• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sanitairreiniger (26)

Laat uw sanitair weer blinken als nieuw en zorg dat het er ten alle tijden fris uitziet. Maak gebruik van een sanitairreiniger van ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
Sop InterieurReiniger ECO
€16,95
Tana Interieur en vloerreiniger - Tanet Orange
€5,95
Tana Sanitairreiniger Sanet Zitrotan
€4,95
Sop SanitairOntkalker
€5,50
Sop SanitairReiniger ECO+
€16,95
Sop Sanitairreiniger Bio
€10,95
Ontkalker - Inhibitor Sanitair
€5,75
Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker
€7,50
voordeelset
 Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker voordeelpakket
Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker voordeelpakket
€21,00
Sop VloerReiniger ECO
€16,95
Sop VloerFris Vloerreiniger
€9,95
HMK / Moeller Stone Care R59 / R159 Tegel- en Sanitairreiniger
€16,95
HMK / Moeller Stone Care R57 / R157 Intensieve Tegelreiniger
€17,95
Sop Vloeibare Ontstopper
€8,95
Tana Grease Perfect - Keukenontvetter en reiniger
€8,00
Sop SuperReiniger (ontvetter)
€8,26
Sop Oven- & Grillreiniger
€9,95
Sop VochtplekReiniger
€9,95
Sale
 HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
€14,50 €12,95
Voordeelset
 HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
€34,50 €32,50
HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij
€16,95
Voordeelset
 HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket
HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket
€40,95
Toon 1 - 24 van 26

Sanitairreiniger

Om sanitair goed maar ook netjes schoon te krijgen heeft u de juiste schoonmaakmiddelen nodig. Binnen ons assortiment vindt u allerlei middelen die speciaal zijn ontwikkeld voor het schoonmaken van sanitair. Op sanitair in de badkamer ontstaat ander vuil als de tafel in de huiskamer. Daarom is het belangrijk hiervoor een gepaste sanitairreiniger te gebruiken. Kalk in de douche of het toilet, een verstopt putje of vieze tegels krijgt u allemaal weer schoon met de schoonmaakmiddelen die u bij ons kunt aanschaffen.

Sanitairreiniger voor tegels

Tegels in de badkamer worden vies en dat vuil kan maar lastig te verwijderen zijn. Dit komt omdat het ook in de voegen gaat zitten en die zijn moeilijk om echt goed te reinigen. Met reinigingsmiddel voor tegels kunt u ook makkelijk de voegen schoon krijgen. Hierbij kan het wel behulpzaam zijn om ook gebruik te maken van een stevig borsteltje om goed te kunnen schrobben. Tegels en voegen zijn vaak gelegd in de hele badkamer en het is dus erg belangrijk om te zorgen dat deze er netjes uitzien om een mooie badkamer te hebben.

Kalk verwijderen uit uw toilet

Het kan zijn dat u uw toilet regelmatig schoonmaakt met bepaalde middelen maar dat het er toch niet meer zo fris uit ziet. Dit probleem kan zelfs te sterk aanwezig zijn voor bleek. Wij hebben het dan bijvoorbeeld over hardnekkige kalk in het toilet maar ook urinestenen, versteend vuil, roestvlekken en cementsluier. Om hardnekkig vuil schoon te krijgen maakt u gebruik van een sanitairreiniger die hier krachtig genoeg voor is. Neem bijvoorbeeld Sanet BR 75, dit middel lost hardnekkig vuil op als sneeuw voor de zon. Wel is wat voorzichtigheid geboden bij het gebruik van zon soort sanitairreiniger aangezien het bij slecht gechromeerde delen de kleur zou kunnen laten verbleken. Het wordt net als met alles aangeraden om dit soort reinigingsmiddelen eerst te testen op een onopvallend plekje.

Sanitairreiniger online bestellen

Een goede sanitairreiniger mag niet missen in uw huis aangezien u hiermee zorgt dat uw sanitair er fris en stralend uit blijft zien. Binnen ons assortiment vindt u middelen die geschikt zijn voor professioneel gebruik, zo weet u altijd dat u goede kwaliteit in huis haalt. Dat is erg belangrijk om beschadigingen aan het sanitair te voorkomen. Als u voor het bestellen nog deskundig advies nodig heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Als u een bestelling plaatst voor 15:30 uur dan heeft u deze vaak de volgende dag al in huis. Bestel de professionele sanitairreiniger bij ThuisSchoonmaken.nl.