Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Drukspuit

Spray ontmosser en onkruidverdelger makkelijk op alle oppervlakken met een drukspuit. Bestel uw hoge kwaliteit drukspuit online bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • Toolland Drukspuit / Druksproeier 2 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier 2 liter

  Handige Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 2 liter. Makkelijk om te gebruiken voor het plaatselijk vernevelen van bijvoorbeeld onkruidverdelger.

  Handige Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 2 liter. Makkelijk om te geb...

  € 4,95

  • Toolland Drukspuit / Druksproeier 5 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier 5 liter

  Perel Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 5 liter om te gebruiken voor het nevelen van bijv. groene aanslag reiniger, onkruidverdelger of AntiSpin.

  Perel Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 5 liter om te gebruiken voor h...

  € 12,95

  • Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 8 liter om te gebruiken voor het vernevelen van diverse bestrijdingsmiddelen.

  Toolland Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 8 liter om te gebruiken voo...

  € 13,95

  • Toolland Rugdruksproeier / Rugspuit 16 liter

  Toolland Rugdruksproeier / Rugspuit 16 liter

  Toolland Rugdruksproeier (inhoud 16 liter). Besproei gewassen, verwijder groene aanslag of bestrijd onkruid met deze handige rugspuit. Compleet geleverd met 3 soorten nozzels.

  Toolland Rugdruksproeier (inhoud 16 liter). Besproei gewassen, verwijder groene ...

  € 19,95

  • Eurom Trolleysprayer - Drukspuit op wielen (16 liter)

  Eurom Trolleysprayer - Drukspuit op wielen (16 liter)

  De Eurom Trolleysprayer is een veilige en efficiënte drukspuit op wielen. Heeft een tankinhoud van 16 ltr en is ontworpen voor het sproeien van diverse bestrijdingsmiddelen.

  De Eurom Trolleysprayer is een veilige en efficiënte drukspuit op wielen. Heeft...

  -8% Sale

  47,95 € 43,95

  • Eurom Backpack - Rugspuit (18 liter) 1809

  Eurom Backpack - Rugspuit (18 liter) 1809

  De Eurom Rugspuit (Backpack) is een veilige en efficiënte sprayer / rugspuit die ontworpen is voor het vernevelen van diverse bestrijdingsmiddelen.

  De Eurom Rugspuit (Backpack) is een veilige en efficiënte sprayer / rugspuit di...

  € 31,95

  • Gloria Prima 5 drukspuit

  Gloria Prima 5 drukspuit

  De Gloria drukspuit Prima 5 bevat een kunststof materiaal 5 liter tank, een stevige knijpkraan en een drukmeter met veiligheids- en afblaasventiel.

  De Gloria drukspuit Prima 5 bevat een kunststof materiaal 5 liter tank, een stev...

  € 33,95

  • Sprayflacon

  Sprayflacon

  Sprayflacon rond met sproeikop / verstuiver. Deze (spuit)flacon is bedoeld voor het bevochtigen van o.a. microvezeldoeken of moppen. Incl. sprayer. 600 ml.

  Sprayflacon rond met sproeikop / verstuiver. Deze (spuit)flacon is bedoeld voor ...

  € 4,25

  • Gloria Drukspuit CleanMaster Performance PF 12 Viton 1,25 liter

  Gloria Drukspuit CleanMaster Performance PF 12 Viton 1,25 liter

  Hoogwaardige drukspuit van Gloria die bestand is tegen zure en alkalische reinigingsmiddelen met een pH-waarde van 2 – 9. Uitgevoerd met hoogwaardige Viton afdichtingen. Perfect voor het vernevelen van desinfectie- en reinigingsmiddelen.

  Hoogwaardige drukspuit van Gloria die bestand is tegen zure en alkalische reinig...

  -6% Sale

  39,95 € 37,50

  • Gloria Drukspuit CleanMaster Performance PF 50 Viton 5 liter

  Gloria Drukspuit CleanMaster Performance PF 50 Viton 5 liter

  Hoogwaardige drukspuit van Gloria die bestand is tegen zure en alkalische reinigingsmiddelen met een pH-waarde van 2 – 9. Uitgevoerd met hoogwaardige Viton afdichtingen. Perfect voor het vernevelen van desinfectie- en reinigingsmiddelen.

  Hoogwaardige drukspuit van Gloria die bestand is tegen zure en alkalische reinig...

  € 99,95

Bepaalde middelen voor buitengebruik zoals onkruidverdelger en ontmosser zijn het makkelijkst te behandelen met een hulpmiddel. Hierdoor kunt u namelijk de middelen gelijkmatig verdelen, ook op hoge plekken en in hoekjes. Een drukspuit is eenvoudig in gebruik. U bouwt zelf de druk op waarna de spuit met een handel bediend kan worden. Lees verder om erachter te komen hoe u dit product gebruikt met verschillende middelen en welke opties u heeft. Er zijn meerdere modellen verkrijgbaar bij ons welke allemaal geschikt zijn voor professioneel gebruik.

Voor de onkruidverdelger

Onkruid verwijderen kan een flinke klus zijn die veel tijd in beslag neemt. Toch hoeft dit niet zo te zijn als u dat niet wilt. Het is niet nodig om te werken met allerlei gereedschappen. Onkruidverdelger zorgt ervoor dat het onkruid vanzelf afsterft. Het enige wat u dus hoeft te doen is het aanbrengen. Als u dit doet met een gieter zal er veel middel verloren gaan. Gebruik maken van een drukspuit zorgt voor een evenredige verdeling van het middel op een snelle en efficiënte manier. Maak dus bij onkruidverdelger altijd gebruik van dit product.

Oppervlakken vrij van mos maken

Mos en algen komen overal voor maar groeien het best op schaduwrijke en vochtige plekken. Het ontsiert uw tuin en kan ook glad worden. Wij hebben in ons assortiment ontmosser welke u hiertegen kunt gebruiken. Dit hoeft u slechts aan te brengen en vervolgens zal het middel de rest van het werk doen. Het aanbrengen kan wel lastig zijn als u ook te maken heeft met hoekjes of hoge plekken. Een drukspuit kan hierbij een uitstekend hulpmiddel zijn. Door de druk achter het water spuit u het makkelijk op hogere plekken en in kiertjes. Zo wordt dankzij dit product werkelijk het hele oppervlak vrij gemaakt van mos.

Een makkelijk handmodel

Voor kleine klusjes hebben wij een drukspuit in een zeer handzaam model in ons assortiment. Deze is verkrijgbaar met een inhoud van 2 liter. Deze spuit is eenvoudig te gebruiken en is daardoor zeer geschikt voor het uitvoeren van klusjes waar u lastig bij kunt door ruimtegebrek. Vul de spuit met het middel wat u wenst te gebruiken op het oppervlak en bouw de druk op. Dit product zal dan een stevige straal geven waarmee u het middel goed en snel kunt verdelen. Gebruik de spuit met harde straal dan ook niet voor het besproeien van kwetsbare kamerplanten, hierdoor kunnen de bladeren beschadigen.

In de vorm van trolley

Voor professioneel gebruik, maar ook voor thuisgebruik, hebben wij in ons assortiment opties op wielen. Door de wielen zijn ze makkelijk te gebruiken op grote oppervlakken en u zal geen last van uw lichaam krijgen. Een zwaar hulpmiddel dragen is voor niemand goed. Doordat het u een hoop kracht bespaart kunt u het middel efficiënter inzetten. Breng de vloeistof in de tank en schroef de vuldop met pomp op zijn plaats. U brengt de druksproeier onder druk door de pomphandgreep helemaal naar boven te trekken en vervolgens weer naar beneden te duwen. Knijp de hendel op de handgreep in, zodat de vloeistof via de nozzl naar buiten kan komen.

De spuit meenemen op uw rug

Een spuit is voorzien van een lange spuitlans, waardoor u niet voorover gebogen hoeft te werken. Dit naast het feit dat u uw lichaam minimaal belast door de manier van dragen maakt het een ideaal hulpmiddel. De druksproeier is lekvrij en veilig in gebruik dankzij de ingebouwde luchtkamer. De bedieningshandgreep is instelbaar, hiermee bepaalt u of u vernevelt of gebruik maakt van een straal. We raden aan om na gebruik de drukspuit en sproeikop goed te spoelen zodat u constant goede prestaties kunt verwachten.

Bestel uw drukspuit bij ThuisSchoonmaken.nl

Gebruik maken van dit product zorgt ervoor dat bepaalde middelen makkelijk kunt verdelen. Door de druk komt de inhoud gelijkmatig naar buiten en u kunt het moeiteloos aanbrengen. Binnen ons assortiment vindt u de professionele machines die ook geschikt zijn voor het grote werk. Hierbij is vooral de manier van meenemen erg belangrijk, u kunt kiezen tussen dragen en rollen. Voor advies bij het kiezen van een machine kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan wordt u zo snel mogelijk geholpen. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf € 75,- worden gratis thuis bezorgd. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al aan de slag met uw drukspuit van ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8,9 / 10 - 2351 Reviews @ KiyOh