Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Hét schoonmaakplan speciaal voor de horeca

Hét schoonmaakplan speciaal voor de horeca

Heb je een restaurant, of run je een hotel? Dit zijn enkele horecagelegenheden waarbij een schoonmaakplan goed van pas komt! Met behulp van een schoonmaakplan voor de horeca, stel je een duidelijk schoonmaakregime in waardoor de hygiëne goed op peil blijft. Juist de hygiëne staat bij Thuisschoonmaken.nl centraal. Maar wat heb je precies nodig voor een schoonmaakplan in de horeca? Welke hulpmiddelen zullen je hierbij helpen? Wij leggen het je allemaal uit!

Zo maak je een schoonmaakplan voor de horeca...

Om het schoonmaakplan voor de horeca goed in te richten, zijn er een aantal aspecten die je dan ook niet moet vergeten. Neem in ieder geval de verschillende ruimtes binnen jouw horecagelegenheid op in het plan. Denk bijvoorbeeld aan het restuarant, de bar, de entree, de sanitaire ruimten. Vervolgens neem je de te reinigen onderdelen per ruimte onder de loep, voorbeelden daarvan zijn de wanden, deuren, kasten vloeren. Naast de ruimtes en onderdelen, dien je ook te letten op de apparatuur die aanwezig is in bijvoorbeeld je restaurant / keuken. Dit moet natuurlijk goed schoon blijven en om deze apparaten in je schoonmaakplan op te nemen, ben je er zeker van dat dit niet wordt vergeten. Ook de keukenhulpjes als snijplanken horen goed schoon te zijn. Los van deze aspecten is het van belang dat je in het schoonmaakplan voor de horeca aangeeft wanneer de schoonmaak moet plaatsvinden. Is dat al na gebruik, of bijvoorbeeld wekelijks? Wanneer je de eerder genoemde punten in het plan opneemt, ben je er in ieder geval zeker van dat je niets vergeet!


Schoonmaakplan horeca: schoonmaakmiddelen gericht op de horeca

Nu heb je een plan, maar de juiste schoonmaakmiddelen zullen je uiteindelijk helpen om bijvoorbeeld de keuken weer spik en span te krijgen. Deze middelen verwerk je vervolgens ook in het schoonmaakplan voor in de horeca. Maar welke schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen komen nou goed van pas? In ieder geval schoonmaakmaterialen van het merk FBK en met name die uit de HCS (Hygiene Cleaning System) lijn zoals vegers, trekkers en stofblikken. Dit Deense merk ontwikkelt en vervaardigt hygiënisch borstelwerk voor met name de voedsel- farmaceutische en chemische industrie. Hieronder valt ook de gehele horeca. Het grote voordeel van deze schoonmaakproducten zijn dat je ze in de vaatwasser kunt doen en ook kunt koken op 100 graden waardoor er geen bacteriën achterblijven. Hierdoor blijven deze schoonmaakproducten ook nog eens super hygiënisch. Nu zal je misschien denken, gaat de kwaliteit van deze producten dan niet achteruit? Dat is niet het geval! De werking van de vezels blijft net zo goed, en dat is ook precies de reden waarom deze producten zo geschikt zijn voor in de horeca!


De horeca wordt spik en span met jouw schoonmaakplan

Door de juiste aspecten en schoonmaakmiddelen in het plan op te nemen, ben je er zeker van dat je een handig schoonmaakplan voor in de horeca hebt. Met behulp van het assortiment van FBK / HCS kun je je assortiment schoonmaakproducten aanvullen met stelen, vloertrekkers, stofblikken, vegers en schrobbers. Deze schoonmaakproducten zijn een echte aanvulling voor elke horecagelegenheid en dus ook voor jouw schoonmaakplan voor in de horeca. Zo heb je nooit meer last van bacteriën die achterblijven op een muur in je (horeca)keuken of juist op een kast in je restaurant.


Ons assortiment

In de HCS (Hygiene Cleaning System) lijn, welke in het assortiment van ThuisSchoonmaken.nl is opgenomen, vind u schrobbers, vegers, bezems, borstels, trekkers, stofblikken en stelen.

Alle vervaardigd van massief polypropyleen en voorzien van Polyester PBT kunststof vezels, Polyester PET vezels (voor harde bezems) of Polypropyleen vezels.

Wil je meer weten over deze productlijn? Zit je favoriete kleur er niet bij? Of heb je toch nog wat andere vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 073-888 60 89 of per email via [email protected].


Reacties

  • Placeholder

    Jaap

    Friday 03 / 06 / 2016 @ 15:48

    Interessant artikel! Op de website van Hygienesupply kun je een schoonmaakplan downloaden, super handig: https://www.hygienesupply.nl/blog/haccp-schoonmaakplan-keuken-restaurant/

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh