• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schoonmaakset tegels (4)

U maakt tegels en glas streeploos schoon met onze hulpmiddelen en schoonmaakmiddelen. Van schoonmaakset tot telescoopsteel met vlakmopplaat: hoge kwaliteit.
Toepassing
Set Tegels Schoonmaken
€67,50
Gratis Verzending
 Set Tegels en Glas Schoonmaken
Set Tegels en Glas Schoonmaken
€86,45 €77,50
Gratis Verzending
 Set Tegels en Glas Schoonmaken Pro
Set Tegels en Glas Schoonmaken Pro
€114,95
Sale
 Set Ramen Wassen
Set Ramen Wassen
€50,28 €45,50
Toon 1 - 4 van 4

Schoonmaakset tegels

Het schoonmaken van tegels en glazen oppervlakken is niet altijd een eenvoudige klus. Strepen die achterblijven ontsieren het schoonmaakwerk. Tegels en glas schoonmaken doet u dan ook met de beste schoonmaakhulpmiddelen. Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u professionele hulpmiddelen speciaal voor thuisgebruik. Grote merken als Greenspeed helpen u bij het dagelijkse schoonmaakwerk. We hebben alleen de beste producten voor u geselecteerd. Deze hebben we samengesteld tot een aantal handige sets. Zo is er de ‘set tegels en glas schoonmaken’ of de ‘set ramen wassen’. Kies voor de beste kwaliteit, dat hebben wij ook gedaan.

Set tegels schoonmaken

Wat is er bij tegels schoonmaken gemakkelijker dan een complete schoonmaakset? Met de ‘set tegels schoonmaken’ haalt u alles in huis wat u nodig heeft. De Greenspeed tegelwand reinigingsset is van een uitstekende kwaliteit. In deze set vindt u een tweedelige uitschuifbare telescoopsteel, een vlakmopplaat en maar liefst twee Greenspeed multimoppen. Met de bijgeleverde sprayflacon is tegels schoonmaken een snelle klus. Met deze set bereikt u alle hoeken. Bovendien heeft u geen huishoudtrapje meer nodig. Zo werkt u snel en efficiënt.

Tegels schoonmaken is met deze set zeer eenvoudig. U klikt de vlakmopplaat aan de telescoopsteel. Op de vlakmopplaat plaatst u een schone en droge multimop. Met behulp van de sprayflacon bevochtigt u de mop. Dankzij een lichte bevochtiging laat u geen strepen achter. Tegels schoonmaken is niet alleen een eenvoudige maar ook een leuke klus met onze complete set.

Complete set tegels en glas schoonmaken

Ook voor het glas schoonmaken hebben we een handige schoonmaakset. De ‘set tegels en glas schoonmaken’ is geschikt voor glazen oppervlakken, tegelwanden en gladde wanden. Dankzij de uitschuifbare telescoopsteel bereikt u een hoogte tot ongeveer 2,5 meter. Hierdoor hoeft u nooit meer gevaarlijk te balanceren op onstabiele keukentrapjes. Gebruik deze set voor klussen als tegels schoonmaken, glas schoonmaken maar ook deuren binnenshuis en buitenshuis. Daarnaast is deze set goed in te zetten bij het schoonmaken van plafonds. Denk hierbij aan een carport of dakoverstek.

Glas schoonmaken doet u door de mop op de juiste manier te bevochtigen. Het is belangrijk dat u deze niet te vochtig maakt. Alleen zo krijgt u een streeploos resultaat. Om het vocht goed te doseren maakt u gebruik van de bijgeleverde sprayflacon. De ‘set tegelwand en glas schoonmaken’ is voorzien van telescoopsteel, vlakmopplaat, tweemaal Greenspeed multimop en tweemaal glasmop. Gebruik bij het glas schoonmaken altijd de speciale glasmop. U zult zien dat de ramen stralend schoon worden. Uw omgeving zal zich verbazen over het snelle resultaat. Dit is dan ook de reden dat deze producten binnen de professionele schoonmaak worden gebruikt.

Uitgebreide schoonmaakset voor het grote werk

Moet u dagelijks glas of tegels schoonmaken? Maak dan gebruik van de uitgebreide ‘set tegelwand en glas schoonmaken’. Hierbij hebben we de merken Greenspeed en Unger gecombineerd. Dit zijn twee merken die bekend staan om hun professionele kwaliteit. In de set vindt u een tweedelige telescoopsteel met een lengte van maximaal 1,85 meter. Hiermee bereikt u hoogtes tot ongeveer 2,5 meter. Daarnaast vindt u in deze set twee keer de Greenspeed mop en twee keer de Greenspeed glasmop. Glas of tegels schoonmaken, deze set biedt alles wat u nodig heeft. Met behulp van de Unger raamtrekker, inwasser en glazenwasserssponzen is de schoonmaakklus snel geklaard. Maak gebruik van de bijgeleverde Tana Manuel dishwash en sprayflacon. Voor licht bevuilde oppervlakken vult u de sprayflacon alleen met water. De multimop of glasmop is krachtig genoeg om glazen oppervlakken en tegelwanden schoon te maken.

Glas schoonmaken met de set ramen wassen

Een complete set inclusief afwasmiddel, dat geeft het beste resultaat bij glazen schoonmaken. In deze set vindt u een Unger raamtrekker, voorzien van zacht rubber dat verwisselbaar is. De inwasser met inwasvacht is onmisbaar bij het glas schoonmaken. Verder bevat deze set 2 glazenwasserssponzen en een microvezeldroogdoek. Een fles Tana Green Care Manuel Original is uw hulp bij het grote schoonmaakwerk. Hiermee maakt u sterk vervuilde ramen streeploos schoon. Het verwijdert vet, druppels en vingerafdrukken van ramen, glazen meubels of spiegels. Al deze producten vindt u bij ThuisSchoonmaken.nl.