Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Vloer schoonmaken

Vloer schoonmaken

Met dit professionele dweilsysteem hoef je nooit meer emmers water te vullen of te sjouwen. En kun je je vloer goed schoonmaken. Het water giet je namelijk eenvoudig in de steel met behulp van het vulflesje. Ook dweilen of moppen uitwringen is verleden tijd. Makkelijk en snel verwijder je vuil en vlekken van allerlei soorten vloeren. Het systeem is milieuvriendelijk (je gebruikt geen schoonmaakmiddelen meer) en duurzaam door de topkwaliteit aan materialen.

Vloeren schoonmaken met het Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem.

Wij kunnen ons voorstellen dat je het liefst zo min mogelijk tijd kwijt bent met het schoonmaken van o.a. je vloer en in plaats daarvan leuke dingen kunt doen. Daarom geven we je deze tip mee: het Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem. Zo kun je gemakkelijk, snel maar toch grondig en streeploos je vloer schoonmaken.


Zo maak je je vloer schoon...

Door de steel te vullen met water, (500 milliliter) de mop door middel van de klittenband aan de plaat te bevestigen en op de knop te drukken (om water op de vloer te sproeien), kun je gemiddeld al 60 m² vloer dweilen. Door de topkwaliteit microvezelmop heb je zelfs geen schoonmaakmiddelen meer nodig om een glanzend, schoon en streeploos resultaat te krijgen. Zo kun je je vloer goed schoonmaken.

Wanneer de mop vuil is, vervang je deze gewoon voor een schone. Binnen 15 minuten dweil je een gemiddelde huiskamer en keuken. Belangrijk om te weten: met alleen uitspoelen is de mop niet schoon. Spoel de vuile moppen daarom niet uit, maar stop deze direct in de wasmachine. Dit doe je op 60 °C zonder wasverzachter. Zo zijn deze weer geheel gereinigd en klaar voor de volgende dweilbeurt. Een vloer schoonmaken was nog nooit zo makkelijk met dit unieke dweilsysteem.


Bekijk de 'vloer schoonmaken' demovideo:

In de demovideo wordt kort uitgelegd hoe makkelijk je het systeem in gebruik neemt om een vloer schoon te maken. Ook is te zien hoe snel je ermee je vloer kunt reinigen. En in het filmpje worden alle te verkrijgen moppen behorend bij allerlei verschillende soorten vloeren gepresenteerd.

Wil je de demovideo zien hoe je het best je vloer kunt schoonmaken? Klik dan op het plaatje hieronder.
Je vind er tevens alle overige specificaties en details van dit uniek dweilsysteem!

vloer schoonmaken

Reacties

  • Placeholder

    Renate

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 12:14

    Het systeem ziet er goed uit. Dit zou ik wel willen uit proberen op mijn gietvloer. Het is echt een super handige vloer en vooral met schoonmaken. Die heb ik bij uniquefloorstyling geregeld.

  • Placeholder

    Mevrouw. Swart

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 20:51

    Wat een geweldig fijne aankoop is dit .op de 50plus beurs. Zo makkelijk dit om de vloer schoon te krijgen echt super. Een echte aanrader .

  • Placeholder

    Lisa

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 09:44

    Klinkt heel handig! Dat uitwringen van de dweil vind ik altijd zo'n gedoe. Ik ga het eens overwegen!

    Groetjes, Lisa
    http://www.topcleaners.nl

  • Placeholder

    Anne

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 17:16

    Ziet er heel handig uit, ben benieuwd! Dweilen is altijd zo een geklieder. Ik vond stofzuigen ook altijd een heel gedoe. Sinds kort heb ik nu een <a href="<http://www.astrovac.nl">stofzuigsysteem</a> aangeschaft, ook een aanrader!

  • Placeholder

    Geertje

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 11:19

    Voorheen werd het een grote kliederboel als ik ging dweilen, want zo'n emmer water heeft een enorme aantrekkingskracht op (mijn) kinderen. Tegenwoordig hebben ze pech. Na het eten pak ik de dweilstok, spray wat water op de vloer en binnen 2 minuten ben ik klaar. Super! En wat nog gaver is, mijn zoon van 5 kan het ook :)

  • Placeholder

    Pauline

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 23:10

    Super blij met mijn nieuwe sprenklersteel. Kan hem nu al niet meer missen!!

  • Placeholder

    Johan

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 13:05

    Net zoals veel van de huishoudelijke taken behoord ook dweilen niet tot mijn favorieten klussen. Ik zal niet zeggen dat het nu mijn hobby is geworden maar het is wel een stuk gemakkelijker geworden. Nooit meer dweilen wringen gewoon direct aan de slag.

  • Placeholder

    Thea van Woerden

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 07:29

    Ik heb de Greenspeed spullen gezien in het verzorgings tehuis waar mijn moeder woont, na dat ik contact met Greenspeed had opgenomen ben ik bij jullie terecht gekomen. Bedank voor de snelle levering, de sprenklersteel werkt echt geweldig. Het is wel even wennen dat ik geen schoonmaakmiddel meer mag gebruiken.

  • Placeholder

    Jolanda Vughts

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 15:20

    Top systeem, na het lezen van het bericht op huisvlijt.com wilde ik het zelf ook proberen. Een dag na mijn bestelling kon ik de proef op de som nemen, en inderdaad een geweldige manier om gemakklijk een schone vloer te krijgen. Jammer dat ik er nu pas achter ben gekomen.

  • Placeholder

    Vlijtig Liesje

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 15:13

    Bekijkt u hier de review van Vlijtig Liesje van www.huisvlijt.com. http://www.huisvlijt.com/2012/10/twistmop-dweilen-zonder-een-sopje/

  • Placeholder

    Coby Vos

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 15:11

    Thuisschoonmaken.nl bedankt, ik geloof niet dat dweilen ooit mijn hobby gaat worden maar het is in iedergeval een stuk gemakkelijker geworden. Een aanrader voor iedereen. :-)

  • Placeholder

    Agnes van der Steen

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 15:11

    Zo dat is pas echt gemakkelijk dweilen met jullie sprenklersteel. Wat heb ik het me voorheen toch moeilijk gemaakt. Inderdaad zo als jullie het uit gelegd hebben,sneller klaar en een beter resultaat. Nogmaals bedankt voor het fijne advies.

  • Placeholder

    Reinira

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 15:10

    ik was meteen overtuigd!! De laminaatvloeren zijn snel en makkelijk superschoon te krijgen en dat alleen met water!

  • Placeholder

    Anita

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 15:08

    Via deze site de greenspeed sprenklersteel aangeschaft en wat microvezel doekjes. Wij hadden veel problemen met onze tegels van de keuekenvloer. Hierop waren vlekken die we met geen mogelijkheid wegkregen, na 4 jaar was ik radeloos. Na telefonisch persoonlijk advies gehad te hebben zijn we weer eigenaar van een schone vloer. Echt ongelooflijk! Een kwestie nu van bijhouden met alleen water! Niks geen dure of agressieve middelen meer voor ons. En nu ruikt het huis niet meer naar schoonmaakmiddel ... en toch voelt het 100x schoner! , de vloeren zijn ook heel snel droog wat met kleine kinderen heel prettig is. hartelijk dank team van tuisschoonmaken.nl voor de tijd, tips, trucs en geweldige spullen.

  • Placeholder

    Kim

    Monday 20 / 11 / 2017 @ 15:05

    Ik adviseer het iedereen! Wat een geweldig systeem om te dweilen, bent zo klaar en het is schoon!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh