• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Drukspuit (8)

Toepassing
Vervuiling
Sale
 Toolland Drukspuit / Druksproeier 2 liter
Toolland Drukspuit / Druksproeier 2 liter
€4,95 €3,95
Toolland Drukspuit / Druksproeier 5 liter
€11,95
Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter
€12,95
tijdelijk uitverkocht, bekijk onze alternatieven
 Toolland Rugdruksproeier / Rugspuit 16 liter
Toolland Rugdruksproeier / Rugspuit 16 liter
€19,95
Sale
 Eurom Trolleysprayer - Drukspuit op wielen (16 liter)
Eurom Trolleysprayer - Drukspuit op wielen (16 liter)
€47,95 €43,95
Eurom Backpack - Rugspuit (18 liter) 1809
€31,95
Gloria Prima 5 drukspuit
€33,95
Sprayflacon
€4,75
Toon 1 - 8 van 8

Drukspuit

Een drukspuit of druksproeier is ideaal voor het vernevelen van water en andere vloeistoffen. Hiermee maakt u bijvoorbeeld kleine en grote oppervlakken schoon. Daarnaast kan een drukspuit worden ingezet voor het verwijderen van groene aanslag of onkruid. de druksproeier is in verschillende varianten en afmetingen verkrijgbaar, zodat u deze perfect kunt afstemmen op het gebruiksdoel. Een professionele druksproeier is onmisbaar rondom de woning, het kantoor of bedrijfspand. Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u altijd de geschikte drukspuit.

Handzame druksproeier

Voor kleine werkzaamheden hebben wij een handzame druksproeier van het merk Toolland in ons assortiment. Deze is verkrijgbaar in 1 liter of 2 liter variant. Deze druksproeier is eenvoudig in gebruik en zeer geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen of kleine schoonmaakklussen. Vul de drukspuit met onkruidverdelger, groene aanslag verwijderaar, anti insect of een ander verdelgingsmiddel. Een drukspuit heeft een hardere straal dan een fijnsproeier. Gebruik de drukspuit met harde straal dan ook niet voor het besproeien van kwetsbare kamerplanten, hierdoor kunnen de bladeren beschadigen.

Grotere drukspuit

Gaat u grote oppervlakken behandelen, dan heeft u meer aan een drukspuit of druksproeier van 5 of 8 liter. Ook deze vindt u bij ThuisSchoonmaken.nl, uw partner bij het grote schoonmaakwerk. De druksproeier is van het merk Toolland, producent van professioneel gereedschap en accessoires. Met zijn effectieve inhoud van 5 of 8 liter behandelt u het gazon, het erf of ruimtes binnenshuis in één handeling. De brede vulopening maakt vullen, mengen en weer legen eenvoudig. De druksproeier is voorzien van spuitlans en een handgreep met een groot gebruiksgemak. De spuitkop is verstelbaar van straal tot nevel, waardoor u effectief werkt. Gebruik deze druksproeier voor het verspreiden van onkruidverdelger, anti-spin/ anti-insect of algenverwijderaar. Maakt u gebruik van sterke zuren of een concentratie azijn van meer dan 20%, spoel de druksproeier na gebruik goed na. Wanneer de rubbers gedurende langere tijd in aanraking komen met zuren, kunnen deze week worden.

Drukspuit op wielen

Voor professioneel gebruik, maar ook voor thuisgebruik, hebben we de Eurom drukspuit op wielen. Met een tankinhoud van 16 liter behandelt u grote oppervlakken in één keer. Deze druksproeier werkt veilig en efficiënt dankzij de stevige wielen, zo hoeft u niet zelf met de druksproeier te sjouwen. Dit bespaart u een hoop werk, waardoor u de drukspuit veel effectiever inzet. De Eurom trolleysprayer drukspuit heeft een verbruik van maximaal 0,35 liter per vierkante meter. De werkdruk bedraagt 3 bar en het gewicht 5 kilo. Deze drukspuit wordt geleverd inclusief sproeikap. Breng de vloeistof in de tank en schroef de vuldop met pomp op zijn plaats. U brengt de druksproeier onder druk door de pomphandgreep helemaal naar boven te trekken en vervolgens weer naar beneden te duwen. Knijp de hendel op de handgreep in, zodat de vloeistof via de nozzl kan ontsnappen.

Bij het werken met deze drukspuit neemt u een aantal veiligheidsmaatregelen in acht. Draag beschermende kleding en een masker wanneer u met pesticiden of gevaarlijke middelen werkt. Draai de drukspuit niet open zolang er druk op staat.

Druksproeier rugspuit van 18 liter

Met de drukspuit van 18 liter komt u overal waar u moet vernevelen. Deze drukspuit is in te zetten bij diverse bestrijdingsmiddelen waaronder onkruidbestrijders, algenverwijderaar en anti-insect, maar ook voor het gebruik van overige bestrijdingsmiddelen. Daarnaast is deze inzetbaar voor diverse huishoudelijke klussen als het wassen van de auto, ramen of sanitaire ruimtes. De rugspuit is voorzien van twee stevige draagriemen, wat voor een goede balans zorgt. Met een tankinhoud van 18 liter behandelt u grote oppervlakken, gazon en terrassen in een handeling zonder tussendoor bijvullen. Bovendien is deze druksproeier voorzien van een lange spuitlans, waardoor u niet voorover gebogen hoeft te werken.

De druksproeier is lekvrij en veilig in gebruik dankzij de ingebouwde luchtkamer. De bedieningshandgreep is zelf in te stellen, hiermee bepaalt u of u vernevelt of gebruik maakt van een straal. De drukspuit is bestand tegen zuren, alkaline en roestvorming. Wel raden we aan om na gebruik de drukspuit en sproeikop goed te spoelen. Deze druksproeier heeft een werkdruk van 3 tot 4 bar.

Het verwijderen van groene aanslag, een insectenplaag of onkruid begint met het aanschaffen van goed materiaal. Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u de geschikte druksproeier of drukspuit voor thuisgebruik.