• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Drukspuit (8)

Spray ontmosser en onkruidverdelger makkelijk op alle oppervlakken met een drukspuit. Bestel uw hoge kwaliteit drukspuit online bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
Sale
 Toolland Drukspuit / Druksproeier 2 liter
Toolland Drukspuit / Druksproeier 2 liter
€4,95 €3,95
Toolland Drukspuit / Druksproeier 5 liter
€11,95
Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter
€12,95
tijdelijk uitverkocht, bekijk onze alternatieven
 Toolland Rugdruksproeier / Rugspuit 16 liter
Toolland Rugdruksproeier / Rugspuit 16 liter
€19,95
Sale
 Eurom Trolleysprayer - Drukspuit op wielen (16 liter)
Eurom Trolleysprayer - Drukspuit op wielen (16 liter)
€47,95 €43,95
Eurom Backpack - Rugspuit (18 liter) 1809
€31,95
Gloria Prima 5 drukspuit
€33,95
Sprayflacon
€4,75
Toon 1 - 8 van 8

Drukspuit

Bepaalde middelen voor buitengebruik zoals onkruidverdelger en ontmosser zijn het makkelijkst te behandelen met een hulpmiddel. Hierdoor kunt u namelijk de middelen gelijkmatig verdelen, ook op hoge plekken en in hoekjes. Een drukspuit is eenvoudig in gebruik. U bouwt zelf de druk op waarna de spuit met een handel bediend kan worden. Lees verder om erachter te komen hoe u de drukspuit gebruikt met verschillende middelen en welke opties u heeft. Er zijn meerdere modellen verkrijgbaar bij ons welke allemaal geschikt zijn voor professioneel gebruik.

Een drukspuit voor onkruidverdelger

Onkruid verwijderen kan een flinke klus zijn die veel tijd in beslag neemt. Toch hoeft dit niet zo te zijn als u dat niet wilt. Het is niet nodig om te werken met allerlei gereedschappen. Onkruidverdelger zorgt ervoor dat het onkruid vanzelf afsterft. Het enige wat u dus hoeft te doen is het aanbrengen. Als u dit doet met een gieter zal er veel middel verloren gaan. Gebruik maken van een drukspuit zorgt voor een evenredige verdeling van het middel op een snelle en efficiënte manier. Maak dus bij onkruidverdelger altijd gebruik van een drukspuit.

Oppervlakken vrij van mos maken

Mos en algen komen overal voor maar groeien het best op schaduwrijke en vochtige plekken. Het ontsiert uw tuin en kan ook glad worden. Wij hebben in ons assortiment ontmosser welke u hiertegen kunt gebruiken. Dit hoeft u slechts aan te brengen en vervolgens zal het middel de rest van het werk doen. Het aanbrengen kan wel lastig zijn als u ook te maken heeft met hoekjes of hoge plekken. Een drukspuit kan hierbij een uitstekend hulpmiddel zijn. Door de druk achter het water spuit u het makkelijk op hogere plekken en in kiertjes. Zo wordt dankzij de drukspuit werkelijk het hele oppervlak vrij gemaakt van mos.

Een makkelijk handmodel

Voor kleine klusjes hebben wij een drukspuit in een zeer handzaam model in ons assortiment. Deze is verkrijgbaar met een inhoud van 2 liter. Deze spuit is eenvoudig te gebruiken en is daardoor zeer geschikt voor het uitvoeren van klusjes waar u lastig bij kunt door ruimtegebrek. Vul de drukspuit met het middel wat u wenst te gebruiken op het oppervlak en bouw de druk op. Een drukspuit zal dan een stevige straal geven waarmee u het middel goed en snel kunt verdelen. Gebruik de spuit met harde straal dan ook niet voor het besproeien van kwetsbare kamerplanten, hierdoor kunnen de bladeren beschadigen.

Drukspuit in trolleyvorm

Voor professioneel gebruik, maar ook voor thuisgebruik, hebben wij in ons assortiment opties op wielen. Door de wielen zijn ze makkelijk te gebruiken op grote oppervlakken en u zal geen last van uw lichaam krijgen. Een zwaar hulpmiddel dragen is voor niemand goed. Doordat het u een hoop kracht bespaart kunt u het middel efficiënter inzetten. Breng de vloeistof in de tank en schroef de vuldop met pomp op zijn plaats. U brengt de druksproeier onder druk door de pomphandgreep helemaal naar boven te trekken en vervolgens weer naar beneden te duwen. Knijp de hendel op de handgreep in, zodat de vloeistof via de nozzl naar buiten kan komen.

De spuit meenemen op uw rug

Een drukspuit is voorzien van een lange spuitlans, waardoor u niet voorover gebogen hoeft te werken. Dit naast het feit dat u uw lichaam minimaal belast door de manier van dragen maakt het een ideaal hulpmiddel. De druksproeier is lekvrij en veilig in gebruik dankzij de ingebouwde luchtkamer. De bedieningshandgreep is instelbaar, hiermee bepaalt u of u vernevelt of gebruik maakt van een straal. We raden aan om na gebruik de drukspuit en sproeikop goed te spoelen zodat u constant goede prestaties kunt verwachten.

Bestel uw drukspuit bij ThuisSchoonmaken.nl

Gebruik maken van een drukspuit zorgt ervoor dat bepaalde middelen makkelijk kunt verdelen. Door de druk komt de inhoud gelijkmatig naar buiten en u kunt het moeiteloos aanbrengen. Binnen ons assortiment vindt u de professionele machines die ook geschikt zijn voor het grote werk. Hierbij is vooral de manier van meenemen erg belangrijk, u kunt kiezen tussen dragen en rollen. Voor advies bij het kiezen van een machine kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan wordt u zo snel mogelijk geholpen. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf €75,- worden gratis thuis bezorgd. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al aan de slag met uw drukspuit van ThuisSchoonmaken.nl.