Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Keukens professioneel schoonmaken

Keukens professioneel schoonmaken

Het schoonmaken van de keuken is niet altijd makkelijk. Desondanks is het wel belangrijk dat dit goed gebeurd. Omdat u hier eten bereid is het extra belangrijk dat juist in deze ruimte het aantal bacteriën zoveel mogelijk beperkt wordt. Aangekoekt vuil en vette vlekken zijn helaas niet eenvoudig schoon te maken en zonder goede middelen is het een eindeloos durend karwei. Wij helpen u graag om het schoonmaken van de keuken zo makkelijk mogelijk te maken dus stop vooral niet met lezen. Wij vertellen u wat u nodig heeft voor een stralende keuken en dat zonder overdreven veel moeite te hoeven doen. Koken kunt u doen zonder zorgen over vuil en bacteriën wat dit natuurlijk extra leuk maakt.

Hardnekkig vuil in de keuken

In de keuken zijn er verschillende soorten vuil waarvan de meeste vrij hardnekkig zijn. Dit is spijtig omdat u hierdoor lang bezig kunt zijn met schoonmaken in plaats van lekker eten koken. Een voorbeeld van hardnekkig vuil in de keuken is vet. Dit krijgt u met normale schoonmaakmiddelen namelijk haast niet weg. U herkent het misschien wel dat u aan het poetsen bent en dat het vet zich alleen maar meer lijkt te verspreiden. Dit kunt u gelukkig vrij eenvoudig voorkomen door gebruik te maken van ontvetter. Deze lost het vet op waardoor het makkelijk weg te wrijven is. Dit scheelt u aardig wat tijd in de keuken.

Ook uw oven en gril vrij van vuil

Twee plekken in de keuken die vaak te maken krijgen met zeer hardnekkig vuil zijn de oven en gril. Door de hoge temperaturen waarop deze gebruikt worden koekt vuil extra snel aan. Hierdoor is het beeld van een zwarte oven of aangekoekte gril u vast niet onbekend. Schrobben met borstels en sponsjes lijkt vaak de enige oplossing maar dit zorgt voor erg vervelende krassen. Voorkom dit door gebruik te maken van kwalitatieve schoonmaakmiddelen. Deze weken het vuil los en zorgen ervoor dat u dit met een zachte doek makkelijk kunt verwijderen. Dit scheelt u veel tijd en zal ervoor zorgen dat de oppervlakken er mooi uit blijven zien.

Glas weer perfect schoon

In de keuken heeft u misschien niet veel glas maar er zijn altijd een aantal oppervlakken die hier wel van zijn gemaakt. Denk bijvoorbeeld een het ruitje van uw oven of gewoon de ramen in uw keuken. Hier denkt u misschien niet als eerste aan bij het schoonmaken van uw keuken maar het is toch belangrijk om dit niet te verwaarlozen. Hiermee kunt u twee dingen doen. U maakt gebruik vaan een glasreiniger in combinatie met een zachte doek. Zo wrijft u het vuil makkelijk weg en het middel zal ervoor zorgen dat er een mooie glans achter blijft. U kunt er echter ook voor kiezen een microvezeldoek te gebruiken. Deze gebruikt u met alleen water en het vuil wordt opgevangen in de vezels. Ook hiermee krijgt u een prachtige streeploos resultaat.

Zorgeloos eten bereiden

Als u eten gaat bereiden voor uzelf, uw gezin of gasten is het belangrijk dat uw keuken goed schoon is. Zo voorkomt u dat u of iemand anders ziekt wordt. Als u gebruik maakt van middelen die geschikt zijn voor professioneel gebruik kunt u er altijd van op aan dat de oppervlakken in uw keuken schoon genoeg zijn om van te koken. Hierdoor kunt u een heerlijke maaltijd bereiden zonder zorgen over eventueel vuil of bacteriën. Hierdoor zal dit een stuk leuker worden. Ook na het koken bent u snel klaar door gebruik te maken van de juiste middelen. Met het juiste 'sopje' en een goede doek straalt uw keuken weer in een mum van tijd.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh