Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Groene aanslagreiniger

Groene aanslagreiniger gebruikt u voor het verwijderen van aanslag van algen en mos op verschillende soorten oppervlakken. Bestel uw groene aanslagreiniger bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • Biomos groene aanslag verwijderaar

  Biomos groene aanslag verwijderaar

  Biomos verwijdert groene aanslag van algen zonder te hoeven schrobben of een hogedrukspuit te gebruiken en kan worden toegepast op bijna elke ondergrond. Biomos laat een onzichtbaar impregneer laagje achter zodat de aanslag voorlopig niet terug komt.

  Biomos verwijdert groene aanslag van algen zonder te hoeven schrobben of een hog...

  € 31,95

  Vergelijk
  • Biogroen Groene aanslag verwijderaar

  Biogroen Groene aanslag verwijderaar

  Biogroen verwijderd groene aanslag van algen op allerlei materialen zonder te hoeven schrobben! Biogroen impregneert, is arbeidsbesparend, in verdunde vorm niet schadelijk en werkt tot wel één jaar lang. Verkrijgbaar in 2 liter fles en 5 liter can.

  Biogroen verwijderd groene aanslag van algen op allerlei materialen zonder te ho...

  € 24,95

  Vergelijk
  • Biogroen Groene aanslag verwijderaar

  Biogroen Groene aanslag verwijderaar

  Biogroen groene aanslag verwijderaar verwijderd groene aanslag van algen op allerlei materialen zonder te hoeven schrobben! Biogroen impregneert, is arbeidsbesparend, in verdunde vorm niet schadelijk en werkt tot wel één jaar lang.

  Biogroen groene aanslag verwijderaar verwijderd groene aanslag van algen op alle...

  € 54,95

  Vergelijk
  • AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (fles à 1 liter)

  AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (fles à 1 liter)

  AlgaVelan (AV Coating) is een plantaardig, milieuvriendelijk product voor het effectief verwijderen van groene aanslag van algen en mos. AlgaVelan is gemaakt van voedingsmiddelen die algen en mossen afdekken waardoor zij stikken en zullen verdwijnen.

  AlgaVelan (AV Coating) is een plantaardig, milieuvriendelijk product voor het ef...

  € 22,95

  Vergelijk
  • AlgaVelan Dekzeilreiniger

  AlgaVelan Dekzeilreiniger

  De milieuvriendelijke dekzeilreiniger van Algavelan is de oplossing om zonder moeite het dekzeil van uw boot, zonneschermen, luifels, parasols, partytenten etc. schoon te krijgen.

  De milieuvriendelijke dekzeilreiniger van Algavelan is de oplossing om zonder mo...

  € 22,95

  Vergelijk
  • Biogroen - 2 liter + Rugspuit Professioneel - 16 liter

  Biogroen - 2 liter + Rugspuit Professioneel - 16 liter

  Biogroen groene aanslagverwijderaar verwijdert net zoals Biomos groene aanslag van algen van zowat iedere ondergrond zonder te hoeven schrobben. Nu extra voordelig i.c.m. deze rugspuit professioneel (16 ltr.)

  Biogroen groene aanslagverwijderaar verwijdert net zoals Biomos groene aanslag v...

  € 84,95

  Vergelijk
  • Biomos - 2x 1 liter + Rugspuit Prof. 16 ltr.

  Biomos - 2x 1 liter + Rugspuit Prof. 16 ltr.

  Voordeelset van 2x 1 liter fles Biomos en Rugspuit Prof. (inh. 16 liter). Biomos verwijdert groene aanslag van algen zonder te hoeven borstelen of te schrobben. Biomos werkt zeer arbeidsbesparend en impregneert. Nu extra voordelig i.c.m. Rugspuit Prof.

  Voordeelset van 2x 1 liter fles Biomos en Rugspuit Prof. (inh. 16 liter). Biomos...

  -11% Sale

  106,95 € 94,95

  Vergelijk
  • AlgaVelan - 2x 1 liter + Rugspuit Professioneel - 16 liter - VOORDEELSET

  AlgaVelan - 2x 1 liter + Rugspuit Professioneel - 16 liter - VOORDEELSET

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk en veilig product voor het effectief reinigen van groene aanslag zoals algen en mossen. Met AlgaVelan dekt u algen en mossen af waardoor zij stikken en zullen verdwijnen.

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk en veilig product voor het effec...

  € 112,95

  Vergelijk
  • Toolland Drukspuit / Druksproeier 5 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier 5 liter

  Perel Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 5 liter om te gebruiken voor het nevelen van bijv. groene aanslag reiniger, onkruidverdelger of AntiSpin.

  Perel Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 5 liter om te gebruiken voor h...

  € 16,25

  Vergelijk
  • Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 8 liter om te gebruiken voor het vernevelen van diverse bestrijdingsmiddelen.

  Toolland Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 8 liter om te gebruiken voo...

  € 19,95

  Vergelijk

Een groene aanslagreiniger helpt u om groene aanslag te verwijderen. Buiten dat groene aanslag er niet mooi uitziet kan het ook nog eens gevaarlijk zijn. Als u algen heeft bijvoorbeeld in uw tuin is het beter dit snel weg te halen. Als dit vochtig wordt door bijvoorbeeld ochtenddauw of regen zal het erg glad worden wat kan zorgen voor een flinke valpartij. Mos zal dit effect niet hebben, maar een schutting of tegels vol mos zal er bij niemand in de tuin mooi en netjes uitzien. Lees daarom verder en ontdek wat onze groene aanslagreiniger voor u kan betekenen.

De groene aanslagreiniger aanbrengen

Wanneer groene aanslag eenmaal is ontstaan kunt u dit op diverse manieren weer schoonmaken. U kunt hierbij flink gaan schrobben met een schrobber of borstel om de oppervlakken weer schoon te krijgen. Ook zou u gebruik kunnen maken van een hogedrukspuit. Hiermee kunt u zonder het gebruiken van middelen oppervlaktes reinigen van aanslag. Naast het feit dat deze manier erg arbeidsintensief zijn is de aanschaf van een goede hogedrukreiniger vaak erg prijzig. Als u een makkelijk te gebruiken middel wilt wat niet veel kost dan is de groene aanslagreiniger een goede optie. Deze reiniger spuit of giet u verdund met water op het oppervlak waarna u het laat inwerken. Het schoonmaakmiddel zal vanzelf zijn werk gaan doen.

Waar ontstaat groene aanslag

Vaak ontstaat groene aanslag van algen en mos op plekken waar het vochtig en schaduwrijk is. Dit is haast niet te voorkomen omdat het meestal begint op plekken waar u niet standaard komt. Wanneer u dit signaleert is het belangrijk hier snel mee aan de slag te gaan, zodat het niet verder uitbreidt. U kunt hiervoor groene aanslagreiniger gebruiken. Algen kunnen als ze vochtig worden erg glad en dus gevaarlijk worden. Mos is een minder groot probleem maar ziet er simpelweg niet netjes en mooi uit. Dit soort groene aanslag zal u vooral tegenkomen bij vijvers, rondom zwembaden, aan de onderkant van tuinmeubels en op schuttingen. Dit zijn plekken waar altijd wel schaduw te vinden is en die vaak vochtig of nat zijn. Gelukkig kunt u een groene aanslagreiniger gebruiken om de aanslag te verwijderen.

Gebruik maken van professionele groene aanslagreiniger

Binnen ons assortiment vindt u diverse opties welke u kunt gebruiken. Hieronder beschrijven wij twee merken reinigers welke we aanbieden die milieubewust zijn en dus geen schade aanbrengen bij gebruik. Dat maakt dit zeker goede opties om te overwegen.

Biogroen

Groene aanslag reinigen met een groene aanslagreiniger zou snel en makkelijk moeten zijn. Dat is het werken met Biogroen zeker. Het enige wat u hoeft te doen is het middel te verdunnen met water (1:10) en het op de aangeslagen oppervlakken te gieten of te sprayen met een drukspuit. Behalve het gebruiksgemak heeft werken hiermee nog een voordeel, het zal een onzichtbaar impregneer laagje achterlaten wat ervoor zorgt dat de groene aanslag voorlopig niet meer terugkomt.

Algavelan

Algavelan is ook een middel wat u gebruikt voor het verwijderen van groene aanslag van algen en mos. Met Algavelan groene aanslagreiniger brengt u als ware een deken aan die ervoor zorgt dat de algen en mos geen zuurstof maar krijgen. De algen en mossen zullen vervolgens stikken en verdwijnen. We adviseren u dit product aan te brengen met een sprayer welke is voorzien van een platte spuitkop. Het enorme voordeel van deze reiniger is dat deze niet schadelijk is voor dieren, planten en waterorganismen. U kunt het product dan ook zorgeloos in en rondom watergangen gebruiken.

Rondom de vijver vrij maken van groene aanslag

Wanneer u een groene aanslagreiniger gaat gebruiken bij of nabij een vijver is het belangrijk dat dit niet alles in de omgeving schaadt. Niet elk middel is hiervoor geschikt. Vissen en waterplanten wilt u na de behandeling natuurlijk niet hoeven weg te gooien. Daarnaast is het natuurlijk niet de bedoeling dat u ziek wordt wanneer u in uw (speel)vijver gaat zwemmen. Algavelan is een PH-neutraal middel en bevat alleen natuurlijke bestanddelen. Deze groene aanslagreiniger werkt tegen groene aanslag in elke vorm maar zal uw gezondheid niet aantasten en daarnaast is het middel niet schadelijk voor kikkers, vissen en planten. Dit product wordt dan ook veel gebruikt in (natuur)parken, perkjes en golfbanen.

Bestel reiniger voor groene aanslag online

Binnen ons assortiment zijn er diverse reinigers verkrijgbaar. Alle opties zijn geschikt om oppervlakken vrij te maken van groene aanslag in elke vorm. Het reinigen hiervan kunt u doen voor de veiligheid of gewoon omdat het er niet mooi uitziet. Schoonmaken doet u makkelijk en op een professionele manier door het middel op het te behandelen oppervlak te sprayen of gieten. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele schoonmaakmiddelen die hun werk doen naar behoren. Bestelt u voor 15:30 uur dan kunt u uw schoonmaakmiddelen de volgende dag al bij u thuis verwachten. Bestel de groene aanslagreiniger en alle andere producten die u nodig heeft voor het verwijderen van groene aanslag van mos of algen online bij ThuisSchoonmaken.nl.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 9.1 op basis van 3317 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3317 beoordelingen scoren wij een 9.1 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 15:30 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9.1 / 10 - 3317 Reviews @ KiyOh