Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Groene aanslagreiniger

Groene aanslagreiniger gebruikt u voor het verwijderen van aanslag als algen en mos van oppervlakken. Bestel uw groene aanslagreiniger bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • Biomos groene aanslag verwijderaar

  Biomos groene aanslag verwijderaar

  Biomos verwijdert groene aanslag van algen zonder te hoeven schrobben of een hogedrukspuit te gebruiken en kan worden toegepast op bijna elke ondergrond. Biomos laat een onzichtbaar impregneer laagje achter zodat de aanslag voorlopig niet terug komt.

  Biomos verwijdert groene aanslag van algen zonder te hoeven schrobben of een hog...

  € 32,95

  € 32,95

  • Biogroen groene aanslag verwijderaar

  Biogroen groene aanslag verwijderaar

  Biogroen verwijderd groene aanslag van algen zonder te schrobben. Biogroen impregneert, is arbeidsbesparend, verdund niet schadelijk en werkt tot wel één jaar lang.

  Biogroen verwijderd groene aanslag van algen zonder te schrobben. Biogroen impre...

  -6% Sale

  22,95 € 21,50

  22,95 € 21,50

  • Biogroen groene aanslag verwijderaar

  Biogroen groene aanslag verwijderaar

  Biogroen verwijderd groene aanslag van algen zonder te schrobben. Biogroen impregneert, is arbeidsbesparend, verdund niet schadelijk en werkt tot wel één jaar lang.

  Biogroen verwijderd groene aanslag van algen zonder te schrobben. Biogroen impre...

  € 49,75

  € 49,75

  • AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (fles à 1 liter)

  AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (fles à 1 liter)

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk product voor het effectief reinigen van groene aanslag van algen en mos. Het dekt algen en mossen af waardoor zij stikken en verdwijnen.

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk product voor het effectief reini...

  € 22,95

  € 22,95

  • AlgaVelan Dekzeilreiniger

  AlgaVelan Dekzeilreiniger

  De milieuvriendelijke dekzeilreiniger van Algavelan is de oplossing om zonder moeite het dekzeil van uw boot, zonneschermen, luifels, parasols, partytenten etc. schoon te krijgen.

  De milieuvriendelijke dekzeilreiniger van Algavelan is de oplossing om zonder mo...

  € 22,95

  € 22,95

  • Biogroen (fles à 2 liter) + Eurom Rugspuit

  Biogroen (fles à 2 liter) + Eurom Rugspuit

  Biogroen verwijdert net zoals Biomos groene aanslag van algen van zowat iedere ondergrond en is nu extra voordelig i.c.m. deze (lage)rug drukspuit.

  Biogroen verwijdert net zoals Biomos groene aanslag van algen van zowat iedere o...

  -17% Sale

  59,90 € 49,95

  59,90 € 49,95

  • Biogroen (fles à 2 liter) + drukspuit op wielen

  Biogroen (fles à 2 liter) + drukspuit op wielen

  Biogroen verwijdert net zoals Biomos groene aanslag van algen van zowat iedere ondergrond en is nu extra voordelig i.c.m. deze (lage)drukspuit op wielen.

  Biogroen verwijdert net zoals Biomos groene aanslag van algen van zowat iedere o...

  -12% Sale

  64,95 € 56,95

  64,95 € 56,95

  • Biomos (2 flessen) + rugspuit

  Biomos (2 flessen) + rugspuit

  Biomos verwijdert groene aanslag van algen zonder te hoeven borstelen of te schrobben. Biomos werkt zeer arbeidsbesparend en impregneert. Nu extra voordelig i.c.m. Eurom Rugspuit.

  Biomos verwijdert groene aanslag van algen zonder te hoeven borstelen of te schr...

  -23% Sale

  76,95 € 58,95

  76,95 € 58,95

  • Biomos (2 flessen) + drukspuit op wielen

  Biomos (2 flessen) + drukspuit op wielen

  Biomos verwijdert groene aanslag van algen zonder hogedrukspuit te gebruiken of te schrobben. Nu extra voordelig i.c.m. Eurom drukspuit op wielen.

  Biomos verwijdert groene aanslag van algen zonder hogedrukspuit te gebruiken of ...

  -20% Sale

  81,45 € 64,95

  81,45 € 64,95

  • AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (set à twee flessen + rugspuit)

  AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (set à twee flessen + rugspuit)

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk en veilig product voor het effectief reinigen van groene aanslag zoals algen en mossen. Met AlgaVelan dekt u algen en mossen af waardoor zij stikken en zullen verdwijnen.

  AlgaVelan is een plantaardig, milieuvriendelijk en veilig product voor het effec...

  -24% Sale

  95,93 € 72,95

  95,93 € 72,95

  • Toolland Drukspuit / Druksproeier 5 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier 5 liter

  Perel Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 5 liter om te gebruiken voor het nevelen van bijv. groene aanslag reiniger, onkruidverdelger of AntiSpin.

  Perel Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 5 liter om te gebruiken voor h...

  € 12,95

  € 12,95

  • Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 8 liter om te gebruiken voor het vernevelen van diverse bestrijdingsmiddelen.

