energiezuinige keuze om gebruik te maken van een Numatic professionele stofzuiger.

Stofzuigerzakken aanschaffen

Een Numatic stofzuiger werkt niet zonder bijpassende stofzuigerzak. Deze plaatst u in de stofzuiger en hier wordt al het vuil in opgevangen. Als deze vol zit zal de zuigkracht afnemen en moet er een nieuwe geplaatst worden. Een Numatic zak is passend bij de machines van erg goede kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat de zuigkracht niet snel afneemt is de zak erg luchtdoorlatend. Uiteraard is het niet mogelijk voor stof om te ontsnappen uit de zak. Wij hebben verschillende opties passend bij de modellen stofzuigers van Numatic. Als u niet goed weet welke stofzuigerzakken u nodig heeft kunt u uiteraard even contact opnemen met onze klantenservice.

De Numatic slangwartel vervangen

Aan de stofzuigerslang zit een slangwartel vast. Met dit onderdeel wordt de slang vastgehouden een de stofzuiger. Door intensief gebruik kan dit deel stuk gaan waardoor de slang loskomt van de machine. Door slechts dit onderdeel te vervangen heeft u dan weer een stofzuiger die net zo goed werkt als toen u hem net aanschafte.

Stofzuiger onderdelen voor uw stofzuiger

Met een stofzuiger krijgt u altijd een combi zuigmond geleverd. Hiermee kunt u gladde vloeren en tapijt stofzuigen. Dit doet u door de schakelaar om te zetten en dus de haren in of uit te klappen. Toch is dit niet altijd genoeg. Als u bijvoorbeeld parket heeft liggen zal een parket zuigmond een betere optie zijn. Zo nu en dan zal u ook een onderdeel moeten vervangen en deze vindt u uiteraard ook binnen ons assortiment. Het is belangrijk om bij ene Numatic stofzuiger gebruik te maken van onderdelen van gelijke kwaliteit. Hier kunt u dan weer lang mee aan de slag en u zal niet opeens een tegenvallend resultaat hebben.

Waarom professionele spullen gebruiken thuis

Een reguliere stofzuiger en de extra opzetstukken laten qua kwaliteit vaak heel wat te wensen over. Wanneer u deze een tijdje gebruikt gaan er al snel onderdelen kapot en voor u het weet bent u alweer toe aan een nieuwe stofzuiger. Als u kiest voor Numatic zal dat niet gebeuren. Deze machines zijn gemaakt voor professioneel gebruik en kunnen groot werk aan. Daardoor kunt u er bij thuisgebruik wel op rekenen dat de machine lang meegaat en dat de onderdelen goed zullen blijven. Ook krijgt u betere zuigkracht waardoor u een sneller een goed resultaat krijgt. Wanneer u bij ons besteld kiest u voor de beste kwaliteit die er verkrijgbaar is voor particulier gebruik.

Bestel alles van Numatic bij ThuisSchoonmaken.nl

Numatic is een merk wat professionele schoonmaakmachines, stofzuiger onderdelen en stofzuigerzakken aanbiedt. Deze zijn gemaakt voor professionele werkzaamheden en daarom is de kwaliteit erg goed. Voor advies bij het kiezen van een machine of andere Numatic producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan wordt u zo snel mogelijk geholpen. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf €75,- worden gratis thuis bezorgd, dit is dus standaard bij de stofzuigers van dit merk. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al aan de slag met uw bestelling van ThuisSchoonmaken.nl.