• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Scratch no more (10)

Bescherm uw vloeren tegen krassen die ontstaan door het schuiven van meubels. Gebruik Scratch no more van ThuisSchoonmaken.nl en heb hier nooit meer last van.
Scratchnomore Footclick 2 incl. beschermvoetje
€1,50
Scratchnomore Footfixx Hollow incl. beschermvoetje
€2,18
Scratchnomore Chairfixx met pin
€1,50
Scratchnomore Multifixx incl. beschermvoetje
€1,90
Scratchnomore Minifixx 35 x 18mm incl. beschermvoetje
€1,50
Scratchnomore Footfixx Threaded incl. beschermvoetje
€2,18
Scratchnomore Footclick 2 beschermvoet (vervangdeel)
€1,25
Scratchnomore Footfixx beschermvoet (vervangdeel)
€1,50
Scratchnomore DSR-Fixx ø32mm Zwart
€1,50
Scratchnomore Easyfixx - beschermvoetjes (pak à 20 stuks)
€19,36
Toon 1 - 10 van 10

Scratch no more

Schuiven met stoelen op een vloer kan haast niet omdat dit eigenlijk altijd wel voor krassen zorgt. Toch kan u dit voorkomen waardoor u zorgelozer gebruik kunt maken van stoelen, tafeltjes en ander verplaatsbaar meubilair. Als u gebruik maakt van Scratch no more worden de vloeren beschermd door zachte dopjes. Hierdoor kunt u uw stoel gewoon naar achter schuiven. U vindt bij ons verschillende opties die passen bij diverse stoelpoten. Er zijn veel ontwerpen te vinden als het gaat om meubels en het is dan ook makkelijk te zeggen dat niet iedereen dezelfde Scratch no more variant nodig heeft. Lees verder, bekijk ons assortiment en bestel het hulpmiddel die past bij uw meubels.

Bescherm uw vloer tegen krassen

Krassen op vloeren lijken soms wel onvermijdelijk. U zit te eten en wilt even wat pakken. Daarom schuift u met uw stoel naar achter en ontstaat er een kras. Tijdens het schoonmaken even de salontafel verplaatsen kan leiden tot hetzelfde resultaat. Wij bieden hiervoor nu de oplossing. Door Scratch no more onder uw meubels te bevestigen is de vloer beschermd. Deze zachte laag kan namelijk niet uw vloer beschadigen. Schuiven met meubels is iets wat u met Scratch no more gewoon even doet zonder erover na te denken.

Scratch no more stevig bevestigen

Binnen ons assortiment bieden wij verschillende opties aan. Deze hebben allen een andere vorm van bevestigen. Welke u nodig heeft ligt aan het ontwerp van de poten. Laten we hierbij even kijken naar verschillende stoelen. Het is namelijk niet altijd de beste optie om er een viltje onder te plakken. Als u holle poten heeft is het een veel betere optie on te gaan voor een Scratch no more die u in deze opening drukt. Deze kunt u later verwijderen zonder dat hier nog iets van zichtbaar is op de stoel maar het zit toch veel beter vast als een plakvariant. Toch kan voor sommige meubels een plakvariant wel weer een goede optie zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar uw salontafel, deze bieden vaak niet de mogelijkheid tot een andere vorm van bevestigen. Bekijk uw meubilair en kies de optie die daar het beste bij past.

Makkelijk op uw meubels te plakken

Het kan zijn dat u meubels heeft waarin geen opening is voor het bevestigen van beschermvoetjes. Het is ook niet altijd mogelijk om in een materiaal te boren. Dan is scratch no more met dubbelzijdig tape een uitstekende optie. U haalt het beschermpapiertje van het tape af, plakt het vast aan het oppervlak en Scratch no more is klaar voor gebruik. Bij de plakset krijgt u 20 stuks geleverd in verschillende vormen. Kies welke het best past bij uw meubels. Uw vloer zal goed beschermd zijn zonder dat u hier ook maar iets van ziet.

Bescherming zonder goedkope uitstraling

U heeft uiteraard wel eens de witte viltjes gezien welke vaak gebruikt worden onder meubels. Deze werken in principe hetzelfde als de Scratch no more plakset. Toch is er wel te degelijk een groot verschil. In de eerste plaats is het de kwaliteit die aanzienlijk beter is, hierdoor zullen de beschermvoetjes langer meegaan. Ook in de uitstraling verschilt het. U hoort van de bescherming niks te zien maar dat is met de witte variant haast niet te doen. Door de licht kleur die altijd een beetje lijkt uit te steken krijgen uw meubels helaas een goedkopere uitstraling. Behoudt de luxe van uw meubels en kies voor Scratch no more in een mooie gemêleerde kleur.

Bestel Scratch no more bij ThuisSchoonmaken.nl

Scratch no more is het perfecte hulpmiddel om uw vloeren te beschermen tegen de krassen die meubels veroorzaken. Wij bieden een erg divers assortiment aan zodat u voor al uw meubels een goed passende optie kunt aanschaffen. Bekijk ons assortiment en kijk goed naar uw meubels, zo kunt u de variant kiezen die perfect aansluit en haast onzichtbaar beschermt. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf €75,- worden gratis thuis bezorgd. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al uw vloer beschermen met Scratch no more van ThuisSchoonmaken.nl.