• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cleanfix (20)

Maak uw woning professioneel schoon met de verschillende machines en producten van Cleanfix. Bestel alles van Cleanfix online bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
Sale
 Cleanfix Stofzuiger S10 Plus
Cleanfix Stofzuiger S10 Plus
€314,60 €289,95
Sale
 Cleanfix Stofzuiger S10
Cleanfix Stofzuiger S10
€302,50 €279,00
Sale
 Cleanfix Stofzuiger S07 Plus
Cleanfix Stofzuiger S07 Plus
€249,95 €229,95
Sale
 Cleanfix Waterzuiger SW 21 Aqua
Cleanfix Waterzuiger SW 21 Aqua
€549,34 €489,00
tip
 Cleanfix PE 300 FloorMac Deluxe
Cleanfix PE 300 FloorMac Deluxe
€599,95
Cleanfix PE 300 FloorMac
€549,95
Sale
 Cleanfix Scrubby
Cleanfix Scrubby
€469,95 €439,95
Cleanfix Tapijtreiniger TW 411
€689,00
Sale
 Cleanfix Tapijtreiniger TW 600
Cleanfix Tapijtreiniger TW 600
€2.406,69 €2.199,00
Cleanfix Handveegmachine HS 770
€579,00
Cleanfix Schrob- /zuigmachine RA 300 E
€1.995,00
Cleanfix Stofzuigerzakken S10
€13,95
Cleanfix Stofzuigerzakken S07
€15,95
Cleanfix Stofzuigerzakken S05
€11,95
Cleanfix Combi Zuigmond ø 35mm
€33,88
Cleanfix Parketzuigmond ø 35mm
€14,95
Cleanfix Meubelreinigingshulpstuk PVC
€132,80
Cleanfix FloorMac Borstelring
€66,95
Cleanfix Vloerpad - 13" / 330 mm - Rood
€9,95
Cleanfix Vloerpad - 13" / 330 mm - Wit
€9,95
Toon 1 - 20 van 20

Cleanfix

Bent u opzoek naar een goed merk met professionele schoonmaakspullen? Dan is Cleanfix een perfecte optie. Zij bieden schoonmaakmachines een en alles wat u hierbij nodig heeft. U heeft uw huis nog nooit zo grondig schoongemaakt als met deze professionele stofzuigers, schrobmachines, waterzuigers en meer. Lees verder om meer te ontdekken over het aanbod van dit merk. Thuis een professioneel schoon resultaat kunt u nu ook zelf bereiken met Cleanfix. U hoeft voortaan geen grote bedragen meer uitgeven aan schoonmakers omdat u zelf net zo snel en grondig bent.

Een Cleanfix professionele stofzuiger gebruiken

Een reguliere stofzuiger die u overal kunt kopen is in veel gevallen kwalitatief niet goed. U bent ermee bezig en er breekt makkelijk een onderdeel af. Ook het gemak is niet erg groot doordat de wielen niet zo bewegelijk zijn. Een Cleanfix professionele stofzuiger is gemaakt voor het grote werk en daarom is de kwaliteit een stuk beter. Door de zwenkwielen zijn ze makkelijk mee te nemen. Cleanfix biedt verschillende stofzuigers aan met elk andere eigenschappen. Lees daarom goed de omschrijving voordat u gaat bestellen. Welke variant u kiest, u bent altijd verzekerd van een uitzonderlijke kwaliteit.

Zuig vocht op alsof het stof is

Een Cleanfix waterzuiger gebruikt u voor het professioneel opzuigen van allerlei soorten vocht. Dit is erg handig na het schrobber om achtergebleven water op te zuigen. Ook als er een glas drinken omvalt is zo een machine erg handig om in huis te hebben. Het merk Cleanfix is een erg goed merk wat professionele schoonmaakmachines aanbiedt waar u echt op kunt rekenen. Hierbij is er rekening gehouden met kwaliteit maar ook zeker met gebruiksgemak. Door de 4 handige zwenkwielen trekt u zonder weerstand de hele machine makkelijk mee. Met een ketelinhoud van 22 liter kunt u flink wat werk verrichten.

Vloeren schoon met een schrobmachine

Stofzuigen en dweilen helpt best goed om uw vloer vrij te maken van vuil. Vaak blijft er alsnog wel wat achter wat natuurlijk niet de bedoeling is. Als u uw vloeren echt volledig schoon wilt hebben kunt u het best gebruik maken van een schrobmachine. Cleanfix biedt hier verschillende varianten voor aan in diverse maten. Zo kunt u uw vloer schrobben hoe klein of groot uw woning dan ook is. Voor erg groot gemak biedt Cleanfix een draadloze machine aan welke u voor de vloer gebruikt met een telescoopsteel. Als u muren wilt doen kunt u de telescoopsteel verwijderen en wordt het aan handmachine. Voor het echt grote werk in huis is een grotere machine wel een betere optie, omdat dit u veel tijd bespaart.

Losse Cleanfix onderdelen

Ook bij een merk als Cleanfix kunnen er wel eens onderdelen kapot gaan of kunt u behoefte hebben aan extra opzetstukken. Deze zijn uiteraard ook verkrijgbaar binnen ons assortiment. Wij bieden diverse zuigmonden en andere opzetstukken aan. Ook de stofzuigerzakken die passen bij uw machine kunt u aanschaffen bij ons. Bij de meeste opzetstukken is de aansluiting universeel waardoor ze ook passen op andere stofzuigers.

Bestel alles van Cleanfix bij ThuisSchoonmaken.nl

Cleanfix is een merk wat professionele schoonmaakmachines en losse onderdelen aanbiedt. Deze zijn gemaakt voor het verrichten van groot werk en daarom is de kwaliteit erg goed. Voor advies bij het kiezen van een machine of andere Cleanfix producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan wordt u zo snel mogelijk geholpen. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf €75,- worden gratis thuis bezorgd, dit is dus standaard bij de machines. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al aan de slag met uw Cleanfix bestelling van ThuisSchoonmaken.nl.