• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwembad schoonmaakset (20)

Voor het reinigen van het zwembad vindt u bij ons professionele schoonmaakproducten en schoonmaakmiddelen. Hiermee verwijderd u kalk en vetaanslag van wanden en bodem.
Toepassing
Vervuiling
Set Zwembad Schoonmaken
€66,50
Sale
 Starline Zwembadreiniger | Tile en Vinyl Cleaner
Starline Zwembadreiniger | Tile en Vinyl Cleaner
€27,50 €22,50
Sale
 Starline Metal Magic
Starline Metal Magic
€38,50 €32,50
3 stuks Greenspeed Basic microvezeldoek
€9,95
3 stuks Greenspeed Original microvezeldoek
€14,95
Sale
 ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Geel
ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Geel
€3,15 €2,95
Sale
 ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset
ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset
€24,40 €15,95
Schuurspons met handgreep en schuurpad - Blauw
€0,99
SALE
 ThuisSchoonmaken Prostar Microvezeldoek - Blauw
ThuisSchoonmaken Prostar Microvezeldoek - Blauw
€4,50 €3,95
Greenspeed Basic Microvezeldoek
€3,75
Spontex Glazenwasserspons (Azella 86)
€1,50
Sale
 Padhouder met handgreep
Padhouder met handgreep
€18,75 €15,25
Sale
 Padhouder kunststof
Padhouder kunststof
€18,75 €15,25
Doodlebug pad 250x115x25mm wit
€3,95
2-delige telescoopsteel (100 - 180cm)
€11,30
Schuurspons met handgreep en schuurpad - Rood
€0,99
Sale
 ThuisSchoonmaken Prostar Microvezeldoek - Rood
ThuisSchoonmaken Prostar Microvezeldoek - Rood
€4,50 €3,95
Sale
 ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Blauw
ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Blauw
€3,15 €2,95
Sale
 ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Rood
ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Rood
€3,15 €2,95
Toon 1 - 20 van 20

Zwembad schoonmaakset

Het zwembad schoonmaken is een van de belangrijkste dingen om blijvend helder water te krijgen. Vaak loopt u tegen problemen als groen zwemwater, troebel water of glibberige wanden aan. Met de hulp van professionele producten wordt het zwembad reinigen een eenvoudige klus. Het maakt hierbij niet uit of u over een klein of groot zwembad bezit. Hygiëne is zeer belangrijk, dit bereikt u door een regelmatige schoonmaak. ThuisSchoonmaken.nl maakt het schoonmaken eenvoudig en efficiënt. Van zwembadreiniger tot speciale schuurspons, we hebben de beste producten voor u geselecteerd.

Zwembad schoonmaken met Starline

Starline is een uitstekend product waarmee het zwembad reinigen veel sneller gaat. Ervaart u kalk en vet langs de waterlijn? Het zwembad schoonmaken doet u dan het beste met de Starline zwembadreiniger. Dit product verwijdert kalk, zeepresten en vet. Het merk Starline levert alleen hoogwaardige producten en schoonmaakmiddelen. Ideaal voor regelmatig zwembadonderhoud. Naast de Starline zwembadreiniger hebben we ook de starline Metal Magic in ons assortiment. Het zwembad schoonmaken kan soms een intensieve klus zijn. Metaal en kalkafzettingen zijn moeilijk te verwijderen. Dit is geen probleem voor de Starline Metal Magic. Dit product is bij ons verkrijgbaar in flessen van 1 liter.

Zwembad reinigen met Wiro

Een zwembad reinigen kan niet alleen met Starline, ook Wiro biedt de juiste oplossing. De Wiro universele reinigingssteen reinigt, beschermt en polijst in één handeling. Dit product is zeer geschikt voor het verwijderen van kalk en vetaanslag. De Wiro universele reiniger is gif- en zuurvrij en veilig te gebruiken. Uw zwembad schoonmaken moet immers ook op een veilige manier gebeuren. Wiro is verkrijgbaar in een pot van 700 of 850 gram. Hierbij krijgt u 2 Wiro sponzen. Heeft u meer van dit product nodig, kies dan voor Wiro in een emmer van 4 kilo, inclusief 4 Wiro sponzen.

Complete set zwembad schoonmaken

Voor professioneel thuisgebruik hebben we de complete set ‘zwembad schoonmaken’. Deze set is geschikt voor alle zwembaden van polyester, tegels of folie. U verwijdert hier eenvoudig vet en kalk mee. Zo heeft u minder last van een vervuilde waterlijn. Uw zwembad reinigen wordt vereenvoudigd dankzij de producten in deze set. Zo bestaat de ‘set zwembad schoonmaken’ uit twee flessen Tile en vinyl Cleaner, 2 keer een glazenwassersspons en twee keer een interieurspons met schuurpad. Om het geheel compleet te maken voegen we er twee Greenspeed Basic microvezeldoeken aan toe.

U gebruikt deze set bij het zwembad schoonmaken, maar ook bijvoorbeeld in de badkamer. De professionele producten nemen het zware werk uit handen. Uiteraard zijn al deze producten ook los te bestellen bij ThuisSchoonmaken.nl. Zo kunt u de set altijd aanvullen.

Gebruik van de microvezeldoek

Kent u de kracht van de microvezeldoek al? Deze doek wordt vaak gebruikt bij schoonmaakklussen binnenshuis. Ook is deze microvezeldoek zeer geschikt bij het zwembad reinigen. Bij minder ernstige vervuiling is het niet nodig om gebruik te maken van een schoonmaakmiddel. Wrijf met de microvezeldoek over de vervuilde wand. U zult merken dat de doek al het vuil en vet opneemt. Alleen bij ernstige kalkaanslag is het nodig om wat zwaardere middelen in te zetten.

Het zwembad reinigen werkt het beste met onze ThuisSchoonmaken microvezeldoekenset of een van de losse Greenspeed microvezeldoeken. De microvezeldoek reinigt niet alleen de wanden van het zwembad maar ook alle andere oppervlakken in huis. Daarnaast is deze goed te gebruiken voor het reinigen van auto of caravan. U kunt de microvezeldoek wassen op maximaal 60 graden Celsius. Gebruik geen wasverzachter tijdens het wasprogramma, hierdoor gaat de kracht van de doek verloren.

Schoonmaken met een spons

Het zwembad schoonmaken doet u regelmatig, zo voorkomt u ernstige vervuiling. Krijgt u het vuil niet goed verwijderd, maak dan gebruik van een glazenwassersspons of schuurspons. Vooral de schuurspons is zeer geschikt bij het zwembad reinigen. Deze spons is voorzien van handgreep en schuurpad. Het schuurpad is krasvrij en beschadigt de wand van uw zwembad niet. Het zwembad reinigen doet u snel en effectief met de producten van ThuisSchoonmaken.nl.