• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ontvetter en ontvettingsmiddelen (15)

Toepassing
Vervuiling
Tana Grease Perfect - Keukenontvetter en reiniger
€8,00
Sop HACCP Keukenreiniger
€29,19
Sop SuperReiniger (ontvetter)
€8,26
Allesreiniger - Wilnelco Superreiniger
€19,95
Sop Oven- & Grillreiniger
€9,95
Sop Streeploos | Glas- & Interieurspray
€5,95
Sop InterieurReiniger ECO
€16,95
Sop VloerFris Vloerreiniger
€9,95
Sop VloerReiniger ECO
€16,95
Tana Interieur en vloerreiniger - Tanet Orange
€5,95
Tana Manudish Original (fles à 1 liter)
€3,95
Test Reinigingsset
€18,50
Chromol (voorheen Uxor Polish) RVS reiniger
€17,95
Sop Vloerreiniger Extra (can à 5 liter)
€27,95
Toon 1 - 15 van 15

Ontvetter en ontvettingsmiddelen

In de keuken komt het meeste vet voor, dat ontstaat door het bakken en braden van vlees, vis of andere voedingsmiddelen. Deze vetaanslag voelt vies en plakkerig aan. Stof wordt sneller aangetrokken, waardoor de vetaanslag zichtbaar is. Het is vaak moeilijk om vet te verwijderen, dit werkt niet met een gewone allesreiniger of goedkope ontvetter. Ontvettingsmiddelen voor de keuken werken doeltreffend en snel. Met ontvettingsmiddelen maakt u niet alleen de keukenkastjes of het gasfornuis grondig schoon, ook hebben we een ontvetter voor de oven en grill. Daarnaast vindt u vele andere ontvettingsmiddelen voor de keuken of andere vieze ruimtes in ons assortiment. ThuisSchoonmaken.nl selecteert professionele ontvettingsmiddelen voor thuisgebruik.

Ecologische ontvetter voor het grote schoonmaakwerk

Snel en gemakkelijk in gebruik, dat is de ecologische ontvetter van Tana Grace Perfect. Deze ontvettingsmiddelen sprayt u op vettige ondergronden waaronder fornuizen, afzuigkappen, keukenkastjes, maar ook oven of grill. De ontvetter kan puur gebruikt worden, wat zijn krachtige werking ten goede komt. Bij minder vettige aanslag gebruikt u ontvettingsmiddelen in verdunde vorm. Deze ontvetter is vrij van parfum, waardoor deze prima toe te passen is in de keuken en op keukenapparatuur. Tana Grace Perfect is voorzien van ecolabel en is een milieuvriendelijk ontvetter.

Zware vervuiling in keukens of andere ruimtes

Soms is er een tijd niet schoongemaakt of heeft u te maken met zware vervuiling. Denk hierbij aan uitlaatgassen, roet, nicotine, kaarswalm of een vettige aanslag. Voor het zware werk hebben we de meest krachtige ontvettingsmiddelen in het assortiment. Onze Sop Super Reiniger is een ontvetter voor zware vervuiling. Het reinigt snel en doeltreffend alle oppervlakken. Deze ontvetter is geschikt voor keukens, vloeren en wanden, schilderwerk of kozijnen. Heeft u last van sterke vervuiling op tuinmeubilair, meubelstoffen, machineonderdelen of de friteuse, ook dit zware werk kan de Sop Superreiniger en ontvetter moeiteloos aan.

Deze ontvettingsmiddelen zijn veilig voor vele oppervlakken, gebruik voor gelakte oppervlakken altijd een verdunde oplossing. U kunt de ontvetter probleemloos toepassen op kunststof, aluminium en diverse legeringen.

Het voorkomen van vetaanslag

Een vetaanslag ontstaat automatisch wanneer u vlees, vis en ander voedsel bakt of braadt. De vrijgekomen dampen hechten zich aan keukenkastjes, wanden en keukenapparatuur. Dit is niet te voorkomen, wel kunt u ervoor zorgen dat vetaanslag niet de overhand krijgt. Door de keuken regelmatig schoon te maken verwijdert u lichte vetaanslag. De Wilnelco Superreiniger is een krachtige allesreiniger en ontvetter voor de keuken, woonkamer, het tuinmeubilair of kozijnen. Deze ontvettingsmiddelen houden uw keuken en woonhuis stralend schoon.

Daarnaast hebben we de Sop interieurreiniger en ontvetter met ecolabel. Milieuvriendelijk ontvettingsmiddelen die geschikt zijn voor uw keuken en gehele interieur. Het product werkt als reiniger en ontvetter. De Sop interieurreiniger verwijdert huidvet, vetaanslag, lichte vervuiling en vingervlekken. De ontvetter en reiniger wordt verdund gebruikt en is veilig voor alle waterbestendige oppervlakken.

Ontvettingsmiddelen voor de oven en grill

De meeste vervuiling komt in de oven en grill voor. De Sop oven- en grillreiniger verwijdert moeiteloos aangekoekt en ingebrand vet en vuil. Eindelijk een ontvetter die echt werkt, dat vindt u alleen bij ThuisSchoonmaken.nl. Gebruik deze ontvettingsmiddelen voor de oven, grill, barbecue en bakplaten. Breng de Sop ontvettingsmiddelen onverdund aan en laat het 15 minuten inwerken. U zult merken dat aangekoekt vuil snel los komt, verwijder dit met een borstel of schuurspons. Deze ontvettingsmiddelen zijn veilig voor gebruik op ijzer, kunststof, RVS en steen.

Overige ontvettingsmiddelen

We hebben nog veel meer krachtige en effectieve ontvettingsmiddelen in ons assortiment. Voor glazen oppervlakken, spiegels en vitrines maakt u gebruik van onze glasreiniger en ontvetter. Hiermee verwijdert u moeiteloos strepen, vingervlekken en vet. Deze ontvetter gebruikt u onverdund, en is eenvoudig in gebruik dankzij de sprayfles. De Sop glas- en interieurspray hoort ook tot de ontvettingsmiddelen. Het verwijdert snel en eenvoudig vetaanslag van deuren en wanden, gasfornuizen, spiegels en tafels. Een multifunctionele ontvetter voor het hele interieur.

Bij ThuisSchoonmaken.nl ontdekt u hoe gemakkelijk schoonmaken kan zijn. We hebben de meest krachtige ontvettingsmiddelen of ontvetter voor keuken en keukenapparatuur in ons assortiment. Laat de ontvettingsmiddelen het zware werk doen en geniet van een stralend schone omgeving.