Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Badkamer grondig en snel schoonmaken

Badkamer grondig en snel schoonmaken

Het is vaak niet een echte hobby om schoon te maken en toch zijn we er allemaal veel tijd aan kwijt. Daarom is het belangrijk om hier zo efficiënt en verstandig mogelijk mee om te gaan. U kunt het uzelf namelijk makkelijk maken maar ook een stuk moeilijker. Wij vertellen u graag de manieren waarmee het schoonmaken een stuk sneller gaat zodat uw badkamer er in een mum van tijd weer stralend uit ziet. Lees daarom verder en besteed minder tijd aan het schoonmaken en meer tijd aan het genieten van het resultaat.

Milde reiniging van oppervlakken

In de badkamer kunt u verschillende soorten vuil tegenkomen. Hierin zit een groot verschil hoe makkelijk deze schoon te maken zijn en dus ook wat voor sanitairreiniger u het beste kunt gebruiken. Als u oppervlakken gaat schoonmaken die wel vervuild zijn maar waarvan het vuil niet hardnekkig is maakt u het beste gebruik van een normaal lekker ruikend sopje. U hoeft hierbij niet eens voor alle oppervlakken een middel te gebruiken. Door gebruik te maken van middelen die niet zo intens zijn zal uw badkamer lekker opgefrist zijn zonder dat het effect erg heftig overkomt.

Schoonmaken zonder middel

Bepaalde oppervlakken zijn goed schoon te maken zonder het gebruik van schoonmaakmiddelen. Het ligt er dan uiteraard wel aan met wat voor vuil u te maken heeft. Spiegels en glas kunt u mooi en streeploos schoon krijgen door simpelweg gebruik te maken van een microvezeldoek. Deze zijn het best te gebruiken zonder schoonmaakmiddel omdat het gebruik van schoonmaakmiddelen de werking van de doek tegen kan gaan. De vezels in een dergelijke doek schrobben een oppervlak op de meest zachte manier schoon. De microscopisch kleine openingen in het materiaal houden het vuil vast waardoor u een geweldig resultaat zal krijgen.

Ook kalk makkelijk weg

Een van de meest hardnekkige vuilsoorten waar u in de badkamer mee te maken kunt krijgen is kalk. Het ontstaan hiervan is lastig te voorkomen. U doet er dus absoluut verstandig aan om middelen in huis te hebben met een ontkalkende werking. Deze sprayt u op het oppervlak, laat het even intrekken en daarna kan het middel met de kalk makkelijk opgeveegd worden. Het is belangrijk om met de aanschaf van dit soort middelen goed op te letten. Zorg ervoor dat deze niet schadelijk is voor andere materialen zodat u dit zorgeloos kunt gebruiken.

Tegels weer schoon als nieuw?

Het is niet altijd makkelijk om de verschillende oppervlakken in een badkamer weer mooi schoon te krijgen. Als u de standaard gladde tegels heeft is het nog redelijk eenvoudig maar zodra u te maken krijgt met ruwe tegels wordt het al een stuk moeilijker. Water met een sopje kan namelijk resten achter laten welke u daar echt niet wilt. Ook is het belangrijk om voor de duurzaamheid van de tegels een geschikt middel uit te kiezen. Gelukkig zijn er zat opties waaronder edelzeep en andere speciale reinigers welke geschikt zijn voor onder andere natuursteen. Door gebruik te maken van de juiste middelen zal het schoonmaken een stuk makkelijker worden.

Maak het schoonmaken leuk

Het schoonmaken van de badkamer zal wellicht nooit uw grootste hobby worden maar u kunt het nog wel leuk maken. Zoals u heeft kunnen lezen draagt het kiezen van de juiste middelen hier al aan bij. Daarnaast helpt het ook om een beetje sfeer te verzorgen. Steek ondertussen vast een kaarsje aan zodat de ruimte zich vast vult met de lekkere geur. Zet een muziekje aan waar u ondertussen lekker op mee kunt zingen. Door het schoonmaken leuk te maken bent u al snel de tijd vergeten en is de klus geklaard voor u het doorheeft.

Reacties

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel

  Tuesday 05 / 02 / 2019 @ 09:55

  Beste,

  Helaas bieden wij geen diensten aan. Maar kijk eens op deze website: www.ikzoekeenschoonmaakster.nl wellicht kunnen zij u op weg helpen.

 • Placeholder

  Hanny Rotteveel

  Tuesday 05 / 02 / 2019 @ 12:38

  Het lijkt me fantastisch via jullie een goede hulp te krijgen.
  Ik hoop dan ook dat jullie snel voor mij een hulp kunnen vinden.
  Met vr gr Hanny Rotteveel

  Jullie hebben ook heel goede schoonmaakprodukten

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh