Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Onkruid verwijderen rondom uw huis

Onkruid verwijderen rondom uw huis

Het hebben van onkruid in de tuin is echt een doorn in het oog. Het is niet mooi en kost veel tijd om weg te halen. Het is daarnaast ook nog eens schadelijk voor uw tuin. Gelukkig zijn er makkelijke manieren om onkruid te verdelgen zodat dit u amper tijd kost. Wij vertellen u hier natuurlijk graag meer over omdat onkruid iets is waar werkelijk niemand vrolijk van wordt. Is uw tuin elk jaar weer een groot struikgewas door al deze ongewenste stekjes? Lees dan vooral even verder en ontdek hoe u dit makkelijk verwijderd.

Waarom is onkruid zo vervelend?

Er is niks zo vervelend als onkruid en hier zijn de meeste mensen het wel mee eens. Waarom het als vervelend wordt ervaren heeft meerdere redenen. Onkruid groeit overal, tussen tegels en tussen de planten die u wel graag wilt hebben. Het nadeel hiervan is dat het snel groeit en daar ook niet mee stopt. Om van onkruid af te komen zal u hier wat aan moeten doen. U kunt het laten staan maar dat kan zeer nadelige gevolgen hebben voor uw tuin. Omdat het zo hard groeit kan het gebeuren dat de wortels van uw eigen planten niet meer goed kunnen groeien en hierdoor uw planten dood gaan. Daarnaast kan het onkruid in ernstige gevallen ook de tegels in uw tuin een stukje omhoog duwen waardoor deze ongelijk komen te liggen.

De makkelijkste manier om onkruid te verdelgen

U kunt onkruid verwijderen op meerdere manieren. U kunt dit met de hand doen of met een schoffel. Het is een simpele methode waarbij u de plant pakt en het geheel uit de grond trekt. Een nadeel hieraan is dat er vaak stukken van de wortels in de grond blijven zitten waardoor het alweer snel terug groeit. U kunt er ook voor kiezen een iets efficiëntere manier toe te passen. Dit is door te werken met onkruidverdelgers. Deze doet u in een spuitsysteem welke bijvoorbeeld werkt met luchtdruk. Hierdoor verspreid u het middel makkelijk over een groot oppervlak. Het onkruid zal hierdoor volledig afsterven en niet meer terugkomen. Dit is niet alleen efficiënter maar ook nog eens veel sneller.

Is het wel veilig?

U kunt zich misschien afvragen of een middel wat onkruid doodt wel veilig is. Huisdieren en kinderen raken alles aan en een dodelijk verdelgingsmiddel in de tuin klinkt dan niet ideaal. Gelukkig is het allemaal niet zo heftig als het lijkt. Wanneer het middel op het oppervlak gespoten wordt trekken de bestanddelen die werken in de plant en de rest vervliegt in de lucht. Hierdoor is het binnen 10 minuten gewoon weer veilig voor kinderen en dieren om lekker hun gang te gaan. U doodt onkruid zonder schade aan te brengen aan de rest van uw omgeving.

Maak het uzelf makkelijk

Onkruid verdelgen en verwijderen was ooit een klus die urenlang duurde. Hierna is dan de hele dag voorbij en kan de spierpijn beginnen. Het is namelijk voor niemand goed om de hele dag op de knieën op een harde ondergrond te zitten zwoegen. Wij vinden het belangrijk dat u efficiënt kunt werken op een manier die niet schadelijk is voor uw lichaam. Daarom is het zo fijn dat u nu gebruik kunt maken van een drukspuit. Deze draagt u op uw rug of heeft wielen waardoor hij zo makkelijk mee te nemen is de hele tuin door. Maak het uzelf makkelijk en het onkruid moeilijk met onkruidverdelgers.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh