• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Groene aanslagreiniger (12)

Toepassing
Vervuiling
Biogroen groene aanslag verwijderaar
€49,75
AlgaVelan Dekzeilreiniger
€22,95
Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter
€12,95
Sale
 Biogroen (fles à 2 liter) + Eurom Rugspuit
Biogroen (fles à 2 liter) + Eurom Rugspuit
€59,90 €49,95
Sale
 Biogroen (fles à 2 liter) + drukspuit op wielen
Biogroen (fles à 2 liter) + drukspuit op wielen
€64,95 €56,95
Toolland Drukspuit / Druksproeier 5 liter
€11,95
Sale
 AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (set à twee flessen + rugspuit)
AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (set à twee flessen + rugspuit)
€95,93 €72,95
AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (fles à 1 liter)
€22,95
Biomos groene aanslag verwijderaar
€32,95
Sale
 Biomos (2 flessen) + rugspuit
Biomos (2 flessen) + rugspuit
€76,95 €58,95
Sale
 Biomos (2 flessen) + drukspuit op wielen
Biomos (2 flessen) + drukspuit op wielen
€81,45 €64,95
Sale
 Biogroen groene aanslag verwijderaar
Biogroen groene aanslag verwijderaar
€22,95 €21,50
Toon 1 - 12 van 12

Groene aanslagreiniger

Groene aanslag op terrastegels of bestrating zorgt voor veel ergernis. Bij regenval kan deze aanslag zelfs gevaarlijk glad worden. De groene aanslag wordt veroorzaakt door mossen en algen die van schaduwrijke en vochtige plaatsen houden. Met groene aanslagreiniger is dit te verwijderen, zodat het terras of balkon er weer mooi bijligt. Bij Thuisschoonmaken.nl vindt u professionele schoonmaakproducten voor thuisgebruik. Omdat het terras, balkon en tuin bij de woning horen, vindt u bij ons reinigingsmiddelen voor gebruik binnenshuis én buitenshuis. Met de groene aanslagreiniger verwijdert u op eenvoudige wijze alle groene aanslag zonder intensief schrobben.

Ontstaan van groene aanslag

Voordat u aan de slag gaat met groene aanslagreiniger, is het belangrijk om te weten hoe deze aanslag ontstaat. De groene aanslag bestaat uit algen en mos, dat zich gemakkelijk hecht aan tegels, bakstenen en voegen. Algen en mos houden van schaduwrijke plaatsen, bij voorkeur op plekken waar het ook nog eens vochtig is. Daarom zien we groene aanslag vaker verschijnen op balkons en onder het afdak, maar ook op plaatsen waar zeer weinig zonlicht komt.

Groene aanslagreiniger werkt zeer effectief tegen algen en mos. In sommige gevallen kunt u nieuwe groene aanslag voorkomen door ervoor te zorgen dat zonlicht meer vrij spel krijgt. In andere gevallen is dit niet mogelijk en zult u later weer kunnen vertrouwen op de groene aanslagreiniger.

Waar is groene aanslagreiniger toepasbaar?

Groene aanslagreiniger is toe te passen op terras of balkon, natuursteen, tegels en klinkers. Ook op de muur, op tuinmeubilair, hout en de parasol kunt u dit product gebruiken. We hebben diverse van deze producten in ons assortiment. Zo is Biomos groene aanslagreiniger toepasbaar op bijna elke ondergrond. Ditzelfde geldt voor de AlgaVelan groene aanslagreiniger. Dit product is bovendien veilig te gebruiken in de buurt van open water, planten en dieren.

Groene aanslagreiniger zonder schrobben

Het verwijderen van groene aanslag is een intensieve klus. Met de reiniger hoeft u niet te schrobben, bovendien werkt dit product tot wel 1 jaar lang. We hebben een breed assortiment van deze producten, graag helpen bij u bij het maken van de juiste keuze.

De Biogroen groene aanslagreiniger is 30% voordeliger als Biomos en bevat hetzelfde gehalte werkzame stof. Dit product is niet agressief en laat een onzichtbaar impregneerlaagje achter. Hierdoor is de ondergrond tot wel 1 jaar lang beschermd tegen algen en mossen. U verdunt dit product met water en brengt het aan met een gieter of nevelspuit. Doordat het veilig in gebruik is vereist Biogroen geen spuitlicentie.

Biomos is onze andere groene aanslagreiniger en is toepasbaar op bijna elke ondergrond. Ook dit product laat een onzichtbaar beschermlaagje achter, voor optimale bescherming tegen algen- en mos begroeiing. Na enkele dagen merkt u dat groene aanslag verdwijnt en niet snel terugkomt. U hoeft geen gebruik te maken van boenen, schrobben of een hogedrukspuit, het middel werkt arbeidsbesparend. Ook voor deze groene aanslagreiniger heeft u geen spuitlicentie nodig. Biomos is verkrijgbaar in flessen van 1 liter.

Plantaardige groene aanslagreiniger

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing voor het verwijderen van algen en mos, dan hebben we de AlgaVelan groene aanslagreiniger. Dit is een plantaardig en milieuvriendelijk product dat niet schadelijk is voor waterorganismen, planten en dieren. Gebruikt deze groene aanslagreiniger bij terras en balkon, in de tuin, maar ook bij vijvers en sloten. Denk hierbij aan bruggen, vlonders en steigers die snel te maken krijgen met algen en mos.

AlgaVelan is in normale doseringen onschadelijk voor vissen, kikkers, insecten en planten in het water of in de directe omgeving. Dit middel brengt een dunne coatinglaag over algen en mos aan, waardoor deze worden afgesloten en verstikken. Hierdoor verdwijnt groene aanslag vanzelf, vaak al binnen enkele weken. Omdat dit product als coating wordt aangebracht maakt u gebruik van een platte spraykop. Ook deze is verkrijgbaar bij Thuisschoonmaken.nl.

Groene aanslagreiniger met drukspuit

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we complete pakketten samengesteld, u bestelt de groene aanslagreiniger compleet met rugspuit of drukspuit op wielen. Daarnaast zijn er losse druksproeiers van 5 liter of 8 liter verkrijgbaar. Verwijder groene aanslag effectief met de groene aanslagreiniger van Thuisschoonmaken.nl.