Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Dekzeil, zonnescherm, parasol of luifel eenvoudig reinigen

Dekzeil, zonnescherm, parasol of luifel eenvoudig reinigen

Dekzeilen vervuilen in de loop van de tijd, door atmosferisch vuil, algen en mossen. Na een paar jaar is het vaak ernstig en raakt het dekzeil ook aangetast. Dekzeilen en ook landvasten en vallen, kunt u veilig behandelen met onze Algavelan Dekzeilreiniger. Ook dit product van het merk Algavelan is géén biocide, heeft geen agressieve stofjes is dus niet schadelijk voor de natuur maar laat wel groene aanslag van algen verdwijnen.

Het werkt op basis van enzymen en reinigt niet alleen beter dan de gangbare chemische middelen, het gaat ook veel gemakkelijker. De natuur doet het werk! De enzymen zelf breken volledig af in de natuur en zijn onschadelijk.

 

Werking:

De dekzeilreiniger van het merk Algavelan is bedoelt om zonder intensief te schrobben, te borstelen of te boenen dekzeilen, zonneschermen, luifels, parasols partytenten etc. makkelijk zonder veel inspanning schoon te maken. 

Deze milieuvriendelijke reiniger is bij normaal gebruik niet schadelijk voor mens en dier. Dus ook ideaal te gebruiken bij open water.

De dekzeilreiniger van Algavelan is samengesteld uit enzymen die voor een grondig afbraak proces van de vervuiling zorgen. Enzymen kunnen vergeleken worden met duizenden schaartjes welke de vervuiling aan stukken knippen. 

LET OP: Voor dit proces hebben de enzymen wel wat tijd nodig en dient aangebracht te worden boven een temperatuur van 10° C.

 

Direct bestellen >>

 

Gebruik:

Maak een mix van één deel dekzeilreiniger en 4 delen water. (1 op 4) Meng rustig en spuit of spons de te reinigen oppervlakken in. Zorg er altijd voor dat alle onderdelen goed nat worden. Vervolgens kunt u de natuur zijn werk laten doen en hoeft u dus niet te schrobben, borstelen of te boenen.

We raden u aan deze behandeling tweemaal per jaar uit te voeren op een droge dag. Gebruik het niet fel in de zon en niet net voor een regenbui. 

Direct bestellen >>

 

Recensies: 

De heer Reijgwart:
“Het resultaat van Dekzeilreiniger: Werkt uitstekend. 
Wel belangrijk om te weten hoe te behandelen. Aanbrengen en 2 uur later regen? Dan werkt het minder”.


Mevrouw Wolf:
“Met een beetje geduld zijn zelfs mijn stiknaden weer schoon!”

bron: Havengids 2016

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh