• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schoonmaakset

U maakt uw huis of kantoor stralend schoon met behulp van de schoonmaakset. ThuisSchoonmaken.nl heeft een aantal praktische schoonmaaksets samengesteld. Hiermee laat u uw interieur, vloeren en sanitair stralen. De schoonmaakset is niet alleen handig voor thuisgebruik of het bedrijf aan huis, ook is dit een zeer origineel cadeau voor stelletjes of jongeren die op zichzelf gaan wonen.

Schoonmaakset voor vloeren

Welke vloer u ook heeft, het is niet altijd eenvoudig om deze goed schoon te krijgen. Maak gebruik van ons handige dweilsysteem, waarmee u niet alleen sneller werkt maar ook minder rugklachten ervaart. De schoonmaakset uit ons assortiment bestaat uit een dweilset met 1 tot 4 moppen. Hierbij maken we onderscheid tussen de schoonmaakset voor houten vloeren of overige vloeren. Het Greenspeed dweilsysteem staat bekend om zijn groot gebruiksgemak. U hoeft te dweilen niet uit te wringen en maakt uw vloer streeploos schoon. Ook hebben we een systeem waarbij u de steel met water vult, meer is er niet nodig om de vloer schoon te krijgen. Deze schoonmaakset is populair binnen de zorg, bedrijven, kantoren en voor thuisgebruik.

Interieur en sanitair schoonmaakset

Uw interieur of sanitair vraagt regelmatig onderhoud. Afhankelijk van uw gezinsgrootte maakt u deze ruimtes dagelijks tot wekelijks schoon. Onze schoonmaakset bestaat uit een aantal microvezeldoeken. Door deze ligt te bevochtigen met water wordt elk oppervlak glanzend schoon. Het is hierbij belangrijk om de microvezeldoek alleen met wasmiddel te wassen, u maakt liever geen gebruik van wasverzachter. De uitgebreide schoonmaakset bestaat uit 14 Greenspeed microvezel doeken en 2 sprayflacons. Hiermee maakt u het interieur en sanitair grondig schoon. Van het merk Greenspeed hebben we ook de handschoen scrub of Diamond microvezeldoek. Ook de schoonmaakset FoxDusters is onmisbaar bij het grote schoonmaakwerk.

Schoonmaakset voor tegels en glas

Tegels en glazen oppervlakken zijn vaak moeilijk schoon te maken. Achterblijvende strepen ontsieren uw wand of glazen oppervlak. Speciaal voor deze oppervlakken hebben we de uitgebreide schoonmaakset. Met de set ramen lappen maakt u in een handomdraai al uw ramen en deuren schoon. Deze set bestaat uit een raamwisser, inwasser, sponzen en microvezeldoek. Ook een speciaal schoonmaakmiddel ontbreekt niet. De schoonmaakset tegelwand en glas is het ideale hulpmiddel voor alle tegelwanden, plafonds en glazen oppervlakken. Dankzij de telescoopsteel komt u tot op een hoogte van 2,5 meter.

Naast deze schoonmaakset hebben we ook nog de basis schoonmaakset of de zeer uitgebreide set. Maak het uzelf niet moeilijk, we hebben de beste professionele sets voor u samengesteld.

Schoonmaken van het zwembad

Bent u in het bezit van een zwembad dan is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. In plaats van losse schoonmaakproducten hebben we voor u een complete schoonmaakset voor het zwembad in het assortiment. Deze set houdt uw zwembadranden schoon en is geschikt voor tegel, folie of polyester oppervlakken. Ook verwijdert u hier eenvoudig vet en kalkaanslag mee. Uiteraard vindt u bij ons ook de microvezeldoek en losse sponzen, zwembadreiniger of schoonmaakdoekjes.

Schoonmaakset voor het hele huis

We vinden het belangrijk dat u direct aan de slag kunt gaan. Daarom hebben we de combi schoonmaakset, geschikt voor verschillende ruimtes binnenshuis. De microvezeldoeken set is precies datgene wat u nodig heeft. Deze schoonmaakset is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met 3 tot 12 stuks Greenspeed microvezel doeken. Daarnaast hebben we speciale doeken voor de smartphone of tablet in ons assortiment.

Heeft u te maken met moeilijk te verwijderen vlekken, kijk dan eens bij onze vlekverwijderaar schoonmaakset. Dit is het handige hulpmiddel bij vlekken in tapijt, meubelstoffen en textiel. Voor gebruik buitenshuis hebben we de schoonmaakset voor het verwijderen van algen en mossen. Deze complete set bestaat uit Biogroen, Biomos of Algenvan, aangevuld met een rugspuit of drukspuit op wielen. ThuisSchoonmaken.nl is aanbieder van professionele schoonmaakmiddelen en materialen, geschikt voor thuisgebruik of het kantoor aan huis.