Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Schoonmaak tips voor makkelijk resultaat

Schoonmaak tips voor makkelijk resultaat

Schoonmaken kunt u zo leuk maken als u het zelf wilt en u kunt er ook zoveel tijd instoppen als u maar nodig vindt. Omdat veel mensen schoonmaken niet zo leuk vinden geven wij hiervoor graag een aantal tips. Met deze tips veranderd schoonmaken van iets waar u tegenop ziet naar een simpele klus die u eenvoudig even doet. U kijkt er niet meer tegenop en voor u het weet ziet uw huis er stralend uit. Stop vooral niet met lezen zodat u gebruik kunt maken van al deze handige tips die uw leven een stuk eenvoudiger kunnen maken.

Kies de juiste schoonmaakmiddelen

Als u ervoor kiest om tijdens het schoonmaken gebruik te maken van schoonmaakmiddel is het erg belangrijk om hiervoor de juiste te kiezen. Elk middel heeft een eigen werking waardoor het perfect werkt voor een bepaald oppervlak. Het is dus niet aan te raden een ontvetter te gebruiken om uw vloeren te moppen of om een vloermiddel te gebruiken voor glas. Elk middel heeft een andere werking en hierdoor weer andere kwaliteiten. Onze eerste tip is dus om er altijd voor te zorgen dat u een goed middel gebruikt wat passend is bij de klus die u gaat uitvoeren.

Doeken, sponzen en borstels gebruiken

Er zijn altijd veel verschillende opties verkrijgbaar en ook hierbij geldt dat elk een eigen kwaliteit heeft. Een borstel gebruiken op glas zal voor krassen zorgen terwijl deze op andere oppervlakken juist weer voor een geweldig resultaat zal zorgen. Maak daarom altijd gebruik van de juiste optie. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van glas en spiegels. Dit wordt vaak gezien als lastig terwijl dat eigenlijk niet zo hoeft te zijn. Deze krijgt u met een microvezeldoek streeploos en stralend schoon zonder gebruik te hoeven maken van een schoonmaakmiddel. Bij alle producten staat een omschrijving zodat je vooraf al de eigenschappen kunt lezen.

Bijhouden maakt makkelijk

Het schoonmaken van een huis neemt aardig wat tijd in beslag. Afhankelijk van de tijd die u hier elke dag insteekt kan dit veel of weinig werk zijn. Als u elke dag bijhoudt zal uw huis niet vervuilen waardoor vuil minder aangekoekt is. Zo blijft het makkelijk om vuil te verwijderen zonder constant hard te moeten schrobben. Ons advies is dus om met schoonmaakwerk bij te blijven en elke dag of om de dag bij te houden. Zo zorgt u ervoor dat uw woning niet opeens een grote schrobbeurt nodig heeft en er altijd fris uit ziet.

Sfeer maken tijdens het schoonmaken

Schoonmaken kan zo gezellig zijn als u wilt. U kunt op uw knieën gaan zitten schrobben in stilte of er wat leuks van maken. Zet bijvoorbeeld een leuk muziekje aan en zet hiermee de sfeer. Door te luisteren naar wat u leuk vindt wordt het poetsen direct een stuk minder erg. Alle lekkere luchtjes met schoonmaken hebben ook een positieve uitwerking. Daarom raden wij aan om bijvoorbeeld een lekker geurend kaarsje neer te zetten welke de ruimte alvast zal vullen met een lekker luchtje.

Hulpmiddelen gebruiken voor lastige plekjes

De laatste tip die wij u willen meegeven is om het uzelf vooral zo makkelijk mogelijk te maken. Als het niet nodig is, ga dan niet onnodig zwaar werk doen. Probeer wankele huishoud trapjes te vermijden en buk niet constant om de vloer schoon te maken. Er zijn tegenwoordig zo ontelbaar veel hulpmiddelen op de markt gebracht waardoor het echt niet langer nodig is om op die manier aan het werk te gaan. Zorg goed voor uzelf en voorkom lichamelijke klachten. Deze zullen niet de eerste keer ontstaan en als u gebruik maakt van de juiste hulpmiddelen hoeft dat nooit te gebeuren.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh