Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

De ramen stralend en zonder strepen

De ramen stralend en zonder strepen

Ramen schoonmaken kan best een tijdrovend klusje zijn. Toch is het erg lonend als het resultaat mooi is geworden. Geen strepen, druppeltjes of waas die achterblijft. Zo kijkt u met veel plezier weer lekker naar buiten. Toch is het voor erg veel mensen lastig om dit gewenste resultaat te krijgen met een sopje en trekker. Daarom zijn er nu gelukkig ook andere opties verkrijgbaar waardoor het vele malen makkelijker is om perfect schone ramen te krijgen. Lees verder en wij vertellen u hier graag meer over zodat ook u hiervan kunt genieten.

Een waas op de ramen

Iets waar veel mensen last van hebben, ook vlak na het schoonmaken, is een waas op de ramen. Dit komt door achtergebleven schoonmaakmiddelen. Deze kunnen in de doek of spons zitten die u gebruikt. Ook kan het zo zijn dat uw ramen toch niet helemaal droog getrokken waren. Met een microvezeldoek is dit volledig te voorkomen omdat u hiermee schoonmaakt zonder middelen. De doek heeft een bepaalde werking waardoor vuil opgevangen wordt in de vezels. Zo krijgt u perfect schone ramen zonder enig gebruik van sop.

Spray voor uw ramen gebruiken

Raam spray kan u ook helpen om een geweldig resultaat te krijgen. Dit kunt u gebruiken na het zemen van uw ramen om te laatste restjes sop en vuil weg te werken. U spuit het middel op het raam en veegt het met een droge doek uit. Uw ramen zullen een perfecte glans hebben en er geweldig uitzien omdat er niks op achterblijft. U voorkomt op deze manier vervelende kleine druppeltjes, strepen of een waas op de ruit. Deze middelen zijn makkelijk toe te passen en kunnen naast de ruiten ook nog op spiegels gebruikt worden. Het krijgen van een echt mooi resultaat is hiermee vrij eenvoudig.

Hoge plekken bereiken

We hebben allemaal wel ergens een raam waar we niet helemaal goed bij kunnen. Vaak wordt er dan gebruik gemaakt van een huishoudtrapje om deze plekken te bereiken. Door hierop te balanceren en boven uw macht te werken zal u niet het beste resultaat krijgen. Daarom is dat niet iets wat wij u zullen aanraden. Het is een veel beter idee om een ramen set te gebruiken. Hieraan koppelt u een telescoopsteel welke u zal helpen om zelfs de meeste hoge plekken te bereiken. Het scheelt u een hoop tijd en spierpijn als u uw ramen op deze manier poetst.

Wat heeft u nodig?

Voor het schoonmaken van de ruiten heeft u een aantal dingen nodig. Een schoonmaak set voor de ramen is een erg goed begin. Hier zit een microvezel doek in, een telescoopstang en een sprayfles. Er zijn ook sets welke te gebruiken zijn voor de meer traditionele manier van ramen zemen met een spons, wisser en een trekker. Afhankelijk van de manier die u gaat gebruiken heeft u ook nog een schoonmaakmiddel nodig welke geschikt is voor ramen.

U kunt aan het schoonmaken van ramen flink wat tijd besteden. Hoe mooier u het resultaat wilt hoe meer tijd het zal gaan kosten. U zal misschien merken dat na de eerste keer poetsen er nog steeds wat vuil af kan komen. Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van hoe vies uw ramen zijn. Het is mogelijk om uw ramen stralend en vrij van strepen en waas te krijgen als u de tijd neemt om ze echt goed schoon te maken. Het hoeft niet moeilijk te zijn als u maar gebruik maakt van de juiste hulpmiddelen om uw gewenste resultaat te behalen.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh