Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Het beste dweilsysteem ook bekend van tv

Het beste dweilsysteem ook bekend van tv

Een tijd terug was het dan zo ver, wij mochten aan Anouk van Schie, presentatrice van het SBS6 programma Lekker Leuk Leven, gaan uitleggen dat je om je vloer te dweilen geen emmer water meer nodig hebt. Met het beste dweilsysteem is dit opgelost!

Getest en waar: het beste dweilsysteem!

Angel Nellen mocht met toch wel enige sporen van nervositeit in de benen aan Anouk van Schie uitleggen dat je om je vloer optimaal te dweilen geen emmer water meer nodig hebt. Ook kun je nu het reinigingsmiddel in de kast laten staan en hoef je ook nog eens geen dweilen meer uit te wringen. Dat is nog eens handig: het beste dweilsysteem. Een uitleg die we de afgelopen jaren zo vaak hebben gegeven, want het Sprenkler Dweilsysteem is namelijk door professionals verkozen tot het beste dweilsysteem ooit! In de video hieronder zie je precies hoe dit is gegaan. 

Bekijk hieronder het fragment:Meer weten over het beste dweilsysteem?

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien graag nog meer wilt weten over het beste dweilsysteem en wat dit product allemaal kan. Bekijk hier alle overige details van dit unieke beste dweilsysteem. De set is momenteel extra voordelig geprijsd. Mocht je na afloop toch nog vragen hebben over dit dweilsysteem? Dan kun je contact met ons opnemen via ons telefoonnummer of ons e-mailadres. 

Reacties

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 13:33

  Dag Sandra,

  Om water op de vloer te sproeien dien je inderdaad op de knop te drukken. Maar verder is er dus geen belasting op je handen in de vorm van wringen of iets dergelijks. Voor wat betreft je coulance vraag stuur ik je een persoonlijk bericht.

  Mvg. Team ThuisSchoonmaken.nl

 • Placeholder

  Sandra

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 01:38

  Goedendag,

  Ik vraag me af hoe dit systeem werkt. Mijn handen zijn niet goed. Moet ik een knop indrukken om te sproeien?
  Daarnaast wil ik graag weten of korting kan krijgen op jullie dweilsysteem, met 2 dweilen; net zoals in het filmpje. Ik sta onder curatele en hoop daarom op coulance.

  Kunnen jullie mij aub vlot antwoord geven?

  Met vriendelijke groet,

  Sandra

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 11:41

  Beste,

  Ja dat is geen probleem. Ik zal ten rade gaan bij PostNL wat de verzendkosten zijn. Ik kom er vervolgens bij je op terug.

  Met vriendelijke groet,
  ThuisSchoonmaken.nl

  Gerrald van Veghel

 • Placeholder

  Maurice

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 21:33

  Wij hebben 2 honden. Is er een speciale dweil om snel even hondenharen of modder afdrukken van hondenpoten te verwijderen?

 • Placeholder

  eve

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 16:06

  Hi

  Ik run een yoga centrum in Portugal en heb een hele discussie met mn schoonmaakster over het mop systeem, hier gebruiken ze zo een mop met slierten en ik vind dat dat betekent vuil verspreiden.

  Heb interesse in jullie systeem, kun je leveren in portugal?

  Dank je

  Eveline

 • Placeholder

  Angel Nellen

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 14:45

  Dit systeem is uitermate geschikt voor graniet vloeren, waar normaal bij hoogglans strepen kunnen ontstaan is een streeploos resultaat een fluitje van een cent.

 • Placeholder

  Ilona ten Velde

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 09:12

  Ik heb het filmpje bekeken. Lijkt me handig en goed voor veel vloeren. Maar is het ook geschikt voor een granieten vloer?

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel | ThuisSchoonmaken.nl

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 17:04

  Dag Bianca,

  Alle materialen zijn los verkrijgbaar, je vind ze op de site. Je product of artikel niet gevonden? Raadpleeg de klantenservice.

  Mvg. ThuisSchoonmaken.nl
  Gerrald van Veghel

 • Placeholder

  Bianca verboom

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 08:10

  Vraagje,ziet er goed uit,maar wat als ik ooit nieuwe dweildoek nieuwe wil kopen,doordat het versleten is.?
  Waar koop ik die dan of de stok is kapot?
  Gr, Bianca

 • Placeholder

  Annemiek

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 09:30

  Drie maanden geleden verhuisde ik naar een nieuwe woning met een nieuwe vinyl vloerbedekking. Tegelijkertijd moest ik afscheid nemen van mijn vertrouwde hulp en zelf gaan schoonmaken. Ik had geen plezier met het dweilsysteem dat zij altijd gebruikte. Ik kocht iets anders (Leifheit), maar ook dat voldeed niet, met name omdat het vuil niet goed werd opgenomen, maar waar het op de ene plaats even werd weggeveegd, viel het op een andere plaats weer op de vloer. Ik heb op internet gezocht en gezocht naar iets anders tot ik uiteindelijk op het greenspeed sprenkler dweilsysteem stuitte. Heb me even achter de oren gekrabd, want het leek te mooi en simpel om waar te zijn. Vorige week heb ik toch de stap gewaagd en het bij u besteld. Vanochtend werd hij geleverd en ik heb hem meteen in gebruik genomen. Beste mensen, de vloer heeft er in die drie maanden dat ik hier woon nog niet zó schoon en netjes uitgezien als nu. Al het vuil wordt op- en meegenomen en niet ergens anders weer achter gelaten. Geen schoonmaak middelen. Geen vuiler wordend sop, maar steeds schoon water. Niet wringen, geen emmers. Ik had gehoopt dat het systeem me zou bevallen, maar het bevalt en werkt zelfs beter dan ik had gehoopt en ingeschat! Dat wilde ik u graag even laten weten!

 • Placeholder

  Doggyfriend

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 19:56

  Lijkt mij erg handig om hiermee onze plavuizen vloer te kunnen dweilen die door onze honden altijd vaak gedweild moet worden.

 • Placeholder

  Onervaren dweiler

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 09:40

  Ik heb met interesse uw dweilsysteem gezien, en was onder de indruk van het gebruiksgemak.
  Echter, wij hebben een marmeren vloer, en voor het onderhoud daarvan is het gebruik van een specifiek reinigingsmiddel, dat ook onderhoudt, van belang. Het gaat om Marmoline vloerzeep. Kan ik dat toch aan het water toevoegen?

  Hartelijk dank voor uw antwoord. Bij voorkeur hoor ik dat overigens graag op zeer korte termijn, omdat wij zodadelijk een dweilsysteem moeten kopen. Excuses hiervoor en nogmaals hartelijk dank!

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 21:29

  Zoals omschreven is het niet de bedoeling om reinigingsmiddelen te gebruiken in combinatie met microvezel. Reinigingsmiddelen zullen de microvezel vettig maken waardoor hij zijn schrapende werking verliest.
  De microvezel moppen zijn bij juist gebruik uitermate geschikt om je vloer schoon te maken zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Wanneer je toch reinigingsmiddelen gebruikt, (daar waar ook het water in gaat), kan dit voor schoonmaakproblemen zorgen en voor schade aan de steel of het sproeimechanisme.

  Gevolgen van het gebruik van reinigingsmiddelen kunnen zijn:
  a. Gaten in de steel met als gevolg lekkages;
  b. Aangetaste rubbers waardoor het mechanisme niet meer afsluit en het water uit de sproei gaten blijft komen zonder dat u op de dop drukt;
  c. Roestige onderdelen (bij het gebruik van zure middelen. LET OP: Azijn is een bijzonder zuur middel).

 • Placeholder

  Jolien

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 13:16

  Heb toch een vraagje hierover, waar moet de zeep in? Ik heb toch graag de heerlijke geur van het reinigingsmiddel in mijn huis!

 • Placeholder

  joyce hofkamp

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 16:10

  ik vind het geweldig vooral dat je niet steeds hoeft te bukken om die doek eraf te halen het enigste wat ik me afvraag je sproeit water op het laminaat maar je mag laminaat toch nooit te nat dweilen ? verder vind ik het helemaal geweldig zeker voor een schoonmaak miepje als ik zelf maar door ongeluk veel rug en bekken problemen dus bukken is niet zo mijn ding dus ideaal dit systeem daarbij mijn moeder heeft zwaar atrose ik denk dat dit voor haar ook zo vreselijk veel scheelt dus ik ben vol lof en doe daarom ook heel graag mee aan de like en win actie bedankt voor alle informatie erg handig

 • Placeholder

  Anneke

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 16:40

  Gebruik het Sprenkler Dweilsysteem alweer een hele tijd, zowel voor een natuurstenen vloer en een houten vloer en ben er nog steeds zo tevreden over! Geen gesleep met emmers en alles wordt perfect schoon. En lekker snel klaar! Gewoon doen!

 • Placeholder

  melvin

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 18:36

  super leuke film, ik neem aan dat nu iedereen wel dit systeem wil hebben.
  want dit werkt echt .
  nou succes !

 • Placeholder

  Furkan

  Sunday 23 / 02 / 2014 @ 08:14

  Mooie film, ben al enige tijd in bezit van dit systeem. Maar een beetje extra uitleg kan geen kwaad. Bedankt en succes!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh