Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Meer tijd voor jezelf met deze schoonmaaktips

Meer tijd voor jezelf met deze schoonmaaktips

Als er één ding is wat velen van ons gemeen hebben met elkaar dan is het wel te weinig tijd voor onszelf. Na je werk koken, wassen, strijken, boodschappen opruimen en noem verder al die andere dagelijkse activiteiten maar op. Dit zijn allemaal activiteiten die gewoon moeten gebeuren en daardoor een grote aanslag zijn op de hoeveelheid vrije tijd. Onze schoonmaaktips zullen je een handje helpen bij het besparen van tijd.

Schoonmaaktips welke je zullen helpen

Schoonmaken is altijd een tijdrovende klus in en rondom het huis waarmee je dagelijks bezig bent. Je kent het vast wel, je hebt net de vloer gedweild en dan staan er alweer voetstappen op of valt er weer een glas om. Onze missie is om die tijdrovende schoonmaakklussen in en om het huis zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen! Daarom hebben wij een aantal schoonmaaktips voor je geselecteerd. Met deze schoonmaaktips zijn zware emmers water sjouwen en moppen en doeken uitwringen in de meeste gevallen niet meer nodig. Makkelijker en sneller schoonmaken betekent dan ook direct meer tijd voor jezelf! Ben je benieuwd hoe je tijd kunt besparen? Bekijk dan de onderstaande schoonmaaktips! 
 

Schoonmaaktip 1: Goed dweilsysteem

Een van onze schoonmaaktips is wel dat een dweilsysteem een echte aanvulling is om tijd te kunnen besparen. Met een van onze dweilsystemen hoef je geen emmers meer met water te vullen. Daarnaast hoef je ook geen dweilen uit te wringen, heb je geen last van vuilversmering en behaal je toch een schoon en streeploos resultaat. Zo gaat dweilen niet alleen makkelijker, maar ook nog eens sneller en beter.
 

Schoonmaaktip 2:  Gebruik professionele microvezeldoeken

Microvezeldoeken mogen ook zeker niet missen in en rondom je huis. Deze microvezeldoeken behandelen we dan ook graag in een van onze schoonmaaktips. Professionele microvezeldoeken zorgen ervoor dat je geen schoonmaakmiddelen meer nodig hebt. De duizenden gespleten vezels schrapen als het ware al het vuil van het oppervlak, maar zuigen ook het vuil naar zich toe en houden het vuil stevig vast. Je hoeft daarom geen reinigingsmiddelen te gebruiken. Geen last meer van strepen, maar toch altijd een stralend resultaat! Benieuwd naar meer schoonmaaktips? Lees dan gauw verder. 
 

Schoonmaaktip 3:  Allesreinigers voor in uw tuin 

Naast de binnenkant van je huis, is het natuurlijk ook van belang dat je tijd kunt besparen met allesreinigers die je kunt gebruiken om je tuin schoon te houden. Vanuit Thuisschoonmaken raden wij aan om gebruik te maken van Biogroen, Biomos en Algavelan welke er niet alleen voor zorgen dat je gemakkelijk deze aanslag tegemoet gaat, maar welke er ook voor zorgen dat het voor een langere tijd wegblijft. Wil je meer weten over hoe je deze producten het best kunt gebruiken? Bekijk dan de producten in ons assortiment


Wil je graag nog meer schoonmaaktips? Bekijk dan ons assortiment met verschillende producten en machines met daarbij de extra productinformatie. Geïnspireerd door de professionele schoonmaak, waarin sneller werken en een hoge kwaliteit aan de dagelijkse orde zijn, hebben wij alle bruikbare middelen en materialen voor thuis opgenomen in onze webshop. Door daarnaast ook gebruik te maken van professionele schoonmaakmethodes kun je stukken makkelijker, sneller en beter schoonmaken dan de ouderwetse werkwijzen. Bekijk hier ons overzicht van professionele schoonmaakartikelen en demovideo's, maar vergeet ook niet onze werkwijzen, schoonmaaktips en trucs te lezen. Zo ben je helemaal op de hoogte! 

Heb je zelf ook schoonmaaktips welke je graag deelt met onze lezers? Laat dan even een reactie achter hieronder! 

Reacties

  • Placeholder

    Anita

    Sunday 01 / 06 / 2014 @ 15:36

    Ik bespaar heel veel tijd met schoonmaken door mijn centrale stofzuigsysteem.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh