Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Uitgelicht: IMEX Glyfosaat 3 (de opvolger van IMEX Glyfosaat 2)

Uitgelicht: IMEX Glyfosaat 3 (de opvolger van IMEX Glyfosaat 2)

De fabrikant van Imex-Glyfosaat 2 is er in geslaagd om voor de particuliere markt een toelating te krijgen voor een tallowamine vrije glyfosaat onder de naam Imex-Glyfosaat 3. Dit product heeft dezelfde werkzame stoffen en het gehalte daarvan als in de 2 versie echter is deze nu Tallowamine* vrij.

Imex-Glyfosaat 3, de opvolger van Imex-Glyfosaat 2.

De fabrikant van Imex-Glyfosaat 2 is er in geslaagd om voor de particuliere markt een toelating te krijgen voor een tallowamine vrije glyfosaat onder de naam Imex-Glyfosaat 3. Dit product heeft dezelfde werkzame stoffen en het gehalte daarvan als in de 2 versie echter is deze nu Tallowamine* vrij. Imex Glyfosaat 3 zit met ingang van 2019 verpakt in 200 ml flesjes in plaats van de bekende 800 ml en vorige verpakkingseenheid liter flessen. Dit brengt ook meteen een kosten verhoging met zich mee. Imex Glyfosaat 3 kunt u bij ThuisSchoonmaken.nl (per 2 stuks) bestellen voor € 25,90.

*: Tallowamine is een soort uitvloeier; een zeepachtige substantie die de oppervlaktespanning van water vermindert en die bovendien de indringing in het blad verbetert.


> Direct bestellen

IMEX Glyfosaat onkruidverdelger bestrijdt onkruid tot in de wortel!

IMEX Glyfosaat onkruidbestrijder wordt opgenomen door het blad en doet vervolgens in de plant zijn werk. Dit houd in dat het alleen effectief is tegen bestaand onkruid. Het product is niet selectief, dat wil zeggen dat het werkzaam is op allerlei soorten planten. Het kan bij een gebruik van een kleine hoeveelheid al omringende gewassen aantasten. IMEX Glyfosaat, de bekende tegenhanger van Roundup, bevat dezelfde hoeveelheid werkzame stof als in Roundup, namelijk 360 gram glyfosaat per liter. Echter is deze stukken goedkoper en speciaal bedoelt voor de particuliere gebruiker. Na ongeveer 14 dagen is het effect van de behandeling zichtbaar.

 

Werking:

Na contact met de grond wordt deze onkruidverdelger snel geïnactiveerd en afgebroken. Daarom kunt u al één week na de behandeling opnieuw zaaien of planten. Ook betekent dit dat zodra de bladeren zijn opgedroogd, kinderen en huisdieren weer op de behandelde gebieden mogen komen.


> Direct bestellen

Dosering: 

Gebruik 20 ml glyfosaat op 1 liter water of anders gerekend 1 flesje van 200 ml glyfosaat op 10 liter water. (dat betekend een verhouding van 1:50)

Vul uw drukspuit met water, het middel eerst goed schudden en vervolgens al roerend (rustig, met bijvoorbeeld een houtje) toevoegen aan het water zodat schuimvorming zo veel mogelijk voorkomen wordt.

 

Weeromstandigheden:   

Het mag niet te warm zijn. Glyfosaat werkt het best bij bewolkt weer met een hoge luchtvochtigheid. Niet toepassen als er binnen 6 uur kans op regen bestaat en niet bij of na strenge vorst.

 

Tips:

Veeg regelmatig uw terras aan! Zo krijgen zaden minder kans zich te nestelen. Begin op tijd met het verwijderen van het onkruid. Eenjarig onkruid verspreidt zich alleen via zaad en is daardoor gemakkelijk te bestrijden. Zodra je er later mee begint ligt er meer zaad op de grond waardoor het sneller weer terug komt.

 

Bestellen:

Bestel direct deze krachtige onkruidverdelger bij ThuisSchoonmaken.nl!
Bekijk tevens onze voordelige geprijsde pakketten. U vindt er IMEX Glyfosaat 3 i.c.m. diverse drukspuiten. Bekijk ze hier.

 

 

Direct bestellen

 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh