• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ontkalker (16)

Verwijder kalk snel en effectief van alle oppervlakken met een professionele ontkalker. Bestel ontkalker bij ThuisSchoonmaken.nl en zie het verdwijnen.
Toepassing
Vervuiling
Sop SanitairOntkalker
€5,50
Sop Sanitairreiniger Bio
€10,95
Sop SanitairReiniger ECO+
€16,95
Ontkalker - Inhibitor Sanitair
€5,75
Sop Amandelzuur
€8,25
Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker
€7,50
Sop Amandelzuur voordeelpakket
€21,00
voordeelset
 Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker voordeelpakket
Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker voordeelpakket
€21,00
Tana Sanitairreiniger Sanet Zitrotan
€4,95
Sop VochtplekReiniger
€9,95
Sale
 Starline Zwembadreiniger | Tile en Vinyl Cleaner
Starline Zwembadreiniger | Tile en Vinyl Cleaner
€27,50 €22,50
Sale
 Starline Metal Magic
Starline Metal Magic
€38,50 €32,50
Test Reinigingsset
€18,50
Sop Vloeibare Ontstopper
€8,95
Dr. Schutz Basisreiniger R - Clean and Strip
€15,95
Toon 1 - 16 van 16

Ontkalker

Haast iedereen krijgt er wel eens last van ergens in huis. Als er eenmaal kalk zichtbaar is, is dit niet meer zo makkelijk schoon te maken. U kunt dan gaan schrobben en gebruik maken van allerlei huis, tuin en keukenmiddelen. U kunt er ook voor kiezen om het probleem direct grondig aan te pakken met een goede ontkalker. Deze lossen kalk op en zorgen dat u het makkelijk wegpoetst. Schoonmaakmiddelen als deze hebben een krachtige werking en zullen altijd precies doen wat u ervan verwacht. Lees verder om meer te ontdekken over de krachtige en professionele producten binnen ons assortiment voordat u een ontkalker gaat aanschaffen.

Ontkalker gebruiken in de badkamer

Een plek in huis waar kalk best vaak ontstaat is de badkamer. Dat is natuurlijk niet heel gek omdat deze kamer het meest te maken krijgt met waterresten die achterblijven op de muren, kranen en meer. Kalk is lastig te voorkomen en als het ontstaat heeft u een krachtig middel nodig om het weer te verwijderen. Binnen ons assortiment vindt u een ontkalker van verschillende merken en deze kunnen een net iets andere werking hebben. Let daarom bij de aanschaf goed op de omschrijving zodat de reinigingsmiddelen die u kiest ook echt zijn wat u nodig heeft.

Uw toilet vrij maken van kalk

Een toilet schoonmaken is snel gebeurt als u de juiste producten tot uw beschikking heeft. Een goede ontkalker maakt het echt grondig reinigen al een stuk sneller en makkelijker. Door het middel wordt kalk opgelost en al het vuil wat hier in zit verwijdert u dus erg eenvoudig. Een toilet waar kalk inzit ziet er niet fris uit maar daar is met een ontkalker uit ons assortiment en de schoonmaakproducten zo weer verandering in gebracht. Neem geen genoegen meer met een toiletpot vol kalk terwijl u met een professionele ontkalker van ThuisSchoonmaken.nl een groot verschil kunt maken.

Amandelzuur als ontkalker

Kalk lost het best op door zuur, dit is wat amandelzuur zon goede ontkalker maakt. Dit middel is te gebruiken bij zware kalkaanslag die lang heeft opgebouwd maar ook bij urinestenen en andere vormen van hardnekkig vuil. Het middel is erg eenvoudig te gebruiken. U verdunt het met water volgens de instructies op de fles. Vervolgens brengt u de ontkalker aan op het oppervlak en laat dit intrekken. Na enkele minuten kunt u het oppervlak naspoelen en is de kalk verdwenen. Bij aanslag in het toilet gooit u amandelzuur onverdund in het water van het toilet. Dit laat u 15 minuten inwerken waarna u met de borstel het losgeweekte vuil kunt weg borstelen. Als u hiermee klaar bent spoelt u door en is het toilet kalk- en aanslagvrij.

Verstoppingen door verkalking

Als kalk ontstaat kan het zich door de tijd gaan ophopen tot het moment dat er een verstopping ontstaat. Dit kan zijn in de douche, wastafel, wc en andere plekken waar water vaak doorheen loopt. Als u merkt dat het water niet meer goed wegloopt is dit iets waar u direct mee aan de slag moet om nog erger te voorkomen. Hierbij maakt u dan gebruik van een ontstopper. Ontkalker kan een prima ontstopper zijn als dat het probleem is maar dit kunt u vaak niet zien. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van een ontstopper. Deze zal kalk maar ook andere stoffen vernietigen waardoor er weer vrije doorgang is voor het water.

Kiezen voor een ECO optie

Dat schoonmaakmiddelen niet erg goed zijn voor het milieu is iets wat tegenwoordig bekend is. Er wordt steeds meer gedaan om milieubewuste opties op de markt te brengen zodat u hiervoor kunt kiezen. Uiteraard mag dat niet betekenen dat u onnodig veel gaat betalen of dat u een minder sterk product krijgt wat zijn werk niet goed doet. Binnen ons ontkalker assortiment vindt u een aantal ECO opties. Wat maakt deze middelen dan beter voor het milieu? De flessen zijn kleiner wat mogelijk is doordat het middel erin geconcentreerder is. Hierdoor kost het vervoeren minder ruimte wat ervoor zorgt dat er meer flessen tegelijkertijd vervoerd kunnen worden. Dit zijn kleine veranderingen die uiteindelijk toch een impact op het milieu kunnen maken. Kies voor een ECO ontkalker en draag tijdens het schoonmaken bij aan een beter milieu.

Bestel ontkalker bij ThuisSchoonmaken.nl

Kalk is een hardnekkig probleem waarvoor u sterke middelen nodig heeft. Een goede ontkalker kan de kalk laten verdwijnen zodat uw oppervlakken er weer fris en als nieuw uitzien. U vindt bij ons diverse opties en het is dan ook belangrijk even de tijd te nemen om een passend product te kiezen. Als u voor het bestellen nog deskundig advies nodig heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Als u een bestelling plaatst voor 15:30 uur dan heeft u deze vaak de volgende dag al in huis. Bestel professionele ontkalker bij ThuisSchoonmaken.nl.