Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Badkamer tegels schoonmaken

Badkamer tegels schoonmaken

De badkamer neemt in veel huishoudens het meeste tijd in beslag als het gaat om schoonmaken. Dat is op zich niet erg als het resultaat er vervolgens ook naar is. Toch lijken veel mensen er moeite mee te hebben echt het gewenste resultaat te krijgen. Dit kan verschillende redenen hebben. Vraagt u uzelf wel eens af hoe het komt dat na al dat harde werken er toch nog steeds geen perfect resultaat is? Stop met piekeren en lees even verder. Wij vertellen u hoe u makkelijk een geweldig resultaat kunt krijgen waar u werkelijk vrolijk van wordt als u klaar bent.

Zorg voor meer dan een lekker geurtje

Aan de meeste schoonmaakmiddelen is een luchtje toegevoegd welke ervoor zorgt dat de badkamer lekker gaat ruiken na het schoonmaken. Deze geur heeft echter niets te maken met het werkelijk schoon zijn van de oppervlakken. Het is dus belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van de producten die u aanschaft en niet alleen de geur. Voor professionele schoonmaakmiddelen bent u misschien wel wat meer kwijt maar het resultaat zal hierdoor ook werkelijk beter zijn. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de geur aangenaam is zodat u ook meer plezier heeft van het resultaat. Haast niemand zit te wachten op een chemische geur in de badkamer.

Gebruik de juiste producten

Tijdens het schoonmaken zijn niet alleen de middelen in uw sopje belangrijk. Daarnaast is het van groot belang dat de doeken die u gebruikt van goede kwaliteit zijn. Neem bijvoorbeeld een microvezeldoek. Deze zijn makkelijk te gebruiken en u krijgt hiermee altijd een perfect resultaat. Voor meer hardnekkig vuil kan een schuurspons vaak echter meer de werking hebben die u zoekt. Het is dus belangrijk om de juiste producten te kiezen bij het schoonmaakwerk wat u gaat doen. Zo wordt het allemaal een stuk makkelijker en bent u sneller klaar.

Maak het uzelf makkelijk

Er is niks mis met zorgen voor een beetje meer gemak tijdens het schoonmaken. Het is nergens voor nodig om na het schoonmaken van uw badkamer dagenlang met pijnlijke schouders en rug rond te lopen. Er zijn veel hulpmiddelen te gebruiken welke alles een stuk makkelijker maken. Neem bijvoorbeeld het schoonmaken van de bovenste tegels in gedachte. U kunt hierbij een trapje of krukje gebruiken met een risico op vallen. U staat alsnog constant met uw handen in de lucht wat kan zorgen voor verschillende klachten. U kunt er daarentegen ook voor kiezen om gebruik te maken van een telescoopsteel en sprayflacon. Deze vindt u onder andere in de schoonmaaksets. Hierdoor kunt u op de vloer blijven staan en met het grootste gemak de hoge plekjes bereiken.

Tegels van natuursteen

Gewone tegels zijn eenvoudig schoon te maken en u krijgt hierbij makkelijk het gewenste resultaat. Als u natuursteen in huis heeft wordt dit al iets lastiger. Het oppervlak hiervan is in vele gevallen ruwer en kalkhoudend waardoor het schoonmaken lastiger wordt en meer tijd in beslag neemt. Ook wilt u niet dat er zeepresten achter blijven waardoor de tegels kunnen verkleuren. Maak hiervoor dan ook gebruik van speciale middelen geschikt voor natuursteen. Denk bijvoorbeeld aan edelzeep of andere zuurvrije reinigers. Deze maken het oppervlak schoon zonder het aan te tasten.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh