• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stofzuigerzakken (11)

Stofzuigerzakken voor Numatic, Eurom Force of Cleanfix stofzuigers. Luchtdoorlatend en van een stevige kwaliteit. Eenvoudig te verwisselen.
Toepassing
Sale
 Numatic Hepa-Flo Stofzuigerzakken 1CH
Numatic Hepa-Flo Stofzuigerzakken 1CH
€14,95 €12,95
Numatic Hepa-Flo Stofzuigerzakken 2BH
€19,95
Cleanfix Stofzuigerzakken S05
€11,95
Cleanfix Stofzuigerzakken S07
€15,95
Cleanfix Stofzuigerzakken S10
€13,95
Eurom Force 1420S stofzuigerzakken
€12,95
gratis verzending
 Numatic NVH-180 Stofzuiger (Blauw)
Numatic NVH-180 Stofzuiger (Blauw)
€159,00
Gratis Verzending
 Numatic PPR-240 Stofzuiger (Blauw)
Numatic PPR-240 Stofzuiger (Blauw)
€179,95
Sale
 Cleanfix Stofzuiger S07 Plus
Cleanfix Stofzuiger S07 Plus
€249,95 €229,95
Sale
 Cleanfix Stofzuiger S10
Cleanfix Stofzuiger S10
€302,50 €279,00
Sale
 Cleanfix Stofzuiger S10 Plus
Cleanfix Stofzuiger S10 Plus
€314,60 €289,95
Toon 1 - 11 van 11

Stofzuigerzakken

Met professionele stofzuigers maakt u de woning, het kantoor of bedrijfspand grondig schoon. De stofzuigerzak vangt al het vuil op, waarbij u deze eenvoudig kunt vervangen wanneer de zak vol is. Stofzuigerzakken zijn van gedeeltelijk luchtdoorlatend materiaal, wat belangrijk is om een goede zuigkracht te behouden. Daarnaast vangt de zak al het opgezogen materiaal en vuil op. Voor al onze professionele stofzuigers hebben we stofzuigerzakken in het assortiment. Deze zijn geschikt voor de Cleanfix, Eurom Force en Numatic stofzuigers. Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u professionele schoonmaakapparatuur en bijbehorende stofzuigerzakken voor semiprofessioneel- en thuisgebruik.

Gebruik van een stofzuigerzak

Bij de aankoop van een stofzuiger heeft u keuze uit stofzuigers met stofzak of zakloze stofzuigers. Het voordeel van een stofzuiger met stofzuigerzak is met name de hygiëne. U hoeft het stofreservoir niet te legen, in een handomdraai haalt u stofzuigerzak eruit. Dit geeft een verhoogde hygiëne. Daarnaast heeft u geen omkijken naar het wisselen van de filter. Stofzuigers met stofzakken zijn krachtig en werken doeltreffend. Het is belangrijk om de juiste stofzuigerzakken te kopen, iedere stofzuiger vereist weer een andere maat.

Numatic stofzuigerzakken

Voor de stofzuiger Numatic Henry, Hetty en James hebben we geschikte stofzakken in ons assortiment. Deze sterke stofzuigerzakken zijn luchtdoorlatend, waardoor er geen zuigkracht verloren gaat. De stofzuigerzakken zijn gemakkelijk verwisselbaar, wat voor een groot gebruiksgemak zorgt. De inhoud van de stofzuigerzakken bedraagt 9 liter. Een verpakking bevat 10 Numatic Hepa-flo stofzakken. Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u zowel de Hepa-flo 1CH als de Hepa-flo 2BH in het assortiment.

Stofzuigerzakken van Cleanfix

Heeft u een professionele reinigingsmachine van Cleanfix, dan is het belangrijk hier de originele Cleanfix stofzuigerzakken voor te kopen. Alleen dan bent u verzekerd van de beste werking. Ook deze stofzuigerzakken vindt u bij ThuisSchoonmaken.nl. We hebben ze in diverse varianten waaronder de Cleanfix stofzuigerzakken S05, S07 en S10. Deze zijn geschikt voor de Cleanfix stofzuigers met gelijke benaming. De stofzuigerzakken zijn luchtdoorlatend en zorgen ervoor dat de stofzuiger zijn zuigkracht niet verliest. Merkt u dat de stofzuiger wel aan zuigkracht verliest, dan is de stofzuigerzak vol. Verwijder deze en vervang voor een lege zak. Blijft de zuigkracht minimaal, dan zit er mogelijk een prop in de buis of flexibele slang. De stofzakken S05 worden geleverd per 5 stuks, de stofzuigerzakken Cleanfix S07 en S10 worden per 10 stuks geleverd.

Stofzuigerzakken voor de stof/waterzuiger

De stof/waterzuiger van Eurom Force is een krachtige schoonmaakmachine voor thuisgebruik, kantoren en bedrijven. Voor dit apparaat vindt u de juiste stofzuigerzakken bij ThuisSchoonmaken.nl. De stofzuigerzakken hebben een inhoud van 10 liter en zijn eenvoudig te bevestigen. Gebruikt u de machine voor het opzuigen van droog vuil, verwijder dan eerst het filter dat voorkomt dat stof in de motor terecht komt. De stofzuigerzakken Eurom Force ten behoeve van de stof/waterzuiger worden geleverd in een set van 5 stofzakken.

De beste kwaliteit stofzuigerzakken

Onze stofzuigerzakken zijn van een uitstekende kwaliteit en scheuren niet. Hiermee beschermt u de motor van de stofzuiger. De stofzakken in ons assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en passen goed in de bijbehorende stofzuigers. Is de zak vol, dan verwijdert u deze eenvoudig zonder last te hebben van rondwaaiend stof. Zo gaat u hygiënisch en vakkundig te werk. ThuisSchoonmaken.nl maakt professionele schoonmaakmachines en bijbehorende accessoires beschikbaar voor semi professioneel- en thuisgebruik.