Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Nieuw bij ThuisSchoonmaken.nl; Greenspeed Probio Tabs

Nieuw bij ThuisSchoonmaken.nl; Greenspeed Probio Tabs

De Greenspeed Probio Tab Multi en San zijn reinigingstabletten waarmee je met toevoeging van water een krachtige probiotische interieur- en sanitairreiniger creëert. Door gebruik te maken van deze tabletten gebruiken we vele male minder plastic en verminderen we aanzienlijk de uitstoot van CO2 doordat we geen massa's water vervoeren. En ook niet onbelangrijk deze probiotische reinigingstabs verwijderen organische vervuiling tot diep in het oppervlak, wat zorgt voor een onmiddellijk en langdurig schoon resultaat. Daarnaast neutraliseren deze Probiotische reinigingstabletten ook vieze geurtjes.

De Probio Tab Multi en Probio Tab San zijn een interieur- en sanitairreiniger in tabletvorm. Deze innovatie is de ideale oplossing tegen wegwerpplastic. Dankzij de efficiënte tabletvorm hoeven we geen onnodig water meer te vervoeren. Dit bespaart tot 99% CO2 bij het transport en tot 99% aan opslagruimte!

De efficiënte formule met plantaardige ingrediënten en probiotica blijft tot 3 maanden na het oplossen actief. Bekijk de video en ontdek meer voordelen!

Wat zijn Probiotica?

Probiotica (goede bacteriën) verwijderen organische vervuiling tot diep in het oppervlak. Dit zorgt voor een onmiddellijk en langdurig schoon resultaat. De probiotica in de Probio Tabs neutraliseren ook vieze geurtjes. Wanneer ze na gebruik opnieuw in het milieu terecht komen, dragen ze actief bij tot waterzuivering en het behoud van een natuurlijke microbiële balans.

Hoe Greenspeed Probio Tabs te gebruiken:

  • Stap 1: Vul de Probio Tab sprayflacon met 300 ml water (zie markering op het label).
  • Stap 2: Doseer 1 Probio Tab in de sprayflacon en sluit de fles af met de spraykop.
  • Stap 3: Wacht ongeveer 3 minuten tot de tablet volledig is opgelost.
  • Stap 4: De spray is klaar voor gebruik.

Probio Tab How-to

Ook heeft Greenspeed nagedacht over het productie proces van deze sprayflacon. Zo is het ze gelukt om een kwalitatieve, herbruikbare sprayflacon te maken van 0% single-use plastic die je levenslang kan gebruiken.

Bekijk deze inventieve reinigingstabletten voor het interieur en sanitair hier.
De bijhorende sprayflacons vind u hier.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh