Update cookies preferences

Terug

Tank-O3 - Waterzuiveringsinstallatie/Tankreinigingssysteem

 • Artikelcode: C002643

Tank-O3 is een klein inbouwsysteem voor in uw tank. Op basis van elektrolyse wordt zuurstof (O2) omgezet in ozon (O3). En deze ozon (O3) zorgt er voor dat het water in de tank, maar juist ook de tank zèlf, volledig kiemvrij blijft.

Kies je kleur:

€ 398,- Gratis verzending

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Shop nu, betaal later (30 dagen) via Klarna

Dit product is verkrijgbaar in de volgende varianten:

 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Snelle levering door PostNL
 • Achteraf betalen mogelijk

Productomschrijving

Tank-O3 is een inbouwsysteem welke het water in uw camper- of caravantank zuivert (waterzuiveringsinstallatie) maar ook uw tank volledig kiemvrij houdt. Uw waterzorgen zijn verleden tijd want Tank-O3 weerhoudt uw tank ook van geurtjes en biofilm. Reinig en spoel uw tank grondig aan het begin van ieder (campeer)seizoen en Tank O3 doet vervolgens de rest! (CWR 1720 000)

Werking

Tank-O3 is een klein inbouwsysteem voor in uw tank. Op basis van elektrolyse wordt zuurstof (O2) omgezet in ozon (O3). Aangezien ozon een uiterst sterke, geur- en smaakloze en niet gevaarlijke oxidant is zorgt Tank-O3 er voor dat het water in de tank, maar juist ook de tank zèlf, volledig kiemvrij blijft. Tank-O3doodt alle bacteriën, virussen, schimmels, sporen en zorgt ervoor dat de tank geheel biofilmvrij blijft. Dit is een unieke eigenschap die geen enkel ander systeem kan bieden.

Voordelen

Wat veel mensen niet beseffen is dat de waterkwaliteit in de schoonwatertank, zeker bij hogere temperaturen, snel in kwaliteit achteruit gaat. Met als gevolg vervuiling van het water, vervuiling van de tank en in het ergste geval een verhoogd veiligheidsrisico met betrekking tot legionellabesmetting.

Tank-O3 is veilig, milieuvriendelijk en 100% natuurlijk. Tank-O3 ontzorgt u. Aan het begin van het seizoen spoelt u de tank grondig, u schakelt het Tank-O3systeem in en u bent klaar voor de rest van het seizoen. U vult alleen nog water bij. U hoeft dus niet meer te denken aan het regelmatig toevoegen van milieubelastende middeltjes, uw tank en water blijven dus altijd helemaal schoon. Tank-03 is dus beter voor u én het milieu!

Montage & Onderhoud

Tank-O3 laat zich door een handige, technische doe-het-zelver gemakkelijk in uw tank monteren. Ondanks dat raden wij u aan Tank-O3 door de dealer of onderhoudsbedrijf van uw camper te laten monteren. Zij hebben de juiste gereedschappen en kennis van zaken. In elke Tank-O3 verpakking is een inbouwhandleiding bijgevoegd, de inbouw wijst zichzelf.

Het systeem is zeer onderhoudsvriendelijk. Dit omdat de ozon naast waterzuivering de gehele binnenzijde van de tank, dus ook de bovenkant, volledig schoon houdt. Uw tank wordt en blijft als nieuw zonder dat u hier iets voor hoeft te doen!

Let op:

Er dient altijd een be- cq. ontluchting aanwezig te zijn op de tank. Dit in verband met het laten ontsnappen van vrijkomend ozongas. Ozongas zal overigens direct in de omgevingslucht oplossen.

> Bekijk gebruikershandleiding

> Bekijk Schoonmaaktips

> Bekijk infoblad vervangen celkern

> Meer informatie en veelgestelde vragen

Reviews

Reviews 4.75 / 5 Reviews: (4)

 • TB Door Trix Boersma aan 21-05-2024 18:16

  5 / 5

  Het apparaat functioneert prima. Je ziet de ozon belletjes ontstaan en als het warm weer is zet ik het harder. Het geeft je een veilig en betrouwbaar gevoel dat je drinkwater nu ook zuiver is en blijft ook in landen waar het tapwater van mindere kwaliteit is. Het apparaat is niet goedkoop, maar investeren in gezondheid is nooit te duur. Het monteren van het Tank-O3 systeem was redelijk goed te doen; wel moet je een beetje handig zijn en was het zoeken naar een 12 volt aansluiting in de camper en het wegwerken van deze voedingsdraad het meest werk. Het regelmatig ontkalken van de electrode is een fluitje van een cent. Al met al een prima investering.

 • RY Door RONNY aan 03-05-2024 11:04

  5 / 5

  bijzonder goed en natuurlijk

 • JP Door Jan Pagen aan 11-03-2024 15:52

  5 / 5

  Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Product voldoet aan verwachting.

 • RK Door Rik aan 13-04-2023 16:34

  4 / 5

  We hebben de Tank O3 bijna een jaar in gebruik en kunnen er nu wel onze mening over geven. Wat ons aansprak was het gebruik van ozon ipv chemicaliën om de watertank en de leidingen schoon te houden. Voor bijna 400,- de set gekocht en geïnstalleerd. wat relatief eenvoudig is. Gezien de prijs oogt de set een beetje ielig en de leds die de status aangeven zijn alleen in het donker te zien. Bij de installatie moet je er rekening mee houden dat de celkern(die in de tank hangt) regelmatig moet worden verwijderd voor onderhoud en makkelijk bereikbaar moet zijn en eenvoudig te demonteren. Zo moet hij afhankelijk van de hardheid van het water regelmatig worden ontkalkt. In Frankrijk zeker 1x per week. Daarnaast moet ong. 1x per jaar de celkern a ong 40,- worden vervangen. Kortom het systeem is zeker niet onderhoudsvrij en ook niet goedkoop. Wil je geen chemicaliën gebruiken dan is hij prima, maar je moet er ook wel de lol in hebben om hiermee bezig te zijn

Recent bekeken

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Tank-O3 - Waterzuiveringsinstallatie/Tankreinigingssysteem

Tank-O3 - Waterzuiveringsinstallatie/Tankreinigingssysteem

€ 398,-

ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh