• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Interieurreiniger (31)

Zorg voor een stralend schoon interieur met een professionele interieurreiniger. Laat uw interieur schitteren met de middelen van ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
Sop Streeploos | Glas- & Interieurspray
€5,95
Sop InterieurReiniger ECO
€16,95
Tana Interieur en vloerreiniger - Tanet Orange
€5,95
Tana Manudish Original (fles à 1 liter)
€3,95
Sop SuperReiniger (ontvetter)
€8,26
Sop HACCP Keukenreiniger
€29,19
Tana Grease Perfect - Keukenontvetter en reiniger
€8,00
Sop Oven- & Grillreiniger
€9,95
Allesreiniger - Wilnelco Superreiniger
€19,95
Sop VloerReiniger ECO
€16,95
Sop VloerFris Vloerreiniger
€9,95
Sop Vloerreiniger Extra (can à 5 liter)
€27,95
Sale
 ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset
ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset
€24,40 €15,95
SALE
 ThuisSchoonmaken Prostar Microvezeldoek - Blauw
ThuisSchoonmaken Prostar Microvezeldoek - Blauw
€4,50 €3,95
Sale
 ThuisSchoonmaken Prostar Microvezeldoek - Rood
ThuisSchoonmaken Prostar Microvezeldoek - Rood
€4,50 €3,95
Greenspeed Basic Microvezeldoek
€3,75
3 stuks Greenspeed Basic microvezeldoek
€9,95
Greenspeed Original Microvezeldoek
€5,20
3 stuks Greenspeed Original microvezeldoek
€14,95
nieuw
 Greenspeed Original Microvezeldoek - Grijs
Greenspeed Original Microvezeldoek - Grijs
€5,20
nieuw
 3 stuks Greenspeed Original Microvezeldoek - Grijs
3 stuks Greenspeed Original Microvezeldoek - Grijs
€14,95
Sale
 Set Microvezeldoeken
Set Microvezeldoeken
€40,69 €35,95
Sale
 Set Microvezeldoeken (uitgebreid)
Set Microvezeldoeken (uitgebreid)
€64,52 €54,95
Set Microvezeldoeken Original
€33,95
Toon 1 - 24 van 31

Interieurreiniger

Interieurreiniger is een schoonmaakmiddel wat gebruikt kan worden voor het interieur van uw huis. Dit betekend dus dat u hiermee alle oppervlakken kunt schoonmaken die waterbestendig zijn. Een aantal opties zijn geschikt voor het schoonmaken van het interieur tevens zijn er interieurreinigers die voornamelijk geschikt zijn voor glas of vloeren. Het is daarom wel belangrijk om te kijken welk exemplaar u nodig heeft voor uw (specifieke) interieur. Lees verder en ontdek meer over ons assortiment met verschillende opties voor uw interieur.

Interieurreiniger voor uw hele interieur

Het is altijd handig om schoonmaakmiddelen in huis te hebben welke u kunt gebruiken voor uw hele interieur of in ieder geval het meeste. U kunt dan altijd even snel die fles erbij pakken zonder op te hoeven letten of het wel een geschikt middel is. Binnen ons assortiment interieurreinigers vindt u diverse opties die u kunt gebruiken op allerlei oppervlakken. Het is vervolgens aan u om te kiezen of u hiervoor een grote can wilt aanschaffen of juiste een kleine ECO fles en uiteraard wat u hieraan wilt uitgeven.

Ontvet oppervlakken in uw keuken

Door te koken spat er wel eens wat vet op wat op verschillende oppervlakken in de keuken terecht kan komen. Soms is schoonmaken met een normaal sopje dan niet meer genoeg. U heeft dan een interieurreiniger nodig met ontvettende werking en uiteraard vindt u deze ook terug in ons assortiment met reinigingsmiddelen. Deze reinigers zijn gemaakt speciaal voor de keuken en het vet wat zich daar kan ophopen. Als u met weinig moeite van vette oppervlakken in uw keuken af wilt, bestel dan een ontvettende interieurreiniger.

Verwijder schimmel- en vochtvlekken

Een woning met schimmel- of vochtplekken ziet er niet fris uit. Gelukkig is dit een probleem wat goed te bestrijden is als u gebruik maakt van de juiste middelen. In ons assortiment (interieur)reinigers vindt u een middel wat makkelijk schimmel verwijderd uit voegen, kitranden, tegenwanden en van vloeren. Laat het probleem niet uit de hand lopen en ga er snel mee aan de slag met de juiste middelen.

Bestel interieurreiniger bij ThuisSchoonmaken.nl

Een goede interieurreiniger kan niet missen uit uw voorraad schoonmaakmiddelen. Binnen ons assortiment vindt u middelen die geschikt zijn voor professioneel gebruik, zo weet u altijd dat u goede kwaliteit in huis haalt. Ook als u uw bestelling snel nodig heeft kunt u online bestellen, het is namelijk zo dat u uw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis kunt verwachten als u besteld voor 15:30 uur. Al het deskundige advies wat u nodig heeft kunt u uiteraard krijgen dus bestel uw interieurreiniger bij ThuisSchoonmaken.nl.