• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Scratch no more (10)

Scratchnomore Footclick 2 incl. beschermvoetje
€1,50
Scratchnomore Footfixx Hollow incl. beschermvoetje
€2,18
Scratchnomore Chairfixx met pin
€1,50
Scratchnomore Multifixx incl. beschermvoetje
€1,90
Scratchnomore Minifixx 35 x 18mm incl. beschermvoetje
€1,50
Scratchnomore Footfixx Threaded incl. beschermvoetje
€2,18
Scratchnomore Footclick 2 beschermvoet (vervangdeel)
€1,25
Scratchnomore Footfixx beschermvoet (vervangdeel)
€1,50
Scratchnomore DSR-Fixx ø32mm Zwart
€1,50
Scratchnomore Easyfixx - beschermvoetjes (pak à 20 stuks)
€19,36
Toon 1 - 10 van 10

Scratch no more

Scratchnomore geeft een uitstekende bescherming aan harde vloeren. Eindelijk beschermdoppen met een lange levensduur en die echt werken! Deze vloer beschermingsproducten voorkomen beschadiging en krassen door meubilair. Ideaal voor houten vloeren, gietvloer, linoleum of stenen vloeren. De Scratchnomore vloerdoppen zijn toepasbaar onder stoelen, tafels of ander meubilair.

Beschermvoet voor holle poten

Stoelen met holle poten zorgen vaak voor problemen wanneer het aankomt op het aanbrengen van vloerbescherming. Hier heeft Scratchnomore iets op verzonnen, de Footfixx Hollow is geschikt voor holle poten van 10 tot 30 mm doorsnede. U brengt de Scratchnomore Footfixx Hollow slechts eenmaal in de holle poot aan. Deze wordt geleverd inclusief beschermvoet, die eenvoudig te verwisselen is. Bij verwisseling is het dan ook niet nodig het gehele systeem los te maken, de beschermvoetjes zijn los na te bestellen. De Scratchnomore Footfixx Hollow is leverbaar in 3 verschillende maten.

Poten met schroefdraad

Er zijn veel verschillende soorten meubilair met bijbehorende poten. Heeft u stoelen, tafels of ander meubilair met poten waarin een schroefdraad zit? Voor dit systeem hebben we de Scratchnomore Footfixx Treaded. Deze is geschikt voor poten met schroefdraad M8 of M10. U hoeft het Scratchnomore systeem slechts eenmaal te bevestigen, het losse beschermvoetje is eenvoudig te verwisselen. Ook deze is los na te bestellen bij Thuisschoonmaken.nl. Dit Scratchnomore systeem is leverbaar in 3 verschillende maten, daarnaast is er ook een uitvoering voor zachte vloeren.

Optimale bescherming van de vloer

Veel vloeren zijn gevoelig voor beschadiging en krassen, en dat is zonde. Vooral houten vloeren, linoleum en PVC vloeren of een gietvloer moeten goed beschermd worden. Kleine zandkorrels op de vloer veroorzaken krassen wanneer hier meubilair overheen schuift. Dit is vooral het geval met tafels en stoelen, maar ook met ander meubilair dat vaak verschoven word. U voorkomt dit door de Scratchnomore Footclick toe te passen op alle houten en kunststof poten. Deze is verkrijgbaar in drie verschillende maten en wordt geleverd inclusief beschermhoesje.

De lange levensduur van Scratchnomore zorgt ervoor dat u het beschermvoetje niet snel hoeft te vervangen. Bevestiging van de Scratchnomore Footclick is zeer eenvoudig, u schroeft het basisdeel in de houten poot. Let erop dat deze goed verzonken zit en klik het tapijtbakje in het basisdeel. De vervangdelen zijn na te bestellen en vindt u in ons assortiment.

Scratchnomore voor sledestoelen

De sledestoel is erg stijlvol en past zowel binnen het moderne als klassieke interieur. Het is vaak moeilijk om de juiste vloerbescherming voor sledestoelen te vinden. Ook hier heeft Scratchnomore een oplossing voor. De Scratchnomore Chairfixx met pin is eenvoudig te bevestigen onder sledestoelen die voorzien zijn van ronde buis. De Scratchnomore Chairfixx leveren we in maar liefst 7 verschillende maten, oplopend van 12 mm tot 32 mm. Hiermee blijven vloeren altijd goed beschermd tegen krassen.

Is het niet mogelijk om te boren in stoelpoten, tafelpoten of poten van meubilair? Dan hebben we de Scratchnomore Easyfixx beschermvoetjes. Deze zijn voorzien van sterk dubbelzijdig tape, waardoor het altijd goed blijft zitten. Ook deze Scratchnomore beschermvoetjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zowel rond als vierkant.

Schoonmaken van beschermdoppen en beschermingsvoetjes

Door het verschuiven van meubilair verzamelt zich vuil in de beschermvoetjes en beschermdoppen. Het is belangrijk om dit regelmatig te verwijderen, zodat zand geen krassen veroorzaakt. Met een stofzuiger of borsteltje haalt u al het vuil tussen de polen weg. De doppen maakt u schoon met behulp van een natte doek. Maak minimaal eenmaal per week de beschermvoetjes schoon, vooral bij stoelen. Meubilair dat amper verschoven wordt hoeft u uiteraard minder vaak schoon te maken. De beschermvoetjes gaan lang mee. Wanneer deze uiteindelijk toch versleten zijn, is het belangrijk deze tijdig te vervangen. Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u zowel beschermdoppen van Scratchnomore als vervangende beschermvoetjes.