Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 14 dagen retourrecht

Ontvetter

Maak oppervlakken makkelijk en snel vrij van vet met de professionele ontvetter uit ons assortiment. Bestel vandaag nog uw ontvetter bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

Als u veel kookt dan bent u zich er ongetwijfeld van bewust hoeveel vet er hierbij kan opspatten. Hierdoor kan het zijn dat niet alleen uw gasfornuis en oven vies worden maar ook andere delen van de keuken. Het is niet makkelijk om vet te verwijderen als u daarvoor niet de juiste schoonmaakmiddelen tot uw beschikking heeft. Binnen ons assortiment hebben wij de professionele ontvetter waarmee u met het grootste gemak aangekoekt vet kunt verwijderen van diverse oppervlakken. Het is belangrijk om te kiezen voor een veilige optie zodat u geen gevaarlijke stoffen binnenkrijgt door de dampen in uw kuiken. Lees verder en ontdek meer over ons assortiment met professionele schoonmaakmiddelen voor thuis.

Keukens schoonmaken met ontvetter

De keuken is de plek in het huis waar u het meest te maken zult krijgen met vet. Uiteraard kan dit elders in huis ook wel eens het geval zijn. Wanneer u vette oppervlakken in de keuken gaat schoonmaken kan dit best een heel karwei zijn. Door gebruik te maken van een professionele ontvetter wordt dat alweer een stuk makkelijker. Hier zitten namelijk bestanddelen in die het vet zeer effectief oplossen waardoor u het gemakkelijk wegveegt met een vochtige doek. Het is belangrijk om na gebruikt het oppervlak volledig vrij te maken van dit schoonmaakmiddel omdat het anders de oppervlakken zou kunnen aantasten. Zorg ervoor dat u altijd de instructies van een product leest voordat u hiermee aan de slag gaat, sommige reinigingsmiddelen zijn bijvoorbeeld te sterk om puur te gebruiken en zouden oppervlakken kunnen beschadigen.

Ook RVS weer vrij van vetten

RVS ziet er geweldig uit in een keuken en geeft een luxe uitstraling als het goed onderhouden is. Toch is het ook erg vatbaar voor vuil en zijn vlekken goed zichtbaar op dit materiaal. U kunt hierop niet hard schrobben omdat dit krassen geeft die erg goed zichtbaar zijn. Door gebruik te maken van de juiste reinigingsmiddelen zoals een ontvetter speciaal voor RVS is dit materiaal weer goed schoon te krijgen. U hoeft met deze ontvetter niet hard te schrobben om het vuil te verwijderen en het zorgt ervoor dat het materiaal er weer uitziet als nieuw. Dit resultaat is met een ander middel op RVS niet te behalen.

Milieubewuste ontvetter kiezen

Steeds meer mensen worden zich bewust van de impact die plastic en het vervoer van producten heeft op het milieu. Alle uitlaatgassen van auto’s zijn niet goed maar ook het plastic wat allemaal de prullenbak in verdwijnt heeft een uitwerking. Om het mogelijk te maken bewust te kiezen hebben wij ook schoonmaakmiddelen in een ECO verpakking. Dit is een ontvetter die geconcentreerder is en daardoor dus verpakt zit in een minder grote fles. Het verpakken in een kleinere fles zorgt voor minder plastic en het betekend ook dat er minder vervoerd hoeft te worden. Het lijken misschien maar kleine verschillen maar toch is het erg belangrijk hier bewust mee bezig te zijn.

Sneller schoon met professionele middelen

Als u kiest voor goedkope middelen of als u schoonmaakt met huis, tuin en keukenmiddelen dan kost het best wat moeite om oppervlakken vetvrij te maken. Dit komt omdat deze minder effectieve bestanddelen hebben om vet op te lossen. Wanneer u een professionele ontvetter aanschaft zal u merken dat dit gaat werken zodra het in contact komt met het vet. Hierdoor veegt u oppervlakken makkelijker schoon en bent u sneller klaar met het poetsen van bijvoorbeeld het gasfornuis en de oven. Uiteraard heeft u hier ook minder van nodig omdat het erg effectieve middelen zijn. Hierdoor betaald u voor professionele ontvetter niet altijd meer als voor een goedkoop lijkende optie.

Ontvetter gebruiken met producten

U kunt een ontvetter niet op een oppervlak gieten en verwachten dat de rest vanzelf gebeurt. U zal hierbij toch ook zelf wat werk moeten verrichten. Het is handig om hierbij gebruik te maken van goede schoonmaakmaterialen. In dit assortiment vindt u diverse doeken, sponzen en borstels die u kunt gebruiken bij het schoonmaken van oppervlakken. Als u een sopje maakt met ontvetter of deze op het oppervlak sprayt zal het vet oplossen. Als er plekken zijn waar het vet niet makkelijk te verwijderen is kunt u gebruik maken van een spons of een doekje om ook de meest hardnekkig vervuilde plekjes schoon te krijgen. Let wel op het oppervlak en het product wat u hierop gebruikt, RVS en schuursponzen zijn bijvoorbeeld geen goede combinatie.

Bestel ontvetter bij ThuisSchoonmaken.nl

Met een goede ontvetter maakt u uw keuken makkelijk schoon, zeker als u hierbij ook goede schoonmaakproducten gebruikt. In ons assortiment zijn er verschillende opties beschikbaar zodat u kunt kijken wat er bij uw keuken past. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele schoonmaakmiddelen die hun werk goed doen. Bestelt u vandaag voor 15:30 uur dan kunt u de middelen de volgende dag al in huis verwachten. Bestel een professionele ontvetter en alle andere middelen die u nodig heeft online bij ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box