• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ontkalkingsmiddel en ontkalker (16)

Toepassing
Vervuiling
Sop SanitairOntkalker
€5,50
Sop Sanitairreiniger Bio
€10,95
Sop SanitairReiniger ECO+
€16,95
Ontkalker - Inhibitor Sanitair
€5,75
Sop Amandelzuur
€8,25
Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker
€7,50
Sop Amandelzuur voordeelpakket
€21,00
voordeelset
 Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker voordeelpakket
Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker voordeelpakket
€21,00
Tana Sanitairreiniger Sanet Zitrotan
€4,95
Sop VochtplekReiniger
€9,95
Sale
 Starline Zwembadreiniger | Tile en Vinyl Cleaner
Starline Zwembadreiniger | Tile en Vinyl Cleaner
€27,50 €22,50
Sale
 Starline Metal Magic
Starline Metal Magic
€38,50 €32,50
Test Reinigingsset
€18,50
Sop Vloeibare Ontstopper
€8,95
Dr. Schutz Basisreiniger R - Clean and Strip
€15,95
Toon 1 - 16 van 16

Ontkalkingsmiddel en ontkalker

Kalk in badkamers en sanitaire ruimtes ontstaat voornamelijk tijdens het verhitten van hard water. Een hoge waterhardheid veroorzaakt kalkafzetting, kalkaanslag of kalk op wanden en sanitair. Ontkalkingsmiddel of ontkalker helpt bij het effectief verwijderen van kalkaanslag. Deze schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor het zwaardere schoonmaakwerk. ThuisSchoonmaken.nl heeft het beste ontkalkingsmiddel en ontkalker voor u geselecteerd. Professionele producten die geschikt zijn voor dagelijks tot wekelijks gebruik.

Kalkaanslag verwijderen met ontkalkingsmiddel

In gebieden waar veel kalk in de bodem zit, komt automatisch ook veel kalk in het water terecht. Wanneer het water veel kalk bevat, zal het waterbedrijf dit zoveel mogelijk eruit filteren. Toch vormt zich altijd een kalkaanslag in badkamer, op het toilet en in overige sanitaire ruimtes. Kalkaanslag ziet er niet mooi uit en is bovendien schadelijk voor diverse ondergronden. Met name tegels, voegen en kranen hebben te lijden onder het gebruik van agressieve middelen.

De ontkalker Inhibitor Sanitair verwijdert kalk, roestvlekken en cementsluier. Deze ontkalker beschadigt geen verchroomde onderdelen waaronder kranen en is mild voor rubbers en glas. Hiermee is dit het professionele ontkalkingsmiddel voor thuisgebruik. Deze ontkalker is inzetbaar voor douchekoppen, douchewanden, tegels, wasbakken en kranen.

Ontkalker voor doucheruimte en toiletpot

Het ontkalkingsmiddel van het merk Sop sanitair ontkalker is geschikt voor het verwijderen van kalk en urinesteen aanslag. Urinesteen is herkenbaar als een hardnekkige en bruine aanslag in de toiletpot. In ernstige gevallen zorgt dit voor een verstopping in de afvoer. Het is daarom belangrijk om regelmatig een ontkalkingsmiddel voor het toilet te gebruiken. De Sop ontkalker is tevens het ideale ontkalkingsmiddel voor het verwijderen van kalkaanslag in de wasbak, het bad of de douche. Deze sterk geconcentreerde ontkalker reinigt zeer doeltreffend en laat een frisse geur achter. Dit zorgt voor een verhoogde hygiëne in sanitaire ruimtes.

Ontkalkingsmiddel voor badkamers en zwembaden

Ook in zwembaden komt kalkaanslag voor. Het ontkalkingsmiddel Tana Sanet BR75 is een zeer krachtige ontkalker voor sanitaire ruimtes en zwembaden. Het verwijdert niet alleen kalkaanslag en urinesteen maar ook roestvlekken, verkorst vuil en cementsluier. Gebruik deze ontkalker dan ook in badkamers en douches, in en rondom zwembaden en op tegels.

Voor het grote schoonmaakwerk in zwembaden hebben we de Starline zwembadreiniger. Deze ontkalker verwijdert moeiteloos zeepresten, vet en kalk uit alle zwembaden. Het ontkalkingsmiddel is zeer geschikt voor ondergronden van acryl, vinyl, PVC en tegels. Langs de waterlijn ontstaat al snel een vetrand en kalkaanslag, gebruik dit ontkalkingsmiddel als krachtig schoonmaakmiddel voor grote en kleine zwembaden.

Heeft u last van metaal en kalkafzettingen in en rondom het zwembad? Het ontkalkingsmiddel Starline Metal Magic verwijdert moeiteloos alle vervuiling. Deze ontkalker is verkrijgbaar in flessen van 1 liter.

Ontkalker Eco+

Voor het dagelijkse schoonmaakwerk hebben we de ontkalker Eco+ van het merk Sop. Dit is een hoog geconcentreerde ecologische ontkalker, geschikt voor sanitaire ruimtes. Dit ontkalkingsmiddel verwijdert zeepafzetting, huidvetten en kalkaanslag. Het laat een frisse geur achter en kan probleemloos worden toegepast op elk waterbestendig oppervlak. Dankzij zijn hoge concentratie gaat deze ontkalker zeer lang mee.

Wie van een fris geurende badkamer of toilet houdt, gebruikt het ontkalkingsmiddel Tana Sanet Zitrotan. Deze ontkalker verwijdert watersporen, zeepresten, kalkaanslag en hardnekkig vuil in alle sanitaire ruimten. Het ontkalkingsmiddel is geschikt voor dagelijks tot wekelijks gebruik en is verkrijgbaar in flessen van 1 liter.

Ontstoppen van afvoer en gootsteen

Voor het effectief ontstoppen van afvoerbuizen, toiletten en gootstenen maakt u gebruik van de Sop vloeibare ontstopper. Het ontkalkingsmiddel/ ontstoppingsmiddel bevat geconcentreerd zwavelzuur en vernietigt snel kalksteen, roest, papier, keukenafval en haren. Na een inwerktijd van 10 minuten kunt u goed doorspoelen, waarna de afvoer weer normaal doorloopt.

Het beste ontkalkingsmiddel bij ThuisSchoonmaken.nl

ThuisSchoonmaken.nl biedt professionele schoonmaakproducten en schoonmaakmiddelen voor thuisgebruik. We hebben altijd het beste ontkalkingsmiddel of ontkalker in ons assortiment. Hiermee maakt u grondig alle sanitaire ruimtes of zwembaden schoon. Naast het ontkalkingsmiddel vindt u ook een complete test- en reinigingsset of universele reinigingssteen in ons assortiment. Een stralend schone omgeving begint bij ThuisSchoonmaken.nl.