• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wiro (9)

Toepassing
Vervuiling
Schuurspons met handgreep en schuurpad - Blauw
€0,99
Schuurspons met handgreep en schuurpad - Rood
€0,99
Spontex Glazenwasserspons (Azella 86)
€1,50
Sale
 ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Blauw
ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Blauw
€3,15 €2,95
Sale
 ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Geel
ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Geel
€3,15 €2,95
Sale
 Wonderspons (pak à 10 stuks)
Wonderspons (pak à 10 stuks)
€7,50 €5,95
Toon 1 - 9 van 9

Wiro

Kent u Wiro of zeepsteen al? Wiro is een universele reiniger en zeer geschikt voor het reinigen en beschermen van verschillende materialen. Het is kalk- en vet oplossend in de badkamer, keuken, voertuigen en overige ruimtes. Wiro is vrijwel overal toepasbaar, spaarzaam in gebruik en vrij van giffen en zuren. Dit product reinigt, polijst en beschermt in één handeling. Uw gehele interieur stralend schoon, dat is Wiro. U vindt het product bij ThuisSchoonmaken.nl, uw partner in het zware schoonmaakwerk.

Samenstelling van natuurlijke grondstoffen

Wiro universele reiniger bevat natuurlijke grondstoffen. Dit zijn groene zeep, glycerine en plantaardige vetten. Daarnaast is er citroen reukolie toegevoegd, wat een heerlijk frisse geur verspreidt. Dankzij deze natuurlijke grondstoffen is Wiro op vele oppervlakken veilig in gebruik. Het is huidvriendelijk en vrij van gif en zuur. Wiro is biologisch afbreekbaar en hiermee een milieuvriendelijk product. Eindelijk een krachtige reiniger die doet wat het belooft.

Verwijderen van kalk en vet

Wiro verwijdert moeiteloos kalkaanslag in badkamers, toilet en sanitaire ruimtes. Kalkaanslag ontstaat door verhitting van water, waarna er een ruwe zichtbare aanslag achterblijft. Vooral in gebieden met hard water ontstaat er eerder een kalkaanslag. Kalk is moeilijk te verwijderen, maar Wiro heeft hier geen moeite mee. Uw badkamer, douche, wastafel of toilet is weer stralend schoon na het gebruik van deze universele reiniger.

Gebruik Wiro ook voor het verwijderen van vet. Een vette aanslag ontstaat snel in de keuken, op het gasfornuis of op keukenapparatuur. Een vettige aanslag kan ook voorkomen op ramen en kozijnen, muziekinstrumenten en voertuigen. Wiro is een krachtig reinigingsmiddel dat alle oppervlakken vrijmaakt van vet. Heeft u last van zwarte lekstrepen, ook dan zet u Wiro effectief in.

Ook voor chroom, koper en edelmetalen

Wiro is voor vrijwel alle oppervlakken veilig in gebruik. Het reinigt, polijst en beschermt uw kostbare materialen. RVS of aluminium komen we veel in de keuken tegen, en is gevoelig voor krassen. Wiro veroorzaakt geen krassen of beschadiging aan deze materialen. Daarnaast is het zeer geschikt voor het schoonmaken en polijsten van chroom, koper, messing, glas en hout. Wiro is veilig te gebruiken op de keramisch kookplaat of de glasplaat van de kachel. Geef goud, zilver en kristal hun oorspronkelijke glans met deze verzorgende reiniger.

Gebruik van de Wiro reiniger

Wiro staat ook wel bekend onder de naam reinigingssteen. U gebruikt het voor alles wat glanzen moet. Dit product wordt geleverd met 2 originele Wiro sponzen. U maakt deze spons vochtig met lauwwarm water. Wrijf vervolgens met de spons meerdere keren over de reinigingssteen. Knijp de spons samen waardoor er schuim ontstaat, dit schuim reinigt het oppervlak grondig. Spoel het oppervlak altijd na met water of gebruik een vochtige doek. U ervaart direct hoe krachtig Wiro is. Heeft u te maken met zeer ernstige vervuiling, herhaal bovenstaande behandeling nog een keer. U gebruikt Wiro voor alle ruimtes binnenshuis, maar ook voor de bijkeuken, garage, auto of boot. Kortom, het ideale product voor alle schoonmaakklussen binnenshuis en rondom de woning.

Puur natuurlijke schoonmaakhulp

De meeste schoonmaakproducten brengen schade aan het milieu toe. ThuisSchoonmaken.nl vindt het belangrijk dat u op milieuvriendelijke wijze uw interieur stralend schoon krijgt. Daarom kiezen we voor Wiro, dat alleen uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Er is geen gebruik gemaakt van dierlijke producten , dat kunnen we garanderen. Hiermee is het product niet alleen milieuvriendelijk maar ook nog eens diervriendelijk.

De universele reinigingssteen wordt geleverd in een pot van 850 gram inclusief 2 originele Wiro sponzen. Daarnaast hebben we diverse handige sponzen in ons assortiment waaronder de schuurspons, wonderspons of glazenwassersspons. Ter ondersteuning vindt u bij ons de Thuisschoonmaken Prostar microvezeldoek. Gebruik Wiro met een van de aanvullende producten, daar maakt u grondig mee schoon. ThuisSchoonmaken.nl staat volledig achter de krachtige werking van Wiro, deze vindt u dan ook in ons assortiment.