  Toolland Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 8 liter om te gebruiken voo...

  € 13,95

  € 13,95

Buiten dat groene aanslag er niet mooi uitziet kan het ook nog eens gevaarlijk zijn. Als u algen heeft bijvoorbeeld in uw tuin is het beter dit snel weg te halen. Als dit vochtig wordt door bijvoorbeeld ochtenddauw of regen zal het erg glad worden wat kan zorgen voor een flinke valpartij. Andere soorten zoals mos zullen dit effect niet hebben maar een schutting en tegels vol mos zijn er bij niemand in de tuin mooi uit. Lees daarom verder en ontdek wat groene aanslagreiniger voor u kan betekenen.

De reiniger aanbrengen

Wanneer groene aanslag eenmaal is ontstaan kunt u dit op diverse manieren weer schoonmaken. U kunt hierbij flink gaan schrobben met bijvoorbeeld een borstel om oppervlakken weer schoon te krijgen. Ook zou u gebruik kunnen maken van een hogedrukspuit. Hiermee kunt u zonder middelen te gebruiken oppervlakken reinigen van aanslag. Deze zijn vaak wel erg prijzig om aan te schaffen. Als u een makkelijk te gebruiken middel wilt wat niet veel kost dan is groene aanslagreiniger een goede optie. Dit spul spuit of giet u verdund op het oppervlak waarna u het laat inwerken. Het schoonmaakmiddel gaat dan vanzelf werken.

Waar ontstaat groene aanslag

Vaak ontstaan groene mos op plekken waar het vochtig en schaduwrijk is. Dit is haast niet te voorkomen omdat het meestal begint op plekken waar u niet standaard komt. Wanneer u dit signaleert is het belangrijk hier snel mee aan de slag te gaan zodat het niet verder uitbreid. Algen kunnen als ze vochtig worden erg glad en dus gevaarlijk worden. Mos is niet zon groot probleem maar ziet er simpelweg niet zo mooi uit. Dit soort groene aanslag zal u vooral tegenkomen bij vijvers, zwembaden, aan de onderkant van tuinmeubels en op schuttingen. Dit zijn plekken waar altijd wel schaduw te vinden is en die vaak vochtig of nat zijn.

Gebruik maken van professionele groene aanslagreiniger

Binnen ons assortiment vindt u diverse opties welke u kunt gebruiken. Hieronder beschrijven wij 2 merken welke reinigers aanbieden die milieubewust zijn en dus geen schade aanbrengen bij gebruik. Dat maakt dit zeker goede opties om te overwegen.

Biogroen

Groene aanslag reinigen met groene aanslagreiniger zou snel en makkelijk moeten zijn. Dat is het werken met Biogroen zeker. Het enige wat u hoeft te doen is het middel verdunnen en het op de aangeslagen oppervlakken te gieten of te sprayen met een drukspuit. Behalve het gebruiksgemak heeft werken hiermee nog een voordeel, dit merk is namelijk milieubewust. Het is Ph neutraal waardoor het niet schadelijk is voor planten, vissen en kikkers. Het is slechts groene aanslag verwijderen.

Algavelan

Algavelan is een middel wat u gebruikt voor het verwijderen van dit soort groene mossen en algen. Zodra het oppervlak behandeld is ziet u het verschil al snel. Ook dit middel is erg makkelijk aan te brengen met een drukspuit of gieter. Uiteraard is deze groene aanslagreiniger ook niet schadelijk voor het milieu en kunt u dit zorgeloos gebruiken.

Het zwembad en de vijver vrij van groene aanslag

Wanneer u een groene aanslagreiniger gaat gebruiken in een zwembad of vijver is het belangrijk dat dit niet alles erin ook doodt. Niet elk middel is hiervoor geschikt. Als uw vijver vissen en waterplanten heeft is het niet de bedoeling dat deze na het behandelen weggegooid kunnen worden. Het is ook niet de bedoeling dat u ziek wordt wanneer u in uw zwembad gaat zwemmen. Dit middel is Ph neutraal en bevat alleen natuurlijke bestanddelen. Deze schoonmaakmiddelen zullen werken tegen groene aanslag in elke vorm maar zullen uw gezondheid niet aantasten. Het middel is niet schadelijk voor kikkers, vissen en planten.

Bestel reiniger voor groene aanslag online

Binnen ons assortiment zijn er diverse reinigers verkrijgbaar. Alle opties zijn geschikt om oppervlakken vrij te maken van groene aanslag in elke vorm. Het reinigen hiervan kunt u doen voor de veiligheid of gewoon omdat het er niet mooi uitziet. Schoonmaken doet u makkelijk en op een professionele manier door het middel op het te behandelen oppervlak te sprayen of gieten. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele schoonmaakmiddelen die hun werk doen naar behoren. Bestelt u voor 15:30 uur dan kunt u uw schoonmaakmiddelen de volgende dag al bij u thuis verwachten. Bestel de groene aanslagreiniger en alle andere producten die u nodig heeft voor het verwijderen van groene mos en algen online bij ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9 / 10 - 2112 Reviews @ KiyOh