Terug

Tersano iClean Mini

De iClean mini zorgt ervoor dat leidingwater wordt omgezet in een veilig en effectief ozon water. Dit ozonwater dient vervolgens als reinigings- en ontsmettingsmiddel. De iClean mini is nu ook bij ThuisSchoonmaken.nl verkrijgbaar.

€ 339,95 Gratis verzending

2-4 werkdagen

  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Achteraf betalen met AfterPay
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Razendsnel bezorgd door PostNL

Productomschrijving

Koud leiding water omzetten in effectief ozon water; dat is wat de Iclean Mini doet!

De iClean mini zorgt ervoor dat leidingwater wordt omgezet in een veilig en effectief ozon water. Dit ozonwater dient vervolgens als reinigings- en ontsmettingsmiddel. Dit ozon water werkt sterker dan bleekwater en waterstofperoxide. Maar dan zonder gevaarlijke giftige stoffen of chemische afval achter te laten, zoals bij traditionele schoonmaakmiddelen. Kortom uw dagelijkse schoonmaak chemicaliën zijn vanaf nu verleden tijd.

Kenmerken:

  • In elke vorm veilig voor menselijk gebruik. Er is dus geen kans op huidirritaties, allergieën of andere reacties bij het gebruik van de iClean mini
  • Elimineert schimmels, bacteriën en geurtjes
  • Houdt uw werk- en leefruimte schoon en veilig
  • Handig klik- en spray systeem

Gebruiksaanwijzing:

Laadt de iClean Mini op (oplader is inbegrepen) Vul simpelweg de iClean mini met water. De iClean Mini zal het water direct omzetten in krachtig onzon water. Door vervolgens op de knop te drukken sprayt u eenvoudig het product op ieder gewenst oppervlak. Ozonwater kunt overal inzetten. Gebruik het bijvoorbeeld op spiegels of op ramen. Ozonwater droogt namelijk streeploos op! Ook voor het wat heftigere werk kan je de iClean Mini inzetten. Schoenen, sanitair en snijborden kunnen gereinigd worden met het omgezette water. Het water ontsmet en dood bacteriën!

Eenvoudig en effectief

Gestabiliseerd ozonwater is krachtig en de meetbare resultaten wijzen uit dat de schoonmaak zeer effectief is. Geen dagelijkse chemie meer nodig om vervuiling aan te pakken. De enige chemie die u nodig kunt hebben is een periodieke ontkalker of zeer sterke ontvetter.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Tersano iClean Mini

Tersano iClean Mini

€ 339,95

ThuisSchoonmaken.nl 8,9 / 10 - 3064 Reviews @ KiyOh