• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Groene aanslagreiniger (12)

Groene aanslagreiniger gebruikt u voor het verwijderen van aanslag als algen en mos van oppervlakken. Bestel uw groene aanslagreiniger bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
Biomos groene aanslag verwijderaar
€32,95
Sale
 Biogroen groene aanslag verwijderaar
Biogroen groene aanslag verwijderaar
€22,95 €21,50
Biogroen groene aanslag verwijderaar
€49,75
AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (fles à 1 liter)
€22,95
AlgaVelan Dekzeilreiniger
€22,95
Sale
 Biogroen (fles à 2 liter) + Eurom Rugspuit
Biogroen (fles à 2 liter) + Eurom Rugspuit
€59,90 €49,95
Sale
 Biogroen (fles à 2 liter) + drukspuit op wielen
Biogroen (fles à 2 liter) + drukspuit op wielen
€64,95 €56,95
Sale
 Biomos (2 flessen) + rugspuit
Biomos (2 flessen) + rugspuit
€76,95 €58,95
Sale
 Biomos (2 flessen) + drukspuit op wielen
Biomos (2 flessen) + drukspuit op wielen
€81,45 €64,95
Sale
 AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (set à twee flessen + rugspuit)
AlgaVelan Algen en mos verwijderaar (set à twee flessen + rugspuit)
€95,93 €72,95
Toolland Drukspuit / Druksproeier 5 liter
€11,95
Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter
€12,95
Toon 1 - 12 van 12

Groene aanslagreiniger

Buiten dat groene aanslag er niet mooi uitziet kan het ook nog eens gevaarlijk zijn. Als u algen heeft bijvoorbeeld in uw tuin is het beter dit snel weg te halen. Als dit vochtig wordt door bijvoorbeeld ochtenddauw of regen zal het erg glad worden wat kan zorgen voor een flinke valpartij. Andere soorten zoals mos zullen dit effect niet hebben maar een schutting en tegels vol mos zijn er bij niemand in de tuin mooi uit. Lees daarom verder en ontdek wat groene aanslagreiniger voor u kan betekenen.

Groene aanslagreiniger aanbrengen

Wanneer groene aanslag eenmaal is ontstaan kunt u dit op diverse manieren weer schoonmaken. U kunt hierbij flink gaan schrobben met bijvoorbeeld een borstel om oppervlakken weer schoon te krijgen. Ook zou u gebruik kunnen maken van een hogedrukspuit. Hiermee kunt u zonder middelen te gebruiken oppervlakken reinigen van aanslag. Deze zijn vaak wel erg prijzig om aan te schaffen. Als u een makkelijk te gebruiken middel wilt wat niet veel kost dan is groene aanslagreiniger een goede optie. Deze groene aanslagreiniger spuit of giet u verdund op het oppervlak waarna u het laat inwerken. Het schoonmaakmiddel gaat dan vanzelf werken.

Waar ontstaat groene aanslag

Vaak ontstaan groene mos op plekken waar het vochtig en schaduwrijk is. Dit is haast niet te voorkomen omdat het meestal begint op plekken waar u niet standaard komt. Wanneer u dit signaleert is het belangrijk hier snel mee aan de slag te gaan zodat het niet verder uitbreid. Algen kunnen als ze vochtig worden erg glad en dus gevaarlijk worden. Mos is niet zon groot probleem maar ziet er simpelweg niet zo mooi uit. Dit soort groene aanslag zal u vooral tegenkomen bij vijvers, zwembaden, aan de onderkant van tuinmeubels en op schuttingen. Dit zijn plekken waar altijd wel schaduw te vinden is en die vaak vochtig of nat zijn.

Gebruik maken van professionele groene aanslagreiniger

Binnen ons assortiment vindt u diverse opties welke u kunt gebruiken. Hieronder beschrijven wij 2 merken welke reinigers aanbieden die milieubewust zijn en dus geen schade aanbrengen bij gebruik. Dat maakt dit zeker goede opties om te overwegen.

Biogroen

Groene aanslag reinigen met groene aanslagreiniger zou snel en makkelijk moeten zijn. Dat is het werken met Biogroen zeker. Het enige wat u hoeft te doen is het middel verdunnen en het op de aangeslagen oppervlakken te gieten of te sprayen met een drukspuit. Behalve het gebruiksgemak heeft werken hiermee nog een voordeel, dit merk is namelijk milieubewust. Het is Ph neutraal waardoor het niet schadelijk is voor planten, vissen en kikkers. Het is slechts groene aanslag verwijderen.

Algavelan

Algavelan is een middel wat u gebruikt voor het verwijderen van dit soort groene mossen en algen. Zodra het oppervlak behandeld is ziet u het verschil al snel. Ook dit middel is erg makkelijk aan te brengen met een drukspuit of gieter. Uiteraard is deze groene aanslagreiniger ook niet schadelijk voor het milieu en kunt u dit zorgeloos gebruiken.

Het zwembad en de vijver vrij van groene aanslag

Wanneer u een groene aanslagreiniger gaat gebruiken in een zwembad of vijver is het belangrijk dat dit niet alles erin ook doodt. Niet elk middel is hiervoor geschikt. Als uw vijver vissen en waterplanten heeft is het niet de bedoeling dat deze na het behandelen weggegooid kunnen worden. Het is ook niet de bedoeling dat u ziek wordt wanneer u in uw zwembad gaat zwemmen. Groene aanslagreiniger is Ph neutraal en bevat alleen natuurlijke bestanddelen. Deze schoonmaakmiddelen zullen werken tegen groene aanslag in elke vorm maar zullen uw gezondheid niet aantasten. Het middel is niet schadelijk voor kikkers, vissen en planten.

Bestel groene aanslagreiniger online

Binnen ons assortiment zijn er diverse groene aanslagreinigers verkrijgbaar. Alle opties zijn geschikt om oppervlakken vrij te maken van groene aanslag in elke vorm. Het reinigen hiervan kunt u doen voor de veiligheid of gewoon omdat het er niet mooi uitziet. Schoonmaken doet u makkelijk en op een professionele manier door het middel op het te behandelen oppervlak te sprayen of gieten. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele schoonmaakmiddelen die hun werk doen naar behoren. Bestelt u voor 15:30 uur dan kunt u uw schoonmaakmiddelen de volgende dag al bij u thuis verwachten. Bestel de groene aanslagreiniger en alle andere producten die u nodig heeft voor het verwijderen van groene mos en algen online bij ThuisSchoonmaken.nl.