Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Handige beschermdopjes van Scratchnomore

Handige beschermdopjes van Scratchnomore

De beschermdopjes van Scratchnomore komen goed van pas in elk huishouden. Met deze beschermdopjes ben je er zeker van dat ze achtmaal langer meegaan dan wanneer je voor viltjes kiest. Dat is niet het enige voordeel, want ze zijn ook gemakkelijk te verwisselen en zullen gegarandeerd minder krassen.

Bescherm je vloer met deze beschermdopjes

Zo nu en dan loop je ineens tegen een simpel, maar vooral geweldig product aan: beschermdopjes van Scratchnomore. En dit is zo'n product. Door een opdrachtgever werd ik benaderd om een nieuwe beschermlaag op een vloer aan te brengen. Dit was vooral omdat er zoveel krassen in de nieuwe vloer zaten. In eerste instantie leek het mij verstandig om te kijken naar de oorzaak van het probleem. Daar was geen hogere wiskunde voor nodig. Harde kunststof beschermdopjes en wieltjes onder meubilair verzoorzaken nou eenmaal diepe krassen in de vloer.
 

Varianten op deze beschermdopjes

Dat is mooi! Het probleem is nu bekend, maar de oplossing is natuurlijk nog veel belangrijker. Wat is er nu precies op de markt? Vilt! In alle soorten en maten. Met plakkers, spijkers of schroeven zijn ze onder het meubilair te bevestigen. Een nadeel is wel dat vilt snel plat en hard wordt vooral als het zand of vocht tegenkomt met krassen tot gevolg. Dan hebben we het nog niet eens over de lijmresten die na het slijten van het viltje op de vloer achterblijven. Welke beschermdopjes zijn er nog meer precies? En welke beschermdopjes werken wel? 


Oplossing: beschermdopjes 

Na wat gesprekken met de vloerproducent, kwam er eindelijk een geweldig alternatief voor al deze problemen: beschermdopjes van Scratchnomore. En 'what's in the name?' Onder een grote diversiteit van behuizingen die eenmalig onder bijna alle soorten meubilair te plaatsen zijn, zit een eenvoudig te verwisselen vervangdeel met daarin een stukje hoogwaardige schoonloopmat. Met deze beschermdopjes boek je hoe dan ook resultaat: geen krassen, minder geluid bij het schuiven van meubilair, een levensduur die achtmaal langer is dan die van vilt en als vervanging nodig is met een simpele klik te verwisselen. 


Bestel direct!

Niet voor niets dus dat we deze geweldige producten hebben toegevoegd aan onze webshop. Op deze pagina vind je alle informatie rondom de beschermdopjes en voorkom je voortaan onnodig krassen in je vloer.  

Nog niet overtuigd? Bekijk onderstaand filmpje waarin de tegenhangers van deze meubelglijders worden getest en overtuig uzelf!

Reacties

  • Placeholder

    Marina Kuis

    Saturday 05 / 11 / 2016 @ 08:08

    Eindelijk een bescherming onder mijn stoel die wel werkt. Met vilt doppen en plakkers had ik steeds maar een tijdelijk effect, de scratchnomore doppen zitten er nu 6 maanden onder en nog steeds werkt het geweldig

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh