• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meubelreiniger (26)

Verfris uw meubels, verwijder vlekken en laat ze eruit zien als nieuw met meubelreiniger. Bestel uw professionele meubelreinigers bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
James Water
€17,95
James Vlekkenwonder
€15,95
James Vlekkenspray
€14,95
3 stuks Greenspeed Basic microvezeldoek
€9,95
3 stuks Greenspeed Original microvezeldoek
€14,95
3 stuks Greenspeed Glasdoek
€16,95
Sale
 ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset
ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset
€24,40 €15,95
Sale
 Set Microvezeldoeken
Set Microvezeldoeken
€40,69 €35,95
Sale
 Set Microvezeldoeken (uitgebreid)
Set Microvezeldoeken (uitgebreid)
€64,52 €54,95
nieuw
 3 stuks Greenspeed Original Microvezeldoek - Grijs
3 stuks Greenspeed Original Microvezeldoek - Grijs
€14,95
Set Microvezeldoeken Original
€33,95
Sale
 Set Ramen Wassen
Set Ramen Wassen
€50,28 €45,50
Greenspeed Original Microvezeldoek
€5,20
Greenspeed Basic Microvezeldoek
€3,75
Schuurspons met handgreep en schuurpad - Blauw
€0,99
SALE
 ThuisSchoonmaken Prostar Microvezeldoek - Blauw
ThuisSchoonmaken Prostar Microvezeldoek - Blauw
€4,50 €3,95
Sale
 ThuisSchoonmaken Prostar Microvezeldoek - Rood
ThuisSchoonmaken Prostar Microvezeldoek - Rood
€4,50 €3,95
Tana Interieur en vloerreiniger - Tanet Orange
€5,95
Sop InterieurReiniger ECO
€16,95
Sop Streeploos | Glas- & Interieurspray
€5,95
Allesreiniger - Wilnelco Superreiniger
€19,95
Sale
 James Vlekverwijderaar Starterset
James Vlekverwijderaar Starterset
€30,95 €27,95
Wilnelco Tapijtreiniger
€24,95
Cleanfix Tapijtreiniger TW 411
€689,00
Toon 1 - 24 van 26

Meubelreiniger

Alle meubels zijn af en toe wel eens toe aan een opfrisbeurt. Ook als er vlekken zijn ontstaan heeft u een middel nodig om deze te verwijderen. Meubelreiniger is ideaal te gebruiken om meubels weer als nieuw te laten worden. U maakt makkelijk vlekken schoon, onaangename geurtjes verdwijnen en de meubels zijn weer helemaal fris om te gebruiken. Lees verder om meer te ontdekken over het gebruik van meubelreiniger, het kiezen van de juiste variant en over het bestellen bij ThuisSchoonmaken.nl. Deze middelen zijn veelzijdig te gebruiken op allerlei meubels waardoor ze er weer geweldig uitzien. Lees verder en bekijk ons assortiment om te kiezen welk middel het best bij u past.

Zelf meubels schoonmaken met meubelreiniger

Meubels kunnen best wel eens vies worden. Dit kan zijn doordat er eten of drinken op valt maar ook onverklaarbare vlekken die ontstaan tijdens gebruik. Als u de vlekken wil schoonmaken blijkt dit soms lastiger als gedacht. Voor echt hardnekkige vlekken kunt u een professional inschakelen of u kunt zelf aan de slag gaan. Hiervoor heeft u dan uiteraard wel de juiste schoonmaakmiddelen nodig. Deze moeten goed inwerken op de vlek en het vuil echt oplossen. Met meubelreiniger in ons assortiment is het verwijderen van vlekken geen probleem. Zelf schoonmaken van meubels met professionele middelen is goed te doen en is een stuk voordeliger als het laten doen door een professionele reiniger.

Ook hardnekkige vlekken weg

Bepaalde vlekken zijn haast niet te verwijderen, zeker niet als ze eenmaal ingedroogd zijn. Het is daarom verstandig om altijd een fles meubelreiniger in de buurt te hebben. Zo kunt u vlekken snel behandelen waardoor de kans groter is dat u ze volledig uit de meubels krijgt. Met een professionele meubelreiniger zoals in ons assortiment reinigingsmiddelen verdwijnen ook de meest moeilijke vlekken gelukkig. De meest hardnekkige vlekken zijn onder andere bloedvlekken, rode wijn en vetvlekken. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld Het James vlekkenwonder middel gebruiken. Deze meubelreiniger is speciaal ontwikkeld voor hardnekkige vlekken.

Meubels altijd fris als nieuw

Als u meubels een tijdje gebruikt kunnen ze een beetje muf worden. Dit is zeker bij banken het geval omdat daar veel op wordt gezeten en gelegen. Een stoffen bank kan dan minder fris gaan ruiken. Meubelreiniger is dan perfect te gebruiken om uw bank of andere meubels even op te frissen. Er zit dan weer een lekker fris luchtje aan waarna uw hele kamer ook steeds lekker ruikt. Voor een kleine opfrisbeurt heeft u geen reiniger nodig voor hardnekkige vlekken nodig, een milder middel volstaat dan ook.

Welke meubelreiniger aanschaffen

Binnen ons assortiment vindt u diverse opties voor het reinigen van meubels. Welke u kiest ligt aan meerdere factoren. Hoe groot is het oppervlak, hoe hardnekkig is de vlek en hoe wilt u het middel gebruiken. Als u dit allemaal weet dan wordt het al een stuk eenvoudiger. Bij elke meubelreiniger in ons assortiment staat een productomschrijving. Hierin leest u meer over het middel, hoe het gebruikt moet worden en voor wat voor vlekken het geschikt is. Zo wordt het haast onmogelijk om een verkeerd middel aan te schaffen.

Bestel meubelreiniger bij ThuisSchoonmaken.nl

Een professionele meubelreiniger maakt het mogelijk om uw vervuilde meubels er weer uit te laten zien als nieuw. Vlekken en nare geurtjes verdwijnen volledig waardoor u er weer graag gebruik van zal maken. Binnen ons assortiment zijn er diverse opties verkrijgbaar met elk een krachtige werking. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele schoonmaakmiddelen die hun werk doen naar behoren. Bestelt u voor 15:30 uur dan kunt u uw schoonmaakmiddelen de volgende dag al bij u thuis verwachten. Bestel meubelreiniger en alle andere middelen die u nodig heeft online bij ThuisSchoonmaken.nl.