Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Het Toolflex ophangsysteem voor al je stelen

Het Toolflex ophangsysteem voor al je stelen

Staan al je stelen rommelig in een hoekje? Wij kunnen ons voorstellen dat je liever je stelen netjes, stevig en gerangschikt aan de muur wilt hangen. Het Toolflex ophangsysteem kan je hierbij helpen welke geschikt is voor stelen en overig gereedschap. Dit complete opbergsysteem is niet alleen eenvoudig te bevestigen, maar ook gemakkelijk uit te breiden en/of aan te passen.

Toolflex is het ideale ophangsysteem!

Buiten het gehele Toolflex ophangsysteem om kun je er bijvoorbeeld voor kiezen een losse Toolflex steelklem aan de muur te bevestigen. Wil je liever meerdere stelen ophangen? Ook dat is geen enkel probleem, want de complete Toolflex strip van 50 centimeter of 90 centimeter breed is voorzien van meerdere steelklemmen en/of Toolflex haken. Elk van deze steelklemmen zijn verkrijgbaar in twee diameters. Zo kun je kiezen voor een steelklem voor standaardstelen met een diameter tussen de 20 en 30 millimeter of een steelklem voor stelen met een diameter tussen de 30 en 40 millimeter voor bijvoorbeeld een schop. Hierdoor kun je het geheel naar eigen wens inrichten. 

Maar dat is nog niet alles, want naast het Toolflex ophangsysteem kun je ook kiezen voor losse ophanghaken welke tevens in de strip kunnen worden geschoven. Aan elk van deze haken kun je onder andere microvezeldoeken en moppen hangen. Uiteraard kun je er ook prima een werkjas aan ophangen.

Direct bestellen

 

Het Toolflex ophangsysteem is gemakkelijk te bevestigen

Dit Toolflex ophangsysteem is niet alleen gemakkelijk te bevestigen, maar ook uit te breiden. De complete Toolflex strip van zowel 50 centimeter als 90 centimeter is gemakkelijk te bevestigen met behulp van schroefjes en pluggen die standaard worden meegeleverd. De reeds aanwezige steelklemmen kunnen gemakkelijk op en neer geschoven worden over de Toolflex strip. Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, kun je een compleet Toolflex ophangsysteem kopen of de onderdelen los van elkaar aanschaffen en/of het huidige ophangsysteem uibreiden. 

Wil je graag meerdere stelen opbergen? Dat is dus geen enkel probleem bij Thuisschoonmaken. De Toolflex wandstrips zijn namelijk standaard leverbaar in 50 centimeter en 90 centimeter en daarnaast eenvoudig uit te breiden. Wanneer je het afschermkapje aan de zijkant van de strip verwijdert, kun je meerdere strips naast elkaar aan de muur bevestigen. Je kunt er altijd nog voor kiezen om de strips met een ijzerzaag in te korten zodat elke gewenste maat gecreëerd kan worden. Door het afschermkapje weer terug te plaatsen, blijf je niet met scherpe randen zitten. Benieuwd welk voordeel het Toolflex ophangsysteem nog meer heeft? Lees dan snel verder!

Hoe werkt de klem in het Toolflex ophangsysteem?

De klem van dit Toolflex ophangsysteem werkt als volgt. Je drukt de steel eenvoudig in het stevige flexibele rubbertje waardoor deze muurvast komt te zitten. Heb je de steel weer nodig? Geen enkel probleem, want je kunt hem gemakkelijk weer uit het rubbertje halen. 

Zoals je kunt lezen werkt dit Toolflex ophangsysteem heel gemakkelijk. Los daarvan is er nog een groot voordeel te benoemen en dat is wel de weerbestendigheid. Je kunt dit Toolflex ophangsysteem zowel binnen- als buitenshuis gebruiken. Doordat je de stelen en het overige gereedschap ophangt aan dit systeem, oogt het niet alleen heel netjes maar zorgt het er ook nog eens voor dat de rubbertjes en de haren van de vergers of het overige borstelmateriaal schoon en intact blijven. Je leest het goed, twee vliegen in een klap. Een dubbele functie welke ook nog eens goed is voor mensen die niet van orde en netheid houden. 

Ben je op zoek naar een stevig, eenvoudig en gemakkelijk ophangsysteem en/of opbergsysteem van Toolflex? Bekijk dan ons Toolflex ophangsysteem assortiment! Je kunt hieronder ook nog de demovideo over Toolflex bekijken. 


 

Reacties

  • Placeholder

    Henk Jansen

    Wednesday 09 / 11 / 2016 @ 23:02

    Mooi systeem ik heb het al weer een flinke tijd naar tevredenheid hangen.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh