Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Een groene aanslagverwijderaar verwijdert groene aanslag en beschermt!

Een groene aanslagverwijderaar verwijdert groene aanslag en beschermt!

Met een groene aanslag verwijderaar ben je er zeker van dat deze aanslag voor langere tijd wegblijft. Biomos is een voorbeeld van een groene aanslag verwijderaar, maar je kunt ook kiezen voor Biogroen. Met deze producten verwijder je zonder dat je een hogedrukspuit of schrobber nodig hebt, eenvoudig groene aanslag op je terras, stoep, muren, dak, schutting, houtenbeplating, trespa en je tuinstel. In dit artikel lees je alles over de groene aanslag verwijderaar!

Biomos: Dé groene aanslagverwijderaar

De professionele groene aanslagverwijderaar Biomos is een uitermate geschikt product om zonder gebruik van een hogedrukspuit of schrobber groene aanslag van algen te verwijderen! En nog een groot voordeel van Biomos is dat je het op zowat elke ondergrond kunt gebruiken. Het maakt dus eigenlijk niet uit of Biomos nu voor je terras, balkon of muur gebruikt, want deze professionele groene aanslagverwijderaar pakt de vervuiling aan, doodt de bacteriën die de groene aanslag vormen en zorgt ervoor dat deze aanslag voorlopig niet meer terugkomt.

Zo gebruik je de groene aanslagverwijderaar 

Voor een optimaal resultaat adviseren we je en is het van belang dat je de groene aanslagverwijderaar gebruikt op een droge en niet te warme dag, maar het moet wel warmer zijn dan 10º C. Gebruik bij voorkeur een lagedrukspuit of nevelspuit en vul deze met een verhouding van Biomos en water (1:20). Je kunt ook kiezen voor een gieter. Sproei of spuit het te reinigen oppervlak zodanig nat in dat deze ongeveer tien tot vijftien minuten moet drogen. Dat is eigenlijk alles. Na enkele dagen zal de groene aanslagverwijderaar volledig zijn werk gedaan hebben en zal de groene aanslag, alg en mos verdwenen zijn. En dat zonder hoge drukspuit, borstelen, boenen en schrobben zonder krassen, naspoelen en zonder gevaar voor je beplanting. 

Biomos fles à 1 liter

Onze professionele groene aanslag verwijderaars reinigen en beschermen in één handeling.

Vele huishoudens gebruiken schoonmaakazijn voor het verwijderen van groene aanslag. Echter is het gebruik van een groene aanslagverwijderaar veel beter! Het gebruik van schoonmaakazijn is schadelijk voor het milieu en zal dit product ervoor zorgen dat de aanslag weer snel terug zal zijn. Een professionele groene aanslagverwijderaar zoals Biomos en Biogroen laat in tegenstelling tot schoonmaakazijn een onzichtbaar impregneerlaagje achter. Deze laag beschermt de ondergrond en zorgt ervoor dat de aanslag voorlopig niet terug zal komen en dat tot wel één jaar lang. 

Wacht niet langer, stop met het schrobben van je balkon, terras of stoep en reinig makkelijk en snel met de groene aanslagverwijderaar Biomos of Biogroen. Bekijk direct de aanbiedingen van ThuisSchoonmaken.nl

Reacties

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 20:22

  Beste,

  Om te schilderen is het wellicht verstandiger om de gevel te reinigen met een hogedrukspuit en vervolgens in te spuiten met een goede ontvetter zodat de nieuwe verf goed hecht.

  Wanneer de vervuiling van die mate is dat dat overbodig is raad ik u aan inderdaad eerst de gevelbeplating af te spoelen.

 • Placeholder

  Sandra Slijters

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 16:11

  Ik wil mij gevel gaan schilderen. Dus wil ik biogroen kopen. Mijn vraag is als als ik dat erop heb gespoten en daarna is de aanslag van het groen weg, mag ik dan meteen schilderen of moet ik het er eerst afspoelen.

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 16:29

  Beste,

  Biomos is een product welke de groene aanslag van algen zal laten verdwijnen. Tevens zal het atmosferische vervuiling aanpakken echter niet geheel doen verdwijnen. Om dat soort vervuiling te bestrijden en de natuur zijn werk te laten doen adviseren we de dekzeilreiniger: https://www.thuisschoonmaken.nl/nl/algavelan-dekzeilreiniger.html

  Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij die graag.

 • Placeholder

  Ilona

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 07:10

  Ik ben opzoek naar geschikt spul voor het schoonmaken van het klimhuis/buitenspeel-toren voor onze dochter.
  Graag zou ik willen weten of dit spul 'Biomos' daarvoor geschikt is en of bv het hout daar niet bijvoorbeeld de geïmpregneerde laag (die dit soort materialen vaak hebben) aantast?

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 11:40

  Beste,

  We instrueren onze medewerkers altijd het oppervlak goed nat te maken. Dat het zo'n 12 a 15 minuten nat is waardoor het product goed zijn werk kan doen. Wellicht is er wat te zuinig aan gedaan ondanks dat wat hogere dosering.

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 11:38

  Beste Niels,

  Alles valt en staat met de staat van het schilderwerk. Krachtige verf is zeker bestand tegen dit product. Echter raad ik je aan het eerst op een onopvallende plek te proberen voordat je je onbewust je schilderwerk aantast.

  Met vriendelijke groet,
  ThuisSchoonmaken.nl

  Gerrald van Veghel

 • Placeholder

  Niels Dijkhuizen

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 18:22

  Is biogroen ook te gebruiken op de geverfde houten kozijnen en ander geverfd houtwerk?

 • Placeholder

  Timmer Dirk

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 13:18

  Dit is het tweede jaar dat ik biomos/groen gebruik. Zeker twee keer per jaar, zo niet 3 keerg. Wil het goed effect hebben op de tuintegels dan gebruik ik met spuiten een veel hogere hoeveelheid 1 op 6/7 dan staat aangegeven 1 op 20. Op plekken waar niet veel zon komt gaat niet al het groen weg en dan herhaal ik het weer als het 1 tot 2 dagen droog is. Toch op die plekken blijft het moeizaam en neemt het groen weer snel toe. Wat doe ik niet goed?

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 23:32

  Beste Gerrit,

  Biomos kunt u veilig gebruiken op zowat iedere ondergrond. Dus ook op uw buitenmuur.

  Naar verwachting zal dat geen enkel probleem geven daar het ook bestand is tegen weersinvloeden.

  We adviseren u wel te allen tijde een proefstuk te plaatsen.

 • Placeholder

  Gerrit

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 21:29

  Kan ik de dit product ok veilig gebruiken op mijn gespackte buiten muur

 • Placeholder

  Bas

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 23:21

  Is dit product ook te gebruiken om een caravan weer schoon te krijgen?

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 13:27

  Beste Martijn,

  Op ThuisSchoonmaken.nl vind je producten uit de professionele schoonmaakbranche. Deze zijn in veel gevallen anders van samenstelling dan die uit de consumentenmarkt.

  Biomos en Biogroen hebben de eigenschap om groene aanslag te verwijderen en een beschermlaag achter te laten waardoor de aanslag niet snel terug zal komen. Echter betekend dat niet dat dit definitief zal zijn. Door tweemaal per jaar (voorjaar en najaar) een oplossing van water en Biogroen of Biomos te spuiten zal deze aanslag weinig kans hebben om terug te komen.

  Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag van je.

  Met vriendelijke groet,
  ThuisSchoonmaken.nl

  Gerrald van Veghel

 • Placeholder

  Martijn

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 11:00

  Is dit product hetzelfde al die van HG want dat
  product werkt maar tijdelijk...

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 23:54

  Beste Martijn,

  In principe is dit soort verf bestand tegen de groene aanslag reiniger. Echter adviseren we altijd een proefstuk te zetten op een onopvallende plek om vervolgens te ondergrond te controleren.

 • Placeholder

  Martijn

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 19:39

  Is dit produkt ook veilig te gebruiken op geschilderde buitenmuren met keim verf?

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 07:38

  Jazeker, juist met dit weer!

  Let op: gebruik het niet in de felle najaarszon) maar bij of na zonsondergang. Tevens raden we je aan om niet enkele uren voordat er een bui kan komen te gaan spuiten.

  Succes!

 • Placeholder

  arjan

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 21:44

  Kan ik met deze temperaturen ook nog gebruik maken van alg en mos bestrijding over de bestrating?

 • Placeholder

  Jan Verstegen

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 08:04

  Verleid door de prijs ben ik toch maar eens overgestapt op Biogroen dit na 3 jaar tevreden Biomos gebruikt te hebben en ik kan als inmiddels ervaringsdeskundige zeggen dat beide producten exact het zelfde en net zo goed werken.
  Mij zie je zeker terug voor het voordelige Biogroen.

 • Placeholder

  Ineke van der steen

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 15:59

  Echt ideaal dat je bijna niets hoeft te doen voor een goed resultaat. Biomos werkt erg fijn!

 • Placeholder

  Bert

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 13:08

  Inspuiten en verdere niets meer doen?? Ja het klinkt enig sinds ongeloofwaardig maar het werkt fantastisch. Ik kan maar een nadeel bedenken: waar moet ik nu mijn hogedrukreiniger nog voor gebruiken?

 • Placeholder

  Erik van Esch

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 22:57

  Top product vroeger moest ik een halve dag met de hogedrukreiniger aan de slag.. Nu is het opspuiten even wachten en weg groene aanslag.

 • Placeholder

  Hans van Tilburg

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 22:55

  Bedankt voor de tip over jullie product Biomos. Het werkt inderdaad geweldig, na een dag was mijn stoep zonder schrobben of het werken met de hogedrukreiniger helemaal schoon. Simpelweg opspuiten en klaar.

 • Placeholder

  Rowena

  Sunday 29 / 01 / 2023 @ 22:54

  Niet meer schrobben op het balkon, met Biomos is het zo schoon...

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh