• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sanitairreiniger (25)

Toepassing
Vervuiling
Sop Streeploos | Glas- & Interieurspray
€5,95
Sop InterieurReiniger ECO
€16,95
Tana Interieur en vloerreiniger - Tanet Orange
€5,95
Tana Sanitairreiniger Sanet Zitrotan
€4,95
Sop SanitairOntkalker
€5,50
Sop SanitairReiniger ECO+
€16,95
Sop Sanitairreiniger Bio
€10,95
Ontkalker - Inhibitor Sanitair
€5,75
Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker
€7,50
voordeelset
 Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker voordeelpakket
Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker voordeelpakket
€21,00
Sop VloerReiniger ECO
€16,95
Sop VloerFris Vloerreiniger
€9,95
HMK / Moeller Stone Care R59 / R159 Tegel- en Sanitairreiniger
€16,95
HMK / Moeller Stone Care R57 / R157 Intensieve Tegelreiniger
€17,95
Sop Vloeibare Ontstopper
€8,95
Tana Grease Perfect - Keukenontvetter en reiniger
€8,00
Sop SuperReiniger (ontvetter)
€8,26
Sop Oven- & Grillreiniger
€9,95
Sop VochtplekReiniger
€9,95
Sale
 HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
€14,50 €12,95
Voordeelset
 HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
€34,50 €32,50
HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij
€16,95
Voordeelset
 HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket
HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket
€40,95
Toon 1 - 24 van 25

Sanitairreiniger

Voor de dagelijkse reiniging van het interieur en sanitair hebben we de beste producten in ons assortiment. ThuisSchoonmaken.nl selecteert professionele schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. Zowel de interieurreiniger als de sanitairreiniger reinigt grondig alle oppervlakken waaronder tafels, stoelen, toiletten en wastafels. We hebben een breed assortiment schoonmaakmiddelen met een krachtige werking.

Interieurreiniger voor de woning

Onze interieurreiniger met sinaasappelaroma verspreidt een heerlijke geur en reinigt grondig. De Tana Tana Orange interieurreiniger is geschikt voor meubilair en vloeren. Dit milieuvriendelijk schoonmaakmiddel wordt ingezet door professionals, en is nu ook beschikbaar voor thuisgebruik. Zowel meubilair, vensterbanken, ramen, wanden en muren worden streeploos schoon met deze interieurreiniger, die voorzien is van EU ecolabel. Als sanitairreiniger maakt u hier de badkamer grondig mee schoon.

Onze geconcentreerde interieurreiniger van het merk Sop is geschikt voor dagelijks gebruik. Pas het middel op waterbestendige oppervlakken toe en ontdek de kracht van deze interieurreiniger. Ook dit product is voorzien van Europees ecolabel en kan zonder schade worden toegepast op verschillende oppervlakken waaronder hout, kunststof, glas en geglazuurde vloertegels. Het product verspreidt een frisse geur en reinigt doeltreffend. Dankzij de geconcentreerde samenstelling doet u bij een tweewekelijkse reiniging wel tot 2 jaar met dit product.

Interieurreiniger voor de vloer

U vindt bij ThuisSchoonmaken.nl ook schoonmaakmiddelen die zeer geschikt zijn voor alle soorten vloeren in huis. De Sop vloerreiniger is een interieurreiniger die sterk geconcentreerd is en hierdoor lang meegaat. Dit product verwijdert dagelijkse vervuiling en verhoogt de hygiëne in woonkamer, slaapkamer of andere ruimtes. De vloerreiniger van Sop is geschikt voor alle tegelvloeren, marmer en natuursteen, laminaat, linoleum en PVC.

Voor vloeren van natuur- en kunststeen en overige tegelvloeren hebben we een interieurreiniger die niet alleen schoonmaakt maar ook verzorgt. De edelzeep/vloerzeep interieurreiniger is geschikt voor dagelijks gebruik en verdiept de kleurstructuur van vloeren. Dit geeft een warme uitstraling aan de woonkamer, keuken, hal of slaapkamer. Deze interieurreiniger is verkrijgbaar in flessen van 1 liter of als voordeelpakket. Gebruik geen sanitairreiniger voor vloeren.

Sanitairreiniger voor badkamer en toilet

Heeft u last van kalkaanslag, urinesteen en zeepresten, maak dan gebruik van de tegel- en sanitairreiniger HMK R59. Deze krachtige sanitairreiniger verwijdert kalkaanslag van wastafels en douchewanden, urinesteen van toiletpotten en lichte cementsluier van tegels. De sanitairreiniger en tegelreiniger is geschikt voor zuurbestendige ondergronden in badkamer, toilet of overige sanitaire ruimtes.

Soms is een grondige schoonmaak nodig. De sanitairreiniger en ontkalker Inhibitor Sanitair is geschikt voor het verwijderen van kalk, cementsluier en roestvlekken. Met deze sanitairreiniger maakt u douchewanden, kranen en wasbakken stralend schoon. Daarnaast is de sanitairreiniger zeer geschikt voor het verwijderen van vervelende kalkvlekken op wandtegels en deuren. Het tast geen glas, verchroomde onderdelen en rubbers aan. Kortom, een zeer geschikte sanitairreiniger voor regelmatig gebruik.

In vochtige ruimtes krijgt u vaak te maken met schimmel en vochtplekken. Dit komt u vooral tegen op wanden, in voegen en kitnaden. Met een goede sanitairreiniger verwijdert u moeiteloos deze schimmel en vochtplekken. De sanitairreiniger of vochtplekreiniger gebruikt u in de badkamer, op het toilet, in de keuken of in vochtige kelders. Gebruik deze sanitairreiniger onverdund en laat het enkele minuten inwerken.

Keukenontvetter, krachtige reiniger

In de keuken vormt zich na enige tijd een vettige aanslag. Dit verwijdert u eenvoudig met de interieurreiniger of keukenontvetter. Deze interieurreiniger lost olie- en vetvlekken op en is zeer geschikt voor water en alkalibestendig oppervlakken. Het maakt fornuizen, afzuigkappen, ovens en werkbladen stralend schoon. De superreiniger ontvetter verwijdert ook roet, kaarsvet, nicotine en verschillende soorten vuil van kozijnen, vloeren en wanden. Deze interieurreiniger is tevens geschikt voor frituurpannen, tuinmeubilair en machineonderdelen.

Gebruik van interieurreiniger en sanitairreiniger

De interieurreiniger uit ons assortiment is geschikt voor dagelijks gebruik. De sanitairreiniger reinigt grondig en streeploos alle sanitaire ruimtes. Voor veel huishoudens is het wekelijks schoonmaken van sanitaire ruimtes voldoende, bij intensief gebruik maakt u tweemaal per week schoon. Bekijk vooraf of de sanitairreiniger geschikt is voor de ondergrond. De interieurreiniger of sanitairreiniger mag niet gemengd worden met andere schoonmaakproducten.

Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u altijd de beste interieurreiniger en sanitairreiniger in het assortiment. We hebben een breed aanbod van de beste schoonmaakmiddelen, geschikt voor dagelijks tot wekelijks gebruik.