Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

ThuisSchoonmaken.nl® lijn producten van microvezel

ThuisSchoonmaken.nl® lijn producten van microvezel

Na heel veel overleggen, maar vooral na het nog veel meer testen van de samples staan de eerste producten van ons eigen merk ThuisSchoonmaken.nl® online. Dit zijn producten van microvezel (ProStar Microfiber) die je eindelijk in onze webwinkel kunt vinden.

Eindelijk is het zo ver: De Thuisschoonmaken.nl® huislijn producten van microvezel

Hierbij presenteren wij een perfecte microvezel schoonmaakdoekenlijn (ProStar Microfiber) die helemaal in onze visie van streeploos en gemakkelijk schoonmaken past. Professionele, scherp geprijsde microvezeldoeken in de kleuren rood en blauw die met het grootste gemak met de toevoeging van alleen water iedere vervuiling aankunnen en die meer dan 400 keer gewassen kunnen worden. Een toevoeging op deze schoonmaakdoeken van microvezel is een extra grote wafel microvezel droogdoek (groen) waarmee je onder andere ramen, spiegels, chroom en alle andere glanzende oppervlakten streeploos na kunt drogen. Bekijk hem hier.

Microvezel in ons dweilsysteem

Dit is nog niet alles, want als klap op de vuurpijl presenteren wij een betaalbaar dweilsysteem waarmee emmers water vullen en dweilen uitwringen voorgoed tot het verleden behoort. Dit dweilsysteem is voorzien van 2 professionele microvezelmoppen. Je vult eenvoudig de ThuisSchoonmaken.nl® dweilset met alleen water, sproeit een minimale hoeveelheid water op de vloer door op de knop aan de bovenzijde van de steel te drukken en je kunt met het grootste gemak je vloer streeploos schoon dweilen. De microvezel vloermoppen van professionele kwaliteit hebben slechts een klein beetje water nodig om een schoon en stralend resultaat te geven. Het toevoegen van reinigingsmiddel is dus niet meer nodig!

Met producten van microvezel spaar je het milieu

Met microvezel producten van ThuisSchoonmaken.nl® spaar je het milieu, bespaar je op je uitgaven voor schoonmaakmiddelen en ben je sneller klaar. Niet voor niets claimen we de uitspraak: “Meer tijd voor je zelf”. 

Op de eerste beurzen en fairs is de gehele lijn al met vol enthousiasme ontvangen en nu is het dan tijd voor de webshoplancering. Klik hier voor meer informatie over ons eigen makkelijke dweilsysteem en onze topkwaliteit microvezeldoeken.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh