Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Kalk verwijderen, makkelijker dan ooit

Kalk verwijderen, makkelijker dan ooit

Kalk is iets waar u ongetwijfeld wel eens mee te maken krijgt. Voor de meeste mensen is dit in kleine hoeveelheden maar het kan best veel zijn. Als u dit wel eens heeft schoongemaakt dat weet u hoe hardnekkig dit kan zijn en hoeveel tijd het in beslag neemt. Het gebeurt soms zelfs dat mensen het maar opgeven omdat geen enkel middel echt lijkt te werken. Geeft u alstublieft nog niet op want wij hebben hiervoor de perfecte oplossingen in ons aanbod. Stop niet met lezen en ontdek hoe u eenvoudig en snel van uw kalkprobleem afkomt.

Veilig gebruik maken van zuur

Kalk lost makkelijk op in zuur. Dit klinkt misschien een beetje gevaarlijk maar dat valt allemaal best mee. We hebben het namelijk niet over zuur wat gevaarlijk is voor u tijdens gebruik. Misschien heeft u in uw zoektocht naar een oplossing al wel gelezen over het gebruik van azijn. In veel gevallen werkt dit wel alleen laat het een zeer onaangename geur achter en kan zelfs zorgen dat u zich tijdens gebruik niet zo prettig voelt. Daarom raden wij u aan gebruik te maken van professionele middelen welke dezelfde of krachtigere werking hebben maar vriendelijker en efficiënter zijn in gebruik.

Kalk in de wc pot

In elke wc staat een laagje water welke er helaas direct ook voor zorgt dat er makkelijk een laagje kalk ontstaat. Dit is haast niet te voorkomen en helaas ook lastig schoon te maken. Als u gebruik maakt van de juiste middelen om een toilet mee te reinigen wordt dit gelukkig al een stuk eenvoudiger. Als u de kalk zou laten zitten gaat dit een steeds dikkere laag vormen welke in de meest extreme gevallen zelfs niet meer te verwijderen is of het toilet kan verstoppen. Voorkom dit soort nare situaties door regelmatig kalk te verwijderen uit het toilet.

Besteed minder tijd aan schoonmaken

Schoonmaken kan best veel tijd in beslag nemen en zeker als het om de badkamer gaat. Door gebruik te maken van de juiste middelen kunt u hiermee aanzienlijk sneller klaar zijn. Een goede ontkalker doet namelijk het zware werk voor u. Zodra u de aangedane oppervlakken insprayt met ontkalker heeft dit even tijd nodig om in te werken. Deze tijd kunt u gebruiken om andere oppervlakken schoon te maken. Na het inwerken van het middel neemt u het af met een doekje, spoelt u na met water en de kalk is verdwenen. Door efficiënt te werken en gebruik te maken van goede kwaliteit middelen bent u sneller klaar als ooit eerder.

Denkt u met ons mee aan het milieu?

Schoonmaakmiddelen zijn in veel gevallen niet zo goed voor het milieu. Er wordt veel van gebruikt en dit wordt allemaal weggespoeld de afvoer in. Daarnaast is het productieproces en het vervoer ervan vaak ook niet heel goed voor het milieu. Omdat wij het belangrijk vinden dat er gedacht wordt aan het milieu bieden wij diverse Eco opties aan. Deze middelen zijn geconcentreerder waardoor de flessen kleiner zijn. Dit scheelt een hoop in plastic afval en het neemt minder ruimte in tijdens het vervoer. Zo draagt u bij aan een beter milieu zonder dat u schoonmaakmiddelen volledig aan de kant hoeft te laten staan.

Waarom kiezen voor ontkalker van ThuisSchoonmaken.nl

Als u uw badkamer en toilet schoonmaakt is het belangrijk dat dit goed gebeurt. Niet alleen zal de ruimte er mooier uitzien het is ook een stuk frisser. De producten die wij aanbieden zijn geschikt voor professioneel gebruik waardoor u altijd zeker weet een goed resultaat te krijgen. U bent hiermee sneller klaar en maakt grondiger schoon dan ooit eerder. Ontkalker is een ideaal middel om te gebruiken mits deze van goede kwaliteit is.

Reacties

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel

  Tuesday 05 / 02 / 2019 @ 16:14

  Beste,

  Probeer eens dit artikel:
  https://www.thuisschoonmaken.nl/nl/ontkalker-inhibitor-sanitair.html

 • Placeholder

  Gerrald van Veghel

  Tuesday 05 / 02 / 2019 @ 16:08

  Beste,

  Probeer eens deze reiniger:
  https://www.thuisschoonmaken.nl/nl/tana-sanet-br-75-toiletontkalker.html

 • Placeholder

  mitchel

  Tuesday 05 / 02 / 2019 @ 10:53

  goeiendag

  ik heb vaak last van kalkvlekken op mijn seadoo waterscooter (plastic/polyester)
  hebben jullie een veilig middel om dit te verwijderen zonder dat ik de lak beschadig?

  Mvg,
  Mitchel Winder

 • Placeholder

  Anneke

  Tuesday 05 / 02 / 2019 @ 09:52

  Iedereen heeft het over het laagje water in de pot. Dat is niet moeilijk. Wat moeilijk is, zijn de kalkstrepen die lopen van de stortbak naar beneden. Dus waar het water loopt. We hebben erg hard water, ik heb al diverse malen baking soda met azijnzuur geprobeerd, maar dat helpt voor geen meter. Hebt U nog suggesties? Alvast mijn dank. Groet Anneke.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh