Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Zwarte (lek)strepen op je caravan verwijderen

Zwarte (lek)strepen op je caravan verwijderen

Iedereen met een caravan of camper herkent vast het probleem. Na een lange heenreis, enkele weken vakantie en een vermoeiende terugreis zit de caravan of camper onder de vuiligheid. Wij kunnen ons voorstellen dat je graag zwarte strepen op je caravan wilt verwijderen, of op je camper. Die vervelende zwarte (lek)strepen zijn erg lastig te verwijderen. In dit artikel vertellen we je precies hoe je het best zwarte strepen op je caravan kunt verwijderen.

Zwarte (lek)strepen op je caravan verwijderen

Om zwarte (lek)strepen op je caravan te verwijderen, hebben wij een product welke je optimaal kan helpen. Het gaat om de Wiro. Dit is een universele reinigingssteen inclusief twee sponzen die niet alleen reinigt, maar ook nog eens polijst en beschermt. Wanneer je dit product aanschaft, kun je de zwarte strepen gemakkelijk van je caravan verwijderen. Uiteraard kun je dit ook gebruiken voor bijvoorbeeld je camper of boot. Met deze reiniger en de sponzen verdwijnen de strepen als sneeuw voor de zon. Er blijft direct een vuilafstotende laag achter. Het verwijdert niet alleen gemakkelijk de vervuiling, maar zorgt daarnaast ook voor een beschermende laag.  


Met Wiro zwarte strepen op een caravan verwijderen

Voor optimaal resultaat om de zwarte strepen op je caravan te verwijderen, is het van belang dat je het stappenplan volgt waarin wij stap voor stap uitleggen hoe je dit product het best kunt inzetten. In eerste instantie is het van belang dat je de spons bevochtigt. Wrijf vervolgens met deze spons over de Wiro reinigingssteen totdat deze begint te schuimen. Indien je dit hebt gedaan wrijf je licht met de spons en het schuim over de vervuiling, ofwel de zwarte (lek)strepen. Wanneer je dit allemaal hebt gedaan, spoel je het schuim en de vervuiling weg. Zo kun je gemakkelijk zwarte strepen op je caravan verwijderen. Is het resultaat niet helemaal naar wens? Dan heb je te maken met extreme vervuiling en zul je de handelingen moeten herhalen voor optimaal resultaat. 


Niet alleen voor zwarte strepen te verwijderen op een caravan

De Wiro reinigingssteen is niet alleen geschikt om zwarte strepen van je caravan te verwijderen. Dit product kun je namelijk ook prima gebruiken op RVS (mat en glanzend), aluminium, kunststof- en aluminium kozijnen, trespa, chroom, koper, tin, emaille, goud, zilver, brons, kristal, keramiek, de glasplaat van een openhaard, de keramische kookplaat, kunststof douchescherm en bad, gelakt hout, glas, acryl en nog veel meer. Je hoeft dus niet bang te zijn dat dit product na de vakantieperiode ongebruikt in de kast blijft staan. 


Wil je toch nog meer tips om zwarte strepen op je caravan te verwijderen? Neem dan contact met ons op. In onze shop vind je ons aanbod en onze aanbiedingen. 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh